به گزارش دیدگاه نیوز ، اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی، طاهر علمی در این جلسه گفت: در سال ۱۴۰۰ بیشترین فعالیت های پرورشی متوجه استان آذربایجان شرقی است و این جلسه برای آمادگی لازم برای رویدادهای فرهنگی کشوری به میزبانی استان می باشد.
معاون فرهنگی و پرورشی استان گفت: در سال ۱۳۹۹ دو برنامه کشوری برای استان ما محول شده بود که پایش دارالقرآن های سراسر کشور و دبیرخانه پایگاه های مجازی دارالقرآن ها در استان ما بود و با مدیریت پرشکوه رضایت ضمنی در وزارت ایجاد شد و ۸۰۰ دارالقرآن کشوری از نظری کیفی توسط این دبیرخانه پایش و بعد از جمع بندی تقدیم وزارت می شود.
وی ادامه داد: در هر استان نماینده ای داریم با ابلاغ مدیرکل و به صورت دقیق در هر استان نظارت می شود و امیدواریم نتیجه ی این پایش افزایش چشمگیری کیفی در دارالقران ها باشد و تغییراتی نیز در بحث امکانات صورت گیرد.
علمی گفت: دومین بحث در برنامه های کشوری اجرا شده در استان جشنواره کتب دارالقران ها و روش های نوین تدریس است که مدیریت به استان ما محول شده است و برنامه ریزی های صورت گرفته با اساتید و داوری های بین المللی دوره های با کیفیت خوب آغاز می شود تا منجر به کیفیت بخشی در برنامه های دارالقرآن ها شود.
معاون مدیرکل آموزش و پرورش استان افزود: در استان ما مراکز دارالقران از نظر کیفی و کمی از جهات مختلف معنا دار پیشرو است و اولین استان که از نظر آماری در حفظ جز سی قرآن پیشرو در کشور است.
پیش اجلاسیه هایی در مناطق و نواحی و مدارس صورت گیرد
وی تصریح کرد: سومین برنامه که قرار است اجرا شود که در جهت تقویت زمینه های دینی در مدارس استان می باشد برگزاری اجلاسیه نماز دانش آموزی کشور است و امادگی ضمنی برای این اجلاس است و در جلسات مختلف با جدیت روند برنامه ها پیش خواهد رفت.
علمی توضیح داد: این اجلاس از اول مهر تا اسفند ماه است و در کنار اجلاسیه نماز کشوری برگزار می شود و دو سال است به صورت دانش آموزی ایجاد شده است و حضوری و غیرحضوری بودن مشخص نشده و دفتر رهبری و ستاد اقامه نماز رصد خواهند کرد و حساسیت کاملی نسبت به اجلاسیه است که فرآیند بحث آثار دانش اموزان سراسر کشور با دبیرخانه و ساختمان مستقل فعال می شود.
وی ادامه داد: چهارمین برنامه کشوری انجام مسابقات قرآن، عترت و نماز کشور در استان ما برگزار می شود و و در ۴ مرحله مدرسه ای، منطقه ای، استانی و کشوری برگزار می شود و رصد برون سازمانی نیز خواهد بود.
علمی در ادامه افزود: این مسابقات در دو بخش آوایی و پژوهشی می باشد که آوایی به استان ما محول شده است و تبلیغات در سطح مدارس اتفاق بیافتد و فرصت است تا انس با قران در تک تک مدارس اتفاق بیافتد و فضای قرآنی در خانواده ها نیز دیده شود.
به تاکید معاون فرهنگی و پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان با اجرای این مسابقات اثرات مثبت تربیت دینی و قرانی در خانواده ها دیده خواهد شد.
وی در ادامه اعلام کرد: ۱۱ کمیته تخصصی برای این اجلاس تعریف شده است و در حضوری ۱۵۰۰ دانش اموز دختر و پسر حضور خواهد داشت و دربحث غیرحضوری ۷۰ داور کشوری حضور خواهد داشت و نیاز به تجهیزات الکترونیکی است./ روشنی
دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید | |||||||
سرپرست دیدگاه نیوز در استان آذربایجان شرقی می باشد. وی دارای بیش از ۱۲ سال سابقه فعالیت خبری در موضوعات اجتماعی، فرهنگی، ورزشی، گردشگری و . . . بوده و در بیش از 7 خبرگزاری کشوری و استانی فعالیت داشته است.
دیدگاهتان را بنویسید