به گزارش دیدگاه نیوز ، محسن مظلوم فارسیباف، مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی گاز ایران با اعلام این خبر، اظهار کرد: این رویداد با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در چهار محور موضوعی؛ کنتور هوشمند، زیرساختهای انتقال داده، پلتفرمهای تحلیل داده و الزامها و مقررات و تنظیمگری با حضور معاونت علم و فناوری رییسجمهوری، مدیرعامل، معاونان و مدیران شرکت ملی گاز ایران و برخی نمایندگان کمیسیون انرژی مجلس برگزار میشود.
وی ادامه داد: این رویداد با هدف شناسایی کامل از بخش دانشبنیان کشور و امکان همکاریهایی که با آنها وجود دارد در ۴ محور ارائه شده، برگزار میشود.
مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی گاز ایران با اشاره به برگزاری رویدادی مشابه در سال ۹۸ درباره اقلام راهبردی صنعت گاز و نتایج حاصل از آن، گفت: برگزاری آن رویداد، درسآموزههای بسیاری برای ما داشت و سبب شد تا نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی و در صدد رفع آنها برآییم.
فارسیباف تصریح کرد: در آن رویداد، حدود ۲۴ قلم کالای راهبردی به مرحله قرارداد رسید که امسال به مرحله نهایی میرسند و به این ترتیب، تا سال ۱۴۰۲، به یاری خدا، میتوانیم شاهد خودکفایی صنعت گاز درباره این کالاهای راهبردی باشیم.
وی با بیان اینکه نظام ارزیابی برای شرکتهای دانشبنیانی که تمایل به مشارکت در این رویداد دارند، کمی و کیفی است، تصریح کرد: این شرکتها عموماً شرکتهایی هستند که در زمینه هوشمندسازی موفق به کسب توسعه فناوری در این حوزه شده و بهصورت کمحجم آن را مستقر کردهاند.
مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی گاز ایران اظهار کرد: البته شرکتهایی نیز حضور دارند که سازنده نبوده و فقط شتابدهنده یا به نوعی، کاتالیزور به شمار میآیند؛ به این صورت که یا حمایت مالی شرکتهای اصلی را بهعهده دارند، یا به استقرار زیرساختهای این نظام در توزیع گاز طبیعی کمک میکنند.
فارسیباف در بخش دیگری از سخنان خود، یادآور شد: در کل، استقرار هوشمند نظام توزیع گازطبیعی بهمنظور مدیریت مصرف گازطبیعی، تشکیل بازار گازطبیعی، تشویق مشترکان خوشمصرفی که میتوانند بر اساس الگوی مصرف، گام بردارند، عرضه مازاد بر الگوی تعیینشده در بازار گاز بهمنظور شکلگیری بازار گازطبیعی و مدیریت مصرفی که ما انشاءالله بتوانیم در این حوزه انجام دهیم بوده است.
وی در پایان، اظهار داشت: پس از انجام این مراحل، باید توسعه ثروت در زمینه مدیریت مصرف ایجاد کنیم زیرا در این صورت، توسعه فناوری را خواهیم داشت که پیامد آن، خلق ثروتی در زمینه بحث استقرار فناوریهای بومیسازی شده در بحث دانشبنیانها خواهد بود.
شایان ذکر است، نخستین رویداد توسعه همکاریهای دانشبنیان در بحث استقرار هوشمندسازی نظام توزیع گازطبیعی روز دوشنبه (ششم تیرماه) در محل صندوق نوآوری و شکوفایی معاونت علمی- فناوری ریاستجمهوری برگزار میشود.
دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید | |||||||
سرپرست دیدگاه نیوز در استان آذربایجان شرقی می باشد. وی دارای بیش از ۱۲ سال سابقه فعالیت خبری در موضوعات اجتماعی، فرهنگی، ورزشی، گردشگری و . . . بوده و در بیش از 7 خبرگزاری کشوری و استانی فعالیت داشته است.
دیدگاهتان را بنویسید