به گزارش دیدگاه نیوز ، فرشید خدادادیان، رئیس مرکز اسناد و گنجینههای صنعت نفت در ابتدای این نشست با تبریک انتصاب رضا خلج، ضمن برشمردن اقدامات و تلاشهای اکبر نعمتالهی در دوران تصدی مدیریت موزهها و مرکز اسناد، نقش ویژه ایشان در شکلگیری و بالندگی موزهها و ایجاد مرکزی برای نگهداری از اسناد تاریخی صنعت نفت را بسیار تاثیرگذار عنوان کرد.
خدادادیان با اشارهای کوتاه به اهمیت مقوله تاریخ نفت در ایران و فرایند ایجاد موزهها و مرکز اسناد صنعت نفت و توجه به اشیای تاریخی و میراث صنعتی در سطح وزارت نفت، مدیریت موزهها و مرکز اسناد را نهالی نوپا دانست که نیازمند توجه و نگهداری و مراقبت است و ابراز امیدواری کرد با مدیریت جدید موزهها و مرکز اسناد در مسیر بالندگی و توسعه گام بردارد.
در ادامه، دکتر اکبر نعمتالهی، مدیر سابق موزهها و مرکز اسناد صنعت نفت با اشاره به ضرورت تداوم و حرکت در مسیری که از هشت سال پیش با تاکید بیژن زنگنه، وزیر نفت آغاز شده، تلاشهای پرسنل متخصص و توانمند مرکز اسناد را ستود و با اشاره به بعد مسافت، کمبودهای اداری و خدماتی و تمامی نقصانهای موجود برای این نیروهای متخصص، فعالیت و تلاشهای عاشقانه ایشان در مسیر ثبت و ضبط میراث صنعتی و تاریخی وزارت نفت را از نقاط برجسته فعالیت موزهها و مرکز اسناد دانست.
وی ضمن طلب حلالیت از همکاران، برای رضا خلج و پرسنل سختکوش مرکز اسناد و گنجینههای صنعت نفت آرزوی موفقیت کرد.
رضا خلج، سرپرست جدید مدیریت موزهها و مرکز اسناد نیز در این نشست که به دلیل رعایت پروتکلهای بهداشتی، کوتاه برگزار شد، ضمن آرزوی سلامتی و موفقیت برای اکبر نعمتالهی گفت: سنگ بنای این کار بزرگ و ارزشمند با همت و پیگیری ویژه ایشان صورت پذیرفته و بنده نیز در روابطعمومی پتروشیمی شاهد توجه ویژه و عاشقانه ایشان نسبت به موضوع تاریخ نفت و پیشینه میراث صنعتی نفت در کشور بودم و امروز نیز مفتخرم که تداومدهنده این کار ارزشمند، با همکاری دستاندرکاران موزه باشم.
خلج با توجه به مطرح شدن همزمان موضوع جابجایی مرکز اسناد و گنجینههای صنعت نفت از محل فعلی در ساختمان سابق پژوهشگاه به محل جدید، از پرسنل این مرکز خواست با همان انگیزه و روحیه قبل به ایفای وظایف خود ادامه دهند و خاطرنشان کرد: جابجایی فضاهای اداری در بخشهای دولتی و از جمله وزارت نفت، موضوع جدیدی نیست و تصمیم مدیریتی اتخاذ شده برای ایجاد پارک علم و فناوری نفت در محل فعلی استقرار مرکز اسناد و گنجینههای صنعت نفت نیز انشاءالله حتما برای صنعت کشور منشاء خیر خواهد بود و البته این موضوع منافاتی با ارزش و جایگاه موزهها و مرکز اسناد صنعت نفت ندارد و از همین امروز، تلاش بنده و مسئولین مرکز اسناد و امور پشتیبانی مدیریت موزهها معطوف به انجام این کار، بدون کمترین چالش و حساسیت کاری برای شما عزیزان خواهد بود.
در ادامه از بخشهای مختلف مرکز اسناد و گنجینههای صنعت نفت، شامل بخش بارانداز ورودی، وجین و قرنطینههای ورودی اسناد و گنجینههای نگهداری اسناد و منابع مکتوب شامل نقشهها، کتابها و مطبوعات، واحد ضدعفونی، پایش و مرمت اسناد و همچنین گنجینههای اشیا و بخش مرمت اشیای تاریخی بازدید شد و سپس از محل اختصاص داده شده جدید برای انتقال مرکز اسناد و گنجینههای صنعت نفت در محل انبارهای بازرگانی کالا در مجاورت ساختمان فعلی مرکز نیز بازدید و با حضور مشاور ارشد وزیر و مدیر پارک علم و فناوری نفت و مسئولین انبارهای کالا، حراست و خدمات تخصصی شرکت ملی نفت ایران مقرر و صورتجلسه شد فضای اداری و سالنهای گنجینه اسنادی اختصاص داده شده، افزایش و در اسرع وقت در اختیار مدیریت موزهها و مرکز اسناد قرار گیرد.
شایان ذکر است در پی اقدامات صورت گرفته در راستای ایجاد و راهاندازی موزه صنعت نفت ایران، تمهیدات لازم برای تاسیس موزه های نفت در برخی نقاط کشور از جمله مسجد سلیمان فراهم شده است.
در حال حاضر پنج نقطه برای تاسیس موزه نفت در مسجد سلیمان شامل چاه شماه یک، چشمه های نفتی سیبرنج، نیروگاه تمبی، کارخانه تقطیر و گوگردسازی بیبیان، و کارخانه تقطیر نمره ۹ در نظر گرفته شده است.
دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید | |||||||
سردبیر خبر روز، بیش از 16 سال است که در زمینه های تخصصی طراحی، توسعه، بهینه سازی و سئوسازی وب فعالیت می کند. وی از سال ۱۳۸۷ فعالیت خبری خود را در حوزه اخبار تکنولوژی آغاز کرده و از سال ۱۳۹۳ در حوزه های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی شروع به فعالیت مستمر خبری کرده است. وی عضو هیئت مدیره شرکت رایسام نیز می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید