به گزارش دیدگاه نیوز جمعی از فعالان اجتماعی فارس در گفتگو با دیدگاه نیوز در خصوص استاندار اینده فارس:
مردم شریف ایران اسلامی خاصه مردم ولایت مدار فارس، با لبیک گویی به ندای مقام معظم رهبری، با حضور پرشور در پای صندوق های رای و انتخاب آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی به عنوان ریاست جمهوری اسلامی ایران، گامی محکم و استوار در تعیین سرنوشت خود و کشور برداشتند و دسیسههای دشمنان داخلی و خارجی را یک بار دیگر نقش بر آب کردند.
اکنون زمانی است که همت رئیس جمهور منتخب و دولت مردان آینده را می طلبد که با انتخاب و چینش و سازماندهی مدیران اصلح در سطح کشوری و استانی و… امید مردم شریف ایران خاصه استان فارس را نسبت به منتخب خود دوچندان کنند.
در زیر به بررسی شاخصه های استاندار مطلوب برای استان فارس می پردازیم
۱-استاندار خوب، برنامه محور است و عملکرد زیردستان خود و ارتقا یا تنزل آنان را با محک و میزان قدرت برنامه ریزی، قدرت اجرای برنامه و توانمندی در اصلاح برنامه ها می سنجد و نه با سفارش، فشار و تهدید دیگران.
۲-استاندار خوب در عین اقتدار، تشنه قدرت نمی شود و عزت خدمت را به لذت حفظ صندلی نمی فروشد و فهم این واقعیت را دارد که هیچ صندلی ابدی نیست و برای حفظ آن به هر زر و زور و تزویری آویزان نمی شود.
۲-استاندار خوب، فهم درستی از تعامل دارد و در مسند نماینده عالی دولت، با رعایت اصل تفکیک قوا؛ کاربلد و تواناست که به همان اندازه که نباید از اختیارات قانونی خود سو استفاده کند، از همان اختیارات برای انجام وظایف قانونی خود، درست دفاع و از آن استفاده کند. به نام تعامل روی اختیارات خود معامله نمی کند؛ زیرا سلب اختیارات و محافظه کاری های ناشی از فشار غیر قانونی و فراقانونی اشخاص و نهادها در هر جایگاهی هم که باشند، او را از توانمندی در اجرای وظایف قانونی اش باز می دارد. بی هیچ تردیدی چنین استانداری، امامزاده ای است که از آن هیچ اعجازی برنمی خیزد!
۳- استاندار خوب، اعتدال گرا و عقلانیت محور و شایسته سالار است. در نگرش و بینش و تصمیم گیری ها و برنامه ریزی ها و عملیات اجرایی از هرگونه افراط و تفریط اجتناب کرده و با تکیه بر عقلانیت قدم می زند و با پای بندی به شایسته سالاری -که امکان استفاده درست و جامع تر از همه ظرفیت های مدیریتی را به شیوه ای متناسب و فراگیر در استان فراهم می کند، در عزل و نصب ها، کارهای بزرگ را به آدمهای کوچک و کارهای کوچک را به آدمهای بزرگ نمی سپارد!
۴- استاندار خوب، عملگرا است. در بند و تنگنای حرف و وعده های دروغین و نسنجیده و شتابزده و بی مطالعه و شعارهای عوامفریبانه وپوپولیستی اسیر نمی شود و بر اجرای صحیح و قاطع آن چه که در چارچوب اختیارات ووظایف قانونی خود دستور داده است نظارت و پیگیری می کند تا هم وحدت و اجماع در نظر و عمل را محقق سازد و هم چنین نباشد که دستورهایش بی اثر و فرمان هایش بی ثمر و از آن هیچ گره ای از خلق باز نشود و هیچ اموری به سامان نرسد.
۵- استاندار خوب، مشورت گرا و نقد پذیر است. خود را علامه دهر و رستم دستان و بی نیاز از نقد و نظر صاحب نظران و استفاده از پیشنهادها و انتقادهای آنان نمی داند. آن قدر هوشمند است که بداند نقد سالم و صائب هرچند گاهی تلخ و گزنده ، از تمجید و تحسین های ریاکارانه وچاپلوسانه شیرین تر است و برای پیشرفت ایالت و ولایت و اصلاح امور و دوام و قوام والی اثربخش تر.
از همه مهم تر،استاندار فارس باید تجربه کاری و سوابق در سطح کلان داشته باشد و فردی باشد که بتواند عدالت را نسبت به تمام اقوام،اقشار و جریانات درون استانی برقرار کند.
پایان
توجه: این مطلب، دیدگاه دیدگاه نیوز نبوده و صرفاً یک مقاله کوتاه به قلم چندین فعال اجتماعی است
دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید | |||||||
وی سرپرست دیدگاه نیوز در استان فارس بوده و دارای سابقه 7 ساله در بازیگری تئاتر و فیلم کوتاه بوده وی گوینده رادیو، مجری و فعال در حوزه های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و هنری می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید