به گزارش دیدگاه نیوز، محمدرضا خطائی مدیر امور بینالملل بانک مرکزی ایران روز یکشنبه ۲۸ فروردین به ایرنا گفت: «چارچوب کلی برای آزادسازی بخش قابل توجهی از منابع مسدودی ایران در یکی از کشورها مشخص شده و سفر هیات منطقهای به تهران نیز به منظور جمعبندی جزییات اجرایی کردن این توافق صورت گرفته است.»
در مقابل ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه ایالات متحده، روز ۲۵ فروردین این گزارشها را رد کرد و گفت: «شرکای ما منابع مسدودشده ایران را آزاد نکردهاند.»
با این حال، مدیر امور بینالملل بانک مرکزی گفت: بین گفتههای سخنگوی وزارت خارجه آمریکا و مقامات ایران «هیچگونه تعارضی وجود ندارد.»
سعید خطیبزاده، سخنگوی وزارت خارجه ایران، روز ۲۲ فروردین گفته بود: «چارچوب لازم برای رفع مسدودی بخش قابل توجهی از منابع ارزی مسدود شده کشور، مشخص و مورد توافق قرار گرفته است.»
با این حال، ایرنا نوشته بود سخنگوی وزارت خارجه خبر این خبرگزاری درباره توافق برای آزادسازی هفت میلیارد دلار از پول های بلوکه شده را تایید کرده است.
در همین حال، حسین شریعتمداری در روزنامه کیهان، در سرمقاله روز شنبه این روزنامه، این توافق را «معامله خسارتبار» خوانده بود.
شریعتمداری خواست تنگه هرمز تا آزاد شدن این هفت میلیارد دلار بر روی کشتیها کره جنوبی بسته شود.
سه روز پیش از آن نیز خبرگزاری فارس در گزارشی با اشاره به احتمال آزادی سه زندانی در قبال آزادی هفت میلیارد دلار از پولهای ایران نوشته بود که «قیمت آزادی» این سه نفر «خیلی بیشتر از هفت میلیارد دلار» است.
پیش از این سخنان، برخی رسانهها از بروز مشکل در مذاکرات مربوط به آزادی این سه نفر و آزادسازی پولهای بلوکه شده ایران خبر داده بودند.
از جمله روزنامه «العربی الجدید» روز دوشنبه به نقل از منابع ایرانی گزارش داده بود که قرار بود وزیر خارجه عمان برای میانجیگری در این باره به تهران سفر کند اما این سفر به تعویق افتاده است.
دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید | |||||||
سردبیر خبر روز، بیش از 16 سال است که در زمینه های تخصصی طراحی، توسعه، بهینه سازی و سئوسازی وب فعالیت می کند. وی از سال ۱۳۸۷ فعالیت خبری خود را در حوزه اخبار تکنولوژی آغاز کرده و از سال ۱۳۹۳ در حوزه های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی شروع به فعالیت مستمر خبری کرده است. وی عضو هیئت مدیره شرکت رایسام نیز می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید