×

۶۱ درصد ورودی‌های ستاد تسهیل مشکلات بانکی دارند

  • کد نوشته: 128200
  • ۱۴۰۲-۰۲-۱۰
  • 186 بازدید
  • دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور در حاشیه بازدید از مجموعه کارخانجات بایر افلاک ازنا گفت : حدود ۶۱ درصد از ورودی‌های ستاد تسهیل مشکلات بانکی و بالاترین سقف عدم اجرا و عدم همکاری نیز مربوط به بانک‌هاست، یعنی بانک‌ها خودشان مشارکت کننده با واحد هستند انتظار ما این است که مشارکت، نوع ارباب رجوع و نوع قرارداد را خود بانک انتخاب کرده در نتیجه باید تا پایان کار در کنار سرمایه‌گذار باشد.

    ۶۱ درصد ورودی‌های ستاد تسهیل مشکلات بانکی دارند

    به گزارش دیدگاه نیوز از لرستان ؛ محمدباقر آقاعلیخانی در حاشیه بازدید از مجموعه کارخانجات بایر افلاک ازنا اظهار کرد: قانونی که در مناطق ویژه اقتصادی اجرا می‌شود در حوزه تعهد ارزی خلاف مقررات است.

    وی ادامه داد: یکی از بحث‌هایی که در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید داریم حذف دستورالعمل‌های مازادی است که از موانع حوزه تولید هستند.

    آقاعلیخانی افزود: تلاش ما روان‌سازی در سیستم تولید است یعنی خواب سرمایه، منابع و تولید را به حداقل ممکن برسانیم که توجیه اقتصادی داشته باشد.

    دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور با اشاره به مجموعه کارخانجات بایر افلاک ازنا بیان کرد: با توجه به حجم سرمایه‌گذاری انجام شده در اینجا اولویت کار این است که مانع تعطیل شدن این واحد شویم بعد روان‌سازی حوزه‌ها و افزایش ظرفیت این واحد است.

    وی تصریح کرد: آن چیزی که در ستاد تسهیل داریم شناسایی و احصا این واحدهاست، تصمیم داریم در لرستان یک کار پایلوت را اجرا کنیم.

    این مسئول اضافه کرد: تمام واحدهایی که تحت نظر بانک‌ها بوده و توقیف شده و در اختیار آنهاست و واحدهای تعطیل و طرح‌های نیمه‌تمام بالای ۸۰ درصد را شناسایی کرده و دنبال حذف موانع رفته و به دنبال فعال سازی واحدها برویم.

    آقاعلیخانی افزود: بخشی از کار ما حل مشکلات واحدهای تعطیل و نیمه‌کاره با پیشرفت بالاست، بخشی از کار ورود به واحدهای فعالی است که زیر ظرفیت کار می‌کنند.

    دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور در ادامه گفت: ۲۰ درصد مصوبات ستاد تسهیل لرستان عملی نشده، ۱۰ درصد در حال اجراست و ۱۰ درصد اصلا اجرایی نشده است که این آمار برای استان قابل قبول است.

    وی تصریح کرد: در کل کشور ۲۲ هزار و ۴۰۵ مصوبه داریم که ۱۵ هزار و ۶۰۰ مورد اجرایی و ۴۴۶۵ در حال اجرا و ۲۲۳۲ اجرایی نشده که در کل کشور قابل توجه است و مشکل عمده آن قوانینی است که باید به دنبال اصلاح قوانین برویم.

    آقاعلیخانی افزود: حدود ۶۱ درصد از ورودی‌های ستاد تسهیل مشکلات بانکی و بالاترین سقف عدم اجرا و عدم همکاری نیز مربوط به بانک‌هاست، یعنی بانک‌ها خودشان مشارکت کننده با واحد هستند انتظار ما این است که مشارکت، نوع ارباب رجوع و نوع قرارداد را خود بانک انتخاب کرده در نتیجه باید تا پایان کار در کنار سرمایه‌گذار باشد.

    دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور بیان کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد از ۲۰ درصدی که بانک‌ها طفره می‌روند و انجام نمی‌شود پنج درصد متقاضی مقصر باشد ۱۵ درصد نوع قرارداد و سیستم بانکی مقصر است

    نظر شما در مورد این مطلب چیست؟ نظرات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید.

    دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

    مطالب مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *