به گزارش روز چهارشنبه گروه علمی دیدگاه نیوز، محمدصادق خیاطیان در جریان بازدید از نمایشگاه دستاوردها و توانمندیهای شرکتهای دانشبنیان آذربایجان شرقی با اشاره به دغدغه شرکتها در خصوص دوره تنفس بازپرداخت تسهیلات اظهار کرد: صندوق نوآوری و شکوفایی از طریق منابعی که در اختیار دارد، خدمات متنوعی به شرکتهای دانشبنیان ارائه میکند و با برنامهریزی دقیق، این منابع را مدیریت میکند.
وی افزود: تلاش میکنیم هیچ شرکت دانشبنیانی به دلیل مشکل وثیقه، از دریافت تسهیلات محروم نشود.
خیاطیان با تاکید بر اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی از سازوکار دقیق، ضابطهمند و دستورالعمل مشخص در بخشهای مختلف برخوردار است و تلاش شده از برخورد سلیقهای پرهیز شود، خاطرنشان کرد: در حوزه تعیین نوع وثایق، شرکتهای دانشبنیان دقت داشته باشند که مواردی مانند تیم فنی شرکت، محصول دانشبنیان و میزان فروش شرکت همگی دارای امتیاز هستند، بنابراین بکوشید این بخشها را تقویت کنید تا بتوانیم رقم تسهیلات بهتری را برای شما تصویب کنیم.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه شرکتهای دانشبنیان ایرادات و گلایههایی را در خصوص عملکرد کارگزاران مطرح میکنند، تصریح کرد: گاهی اوقات شاهد این موضوع هستیم که خود شرکتها نیز در دادن اطلاعات مورد نیاز، ملاحظاتی دارند و نقص این اطلاعات، مشکلاتی را در دریافت تسهیلات ایجاد میکند. در صندوق نوآوری و شکوفایی بر اساس دادهها و اطلاعات ارائهشده توسط شما تصمیمگیری میشود، بنابراین در این حوزه همکاری بیشتری داشته باشید.
وی به خدمات بلاعوض توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی در حوزه نمایشگاهها نیز اشاره کرد و یادآور شد: در بحث حضور در نمایشگاهها نیز صندوق از حضور شرکتهای دانشبنیان در نمایشگاههای داخلی و خارجی معتبر به شکل برپایی پاویون دانشبنیانها یا حضور مستقل حمایت میکند. اگر نمایشگاهی در فهرست نمایشگاههای مورد حمایت ما قرار ندارد، میتوانید اطلاعات آن را در اختیار کارشناسان مربوطه قرار دهید تا شرایط نمایشگاه را مورد بررسی قرار دهند.
خیاطیان درباره ضریب نفوذ صندوق نوآوری و شکوفایی در زیستبوم فناوری کشور نیز تصریح کرد: ضریب نفوذ صندوق در کل کشور ۶۴ درصد و در استان آذربایجان شرقی ۵۷ درصد است. تلاش میشود در جریان سفرهای استانی، زمینه بهرهمندی بیشتر شرکتهای دانشبنیان از خدمات صندوق فراهم شود.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به اینکه آذربایجان شرقی به لحاظ آمار شرکتهای دانشبنیان، در رتبه پنجم قرار دارد، اما این استان از ظرفیت بسیار بالای نیروی انسانی برخوردار بوده و میتواند به رتبههای بالاتر ارتقا پیدا کند، افزود: در آذربایجان شرقی ۲۷۰ شرکت دانشبنیان نوپا مشغول فعالیت هستند که بخشی از آنها تاکنون از تسهیلات صندوق استفاده نکردهاند؛ تلاش شده است در جریان این سفر، تسهیلات بیشتری به این شرکتها اختصاص پیدا کند. همچنین شرکتهای دانشبنیان، فناور و نوآور استان نیز میتوانند مانند گذشته از خدمات متنوع صندوق نوآوری و شکوفایی بهرهمند شوند.
بازدید از نمایشگاه دستاوردها و توانمندیهای شرکتهای دانشبنیان آذربایجان شرقی
پیش از برگزاری این نشست، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری از نمایشگاه دستاوردها و توانمندیهای ۲۰ شرکت دانشبنیان، فناور و خلاق این استان در محل پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی بازدید کرد.
شرکتهای حاضر در این نمایشگاه، در حوزههای مختلفی از جمله تولید قطعات خودرو، قطعات جلوبندی خودرو، گیربکسهای صنعتی و کشاورزی هوشمند، قطعات و تجهیزات فرودگاهی، توربو شارژر، طراحی سیستمهای برودتی صنعتی، سختافزارهای برق و الکترونیک، سامانههای مرتبط با اینترنت اشیاء، کنتورهای هوشمند آب، تولید کامپاند و مستربچهای مهندسی، تولید نانو مواد پیشرفته کربنی، روغن روانکار پایه کوانتومی و فیلترهای فرآیند تصفیه و رفع آلودگیهای صنعتی فعالیت میکنند.
دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید | |||||||
اخباری که توسط خبر فوری منتشر میشوند به صورت اتوماتیک از منابع مختلف جمعآوری شده و در سایت دیدگاه نیوز انتشار مییابند. مسئولیت صحت یا عدم صحت این اخبار توسط دیدگاه نیوز تایید و یا تکذیب نمیشوند و این اخبار نیز دیدگاه هیئت تحریریه نمیباشند.
دیدگاهتان را بنویسید