×
آخرین اخبار

مراکز حرفه آموزی معلولین ذهنی و خدمات بهزیستی (+زندگی)
۴۵۰ مددجوی بهزیستی از مرکز خدمات بهزیستی (+زندگی) موسسه خیریه حامیان کرامت مهریار تبریز خدمات می گیرند.

  • کد نوشته: 60156
  • ۱۴۰۰-۰۲-۲۰
  • 1248 بازدید
  • عشق به انسان و لزوم حفظ امید در ساختار فکری بیماران و استفاده درست و به جا از علوم روز، توانسته پیشینه ای ارزشمند را در مدتی کوتاه برای موسسه خیریه حامیان کرامت مهریار تبریز، این نهاد انسان محور رقم زند.
    ۴۵۰ مددجوی بهزیستی از مرکز خدمات بهزیستی (+زندگی) موسسه خیریه حامیان کرامت مهریار تبریز خدمات می گیرند.

    به گزارش دیدگاه نیوز ، بابک توکلی در گفتگو با خبرنگار دیدگاه نیوز ضمن بیان اینکه ۴۵۰ پرونده مددجویان بهزیستی جهت ارائه خدمات مختلف در اختیار مرکز خدمات بهزیستی (+زندگی) این موسسه قرار گرفته اظهار داشت: این پرونده ها تلفیقی از حوزهای مختلف توانبخشی و اجتماعی هستند.

    وی اضافه کرد: همچنین مددجویان دارای پرونده که از این موسسه خدمات میگیرند از افراد تحت پوشش اداره بهزیستی شهرستان تبریز هستند.

    موسس و مدیرعامل موسسه خیریه حامیان کرامت مهریار شهرستان تبریز یادآور شد: این موسسه از سال ۹۸ فعالیت خود را آغاز کرد و تاکنون توانسته است خدمات خوبی را با همراهی و همکاری مردم و خیرین به افراد تحت پوشش ارائه کند.

    مدیرعامل موسسه خیریه کرامت مهریار خاطر نشان ساخت: هزینه های انجام شده صرف پرداخت مستمری بگیران سادات و غیرسادات، هزینه های موردی مددجویان بهزیستی، معلولین، کودکان بی سرپرست و بد سرپرست، خرید مواد غذایی، صدور حواله کفش و لباس، خرید لوازم منزل، خرید جهیزیه و ازدواج، تحصیل کودکان تحت پوشش و افراد متفرقه موسسه شده است.

    وی گفت: همچنین توزیع بسته های معیشتی، اشتغالزایی، خدمات توانبخشی، مشاوره، کار درمانی از دیگر اقدامات و فعالیت های انجام شده از سوی موسسه خیریه حامیان کرامت شهرستان تبریز در سال ۹۹ بوده است.

    تمرکز بر روی حمایت و کمک به افراد نیازمند و کم بضاعت، معلولین، زنان سرپرست خانوار در دستور کار موسسه حامیان کرامت مهریار به صورت مستقیم قرار دارد.
    هدف اصلی این موسسه کمک به نیازمندانی است که با شرایط سختی دست و پنجه نرم می کنند.

    به استناد بند چهار ماده ۲۶ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت و بخشنامه مورخ یکم دی ماه ۹۸ تاسیس مراکز مثبت زندگی در دستور کار سازمان بهزیستی قرار گرفته است.

    فعالیت این مراکز محله محور است بنابراین ایجاد چنین مراکزی تردد مراجعین از جمله معلولان و نیازمندان به ادارات بهزیستی شهرستان و استان و در سراسر کشور را کاهش خواهد داد و افراد مددجو می توانند مشکلات متعدد و خواسته های خود را در مراکز مثبت زندگی که در نزدیکترین محل زندگی آنها تاسیس شده است مطرح کنند.

    یکی از اهداف تاسیس و راه اندازی مراکز مثبت زندگی، ارائه خدمات مناسب و یکسان بدون نیاز به مراجعه بهزیستی شهرستان و استان و این موسسه ها نماد انسان محور است، همچنین با توجه به اینکه نظارت بر مراکز مثبت زندگی در سه سطح شهرستان، استان و کشور است، بنابراین این امر باعث برنامه ریزی بهتر در سازمان بهزیستی و ارتقای کیفیت خدمات می شود.

    تاسیس مراکز مثبت زندگی و ارائه خدمات به صورت محله محور، و آشنایی مردم با اینچنین مراکزی و در دسترس بودن خدمات بهزیستی برای تمام افراد جامعه از نظر کمی و کیفی بسیار موثر است و مددجویان بهزیستی نیز در کمترین زمان و به بهترین شکل با استفاده از حضور مددکاران، خدمات خود را دریافت می کنند.

    فراهم کردن رویکرد محله‌محوری را راهبرد دوم برشمرد و گفت: براساس این راهبرد، نیازها و داشته‌های محلی به خوبی شناسایی و مبتنی بر آن برنامه‌های ارایه خدمات به فرد، خانواده و اصلاحات محیطی فراهم می‌شود بنابراین برای این رویکرد، ‌تسهیلگری ابزار اجرایی مهمی است که جزو وظایف این مراکز قرار دارد.

    توجه به خانواده و تمامی اعضای آن است ادامه داد: خدمات پیشگیرانه، آموزش‌های لازم برای داشتن زندگی سالم‌تر و مولد، در این راستا مدنظر قرار دارد.

     

    راه اندازی مراکز مثبت زندگی را در ارائه خدمات بهتر به مددجویان و جامعه هدف بسیار موثر و مفید دانست و گفت: هدف از راه اندازی مراکز مثبت زندگی، افزایش رضایتمندی، احترام و تکریم مددجویان است.

    در این مراکز ۲۲ نوع خدمت به مددجویان ارائه می شود.

    وی تشریح کرد : جانمایی این مراکز به نحوی صورت می گیرد که محل های زندگی مددجویان به ویژه معلولان نزدیک باشد.

    از دیگر اهداف تاسیس و راه اندازی مراکز مثبت زندگی به حداقل رساندن تردد و رفت و آمد های غیر ضروری با توجه به ازدحام جمعیت در کلان شهرها است.

    توکلی با بیان اینکه راه اندازی مراکز مثبت زندگی گشودن درهای جامعه برای افراد معلول است، اظهار داشت: رفع مشکل مسافت تا مراکز بهزیستی و نزدیک بودن مراکز مثبت زندگی به محلات مختلف، یک مشخصه مثبت است چراکه این افراد می توانند به سهولت و بدون مراجعه به بهزیستی، کارهای خود را انجام دهند در آخراز زحمات خانم  صحاف مدیر کل بهزیستی استان آذربایجان شرقی قدردانی میکنیم

    این موسسه را در رسیدن به اهدافش یاری رسانید
    *موسسه خیریه حامیان کرامت مهریار*
    شماره حساب موسسه جهت واریز کمک ها
    شماره کارت بانک ملت:
    *۶۱۰۴-۳۳۷۳-۲۵۲۷-۴۴۸۶*
    شماره حساب بانک ملت:
    *۸۸۱۶۴۶۱۲۰۶*
    شماره شبا:
    IR ۴۵۰۱ ۲۰۰۰ ۰۰۰۰ ۰۰۸۸ ۱۶۴۶ ۱۲۰۶

    به نام موسسه حامیان کرامت مهریار

    نظر شما در مورد این مطلب چیست؟ نظرات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید.

    دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *