به گزارش خبرروز، گروه وکلای حمایت پارس، جشنواره ای با عنوانِ “روایات و حکایات” برگزار و از وکلا، قضات، سردفتران، دانشگاهیان ، دانش آموختگان و دانشجویان حقوق دعوت میشود تا با شرکت در جشنواره داستان کوتاه
“روایات و حکایات،،” تجربه نگاری و بازنویسی خاطرات حرفه ای خود در قالب داستانک (داستان کوتاه) در این رقابت فرهنگی شرکت کنند.
شرایط شرکت در جشنواره :
۱. موضوع: خاطره ای از یک پرونده وکالتی ، خاطره ای از رسیدگی به یک پرونده، ، خاطره از جلسه دادگاه، خاطراتی از دوران تحصیل و تدریس در دانشگاه و به طور کلی خاطرات حرفه ای .
۲.حجم مطلب : حداکثر ۲۰۰۰ کلمه (هر شرکت کننده می تواند دو داستان کوتاه با رعایت شرایط جشنواره ارسال کند)
۳. ارزیابی: روایت ها و حکایت ها بر اساس اصالت ، عدم تقلید و تکرار و نسخه برداری ،جذابیت ، اثر گذاری ، سبک نکارش. انتقال نکات حقوقی و اخلاق حرفه ای مورد داوری قرار خواهد گرفت .
۴. قالب : مطالب باید به زبان فارسی اعم از نثر و نظم باشد.
۵. تحویل: مهلت تحویل آثار حد اکثر تا سی ام بهمن ماه (۱۴۰۲/۱۱/۳۰) است.
۶- فونت تایپ مطلب می بایست الزاما فونت B Nazanin ( سایز ۱۲)باشد .
علاقمندان آثار و مطالب خود را به آدرس ایمیل [email protected] ارسال و در موضوع ایمیل عبارت «روایات و حکایات » را قید فرمایند.
هیات داوران:
سیدعلی باقری تبار:
عضو هیات سه نفره تاسیس کانون وکلای دادگستری مازندران وگلستان ،رییس سابق ونایب رییس ادوارکانون وکلای دادگستری مازندران، مدیرمسئول نشریه کانون ، نماینده کانون در شورای اجرایی اسکودا.
هومان پارسا،
عضو هیات مدیره فعلی و رییس اسبق کانون وکلای دادگستری فارس، کهگیلویه و بویراحمد ، سردبیر مجله خبری صنفی منشور (نشر کانون وکلای دادگستری منطقه فارس)
امین تویسرکانی،
قاضی دادگستری تهران، نویسنده کتابهای “از پشت میز عدلیه” و “وقتی اقیانوس وارد عدلیه شد”
پس از ارزیابی آثار ، مجموعا سه روایت برتر توسط هیات داوران انتخاب و نویسندگان برگزیده معرفی خواهند شد. در داستانهای برتر صفحه اینستاگرام گروه وکلای حمایت پارس منتشر و نویسندگان برگزیده جوایزی به رسم یادبود دریافت خواهند کرد.
•تصمیم گیری در مورد مسایل پیش بینی نشده به عهده دبیر جشنواره خواهد بود.
تاریخ جشنواره یازدهم اسفندماه و مکان آن متعاقبا اعلام می گردد.
با آرزوی موفقیت.
همچنین فاطمه نعیم دبیر این جشنواره آورده است:
تمدن و هویت ملت ها را می توان در نمادهای فرهنگی و هنری آن ها جست و جو کرد. ایران ما امروز بیش از پیش نیازمند یک رنسانس فرهنگی است و این نیاز به وفور و وضوح در همه عرصه ها و صحنه های اجتماعی دیده میشود. از خانواده تا مدرسه، دانشگاه تا پیاده روها و خیابانها، جوامع صنفی و حرفه ای، هر یک معضلات فرهنگی خاص خود را دارند. در این میانه هر کس باید چراغ خود برافروزد.
تو یکی نه ای هزاری
تو چراغ خود برافروز
بدین روی گروه وکلای حمایت پارس سعی دارد به فراخور فصل و حال
چراغی بر افروزد تا نقل حکایات و روایات بهانه ای باشد برای نقل تجاربی که هر یک از آنها می تواند درس عبرت باشد و پند و حکمت.
همچنانکه در بهار دل انگیز شیراز، جشنواره عکاسی بهاره نگاره دادبانان به ابتکار گروه وکلای حمایت پارس و کانون عکاسان میزبان نگاه هم وطنان شد و حقوق محیط زیست و میراث گرانبهای باستانی، موضوع آفرینش نقش و نگارهایی گردید که نشان از رنگارنگی نگاه ها به این دو موضوع داشت. اینک بار دیگر در پاییز همه رنگ، طرح نقل حکایات و روایات گوناگون حقوقدانان سراسر کشور از خاطرات حرفه ای خود، بهانه ای است برای بیان تجاربی که گرچه گاه گران به دست آمده اما رایگان به همگان هدیه میشود تا هر که از هر خط آن حظ خویش برد و اندوخته ای برای توشه آینده بردارد و ما نیز در این میان از فرّ فرهنگی آن برخوردار شویم.
همه شما را به این جشنواره فرهنگی فرا میخوانیم.
نویسنده باشید یا خواننده
در این ضیافت با ما همراه شوید.
دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید | |||||||
خبرنگار دیدگاه نیوز در شهر شیراز می باشد. وی مستندساز، تدوینگر و عکاس شیرازی است که فعالیت خود را از سال ۸۸ با انجمن سینما جوانان شروع کرده و ساخت مستندهای “دروازه حقیقت”، “من میخوام معتاد بشم”، “طاووس ها پرواز را نمیفهند”، “سوداگرانِ بی سودا”، “وداع”، “آبفروش” و “کتایون” را در کارنامه دارد، وی در حوزه های اجتماعی، فرهنگی، هنری و سینمایی قلم میزند .
دیدگاهتان را بنویسید