×
آخرین اخبار

معلم‌سرای دزفول در انتظار تکمیل پس از ۷ سال بلاتکلیفی

  • کد نوشته: 106016
  • ۱۴۰۱-۰۸-۲۵
  • 235 بازدید
  • دزفول-خبر روز- معلم سرای دزفول با وجود ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی از حدود هفت سال پیش رها شده و لازم است مسوولان به منظور جلوگیری از هدررفت بیت المال آن را تکمیل کنند.

    معلم‌سرای دزفول  در انتظار تکمیل پس از ۷ سال بلاتکلیفی

    طرح ساختمان معلم سرای دزفول واقع در بلوار ۱۵ خرداد با وجود پیشرفت فیزیکی قابل توجه سالها است رها شده و خاک می‌خورد؛ این در حالی است که زمین موردنظر در یکی از بهترین مناطق شهر دزفول واقع شده و درصورت تکمیل می‌تواند خدمات شایسته‌ای به جامعه فرهنگیان ارایه کند.

    ساخت این معلم سرا بسیار طولانی شده و به رغم تاکید دولت بر تکمیل طرح‌های نیمه تمام ولی به نظر می‌رسد به اولویت آخر آموزش و پرورش تبدیل شده است.

    یکی از فرهنگیان دزفول با اشاره به بدهی زیاد آموزش و پرورش به پرسنل می‌گوید: این نهاد بودجه کافی برای تکمیل معلم سرا ندارد و معلوم نیست هنگام کلنگ زنی طرح، چه پیش بینی‌هایی برای تامین اعتبار و ساخت آن شده است.

    استفاده از ظرفیت خیران دزفول که در کشور زبانزد هستند به گفته علیرضا امیریان‌نژاد می‌تواند برای تکمیل معلم سرا و ساخت فضاهای آموزشی راهگشا باشد که البته باید از طریق وزارت آموزش و پرورش نیز برای تامین اعتبار پیگیری‌ کرد.

    رئیس شورای اسلامی شهر دزفول نیز در این باره می‌گوید: طرح خانه معلم دزفول از مطالبات فرهنگیان این شهرستان از سال ۱۳۹۴ به دلایل نامشخص متوقف و به مکانی متروکه تبدیل شده است.

    محمدحسن پرآور با اعلام آمادگی شورای اسلامی شهر دزفول برای حمایت از تکمیل این معلم سرا ادامه داد: معلمان و فرهنگیان شهرستان دزفول باید یک مکان رفاهی در شان خود داشته باشند.

    بنا به گفته امیرظاهر طحان مدیر آموزش و پرورش دزفول پیگیری‌هایی در سال‌های گذشته از سوی مسوولان برای تکمیل و تجهیز این معلم سرا انجام شده ضمن اینکه ضرورت تکمیل این طرح به گوش وزیر آموزش و پرورش رسیده است.

    به نظر می‌رسد طرح معلم سرای دزفول در اولویت آموزش و پرورش نیست که اگر بود رها نمی‌شد؛ رییس نوسازی مدارس این شهرستان در این باره می‌گوید: اولویت اعتبارات نوسازی، فضاهای آموزشی است و با توجه به اینکه کارکرد معلم سرا آموزشی نیست، برای تکمیل آن با مشکل مواجه شده‌ایم.

    آرش باقرزاده همدانی زیربنای این معلم سرا را حدود ۹۰۰ مترمربع و پیشرفت فیزیکی آن را همانطور که پیش تر گفته شد حدود ۷۰ درصد اعلام کرد.

    اعتبار مورد نیاز برای تکمیل معلم سرای دزفول به گفته او ۲۵ میلیارد ریال است که می‌توان برای تکمیل آن از ظرفیت بخش خصوصی استفاده کرد.

    رئیس نوسازی مدارس دزفول با ارائه این پیشنهاد می‌گوید: می‌توان برای تامین هزینه‌ها، این طرح را طی قراردادی به بخش خصوصی سپرد و بعد از آن تحویل آموزش و پرورش داد که در این صورت نیز مالکیت معلم سرا، آموزش و پرورش خواهد بود.

    طبق گفته او این راهکار به مسوولان مربوطه ارایه شده و درصورت اخذ مجوز از آموزش و پرورش می‌توان این پیشنهاد را عملی کرد.

    اگرچه در حال حاضر از معلم سرای قدیمی دزفول که آن هم نیازمند بازسازی است، استفاده می‌شود ولی برای سرویس دهی بهتر به فرهنگیان و میهمانان نیازمند معلم سرای جدید هستیم.

    علاوه بر آن، اعتبار زیادی از بیت المال برای ساخت این معلم سرا هزینه شده و درصورت تعلل و گذشت زمان، هزینه‌های انجام شده بر باد می‌روند و طرح تکمیل نشده فرسوده می‌شود.

    انتظار می‌رود تکمیل و بهره برداری از ساختمان و مراکز فرهنگی همچون معلم سرای دزفول در اولویت کاری قرار گیرد و از امکانات دولتی برای خدمات رسانی بهتر به شهروندان استفاده کرد.

    نظر شما در مورد این مطلب چیست؟ نظرات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید.

    دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

    نوشته های مشابه

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.