به گزارش دیدگاه نیوز از گاردین، تابلو طراحی رنگ روغن «برافراشتن صلیب» که تا مدتها به عنوان تابلویی در نظر گرفته میشد که توسط یکی از طرفداران «رامبرانت» نقاش نامدار قرن هفدهم میلادی هلند خلق شده است. در بررسی اخیر با کمک روشهای علمی توسط مسوولان موزه بردیوس «Bredius» واقع در لاهه هلند، موزهای که از سال ۱۹۲۱ خانه این تابلو نقاشی بوده، اعلام شده است که این اثر – برافراشتن صلیب- اثر «رامبرانت» خالق نقاشی مشهور «گشت شبانه» است.
یکی از کارشناسانی که این نقاشی را مورد بررسی قرار داده است، گفت: کیفیت جزییات بهکار رفته در این نقاشی به حدی بالا است که من مطمئنم، این نقاشی یکی از آثار «رامبرانت» است.
این نقاشی نخستینبار در سال ۱۹۲۱ توسط اولین مدیر موزه بردیوس خریداری شد. مدیر این موزه در ابتدا فکر میکرد این نقاشی یکی از آثار هنری اصل «رامبرانت» است، اما با گذشت زمان کارشناسان هنری این نقاشی را به عنوان یک «تقلید ناپخته» ارزیابی کردند
یکی از رایجترین دلایلی که کارشناسان برای تقلبی بودن این نقاشی ارائه میدادند، فقدان جزئیات در ضربات قلممو است.
اما یکی از کارشناسان هنری که اخیرا این نقاشی را به عنوان یکی از آثار اصل «رامبرانت» شناسایی کرده است، این نکته را یادآور شد که «برافراشتن صلیب» در حقیقت نوعی طراحی اولیه است که با استفاده از رنگ روغن خلق شده است و یک نمونه اولیه برای نقاشی دیگری محسوب میشود. «رامبرانت» با خلق این طراحی اولیه قصد داشت، ایده کلی و ترکیببندی را به طور مختصر روی بوم پیاده کند.
این طراحی رنگ روغن، نسخه مقدماتی تابلو نقاشی با همین عنوان است که در سال ۱۶۳۳ میلادی به عنوان نقاشی «رامبرانت» در موزه هنری «آلته پیناکوتک» (Alte Pinakothek) واقع در مونیخ کشور آلمان به نمایش گذاشته شده است.
به گزارش دیدگاه نیوز؛ رامبرانت هارمنزون فان راین زادهٔ ۱۵ ژوئیهٔ ۱۶۰۶ یا ۱۶۰۷ میلادی – درگذشت چهارم اکتبر ۱۶۶۹ نقاش هلندی و از چهرههای دوران طلایی هلند بود. تابلوهای نقاشی بازگشت پسر نافرمان (۱۶۶۶)؛ سران صنف پارچه فروش (۱۶۶۳)؛ شام در امائوس (۱۶۲۹)؛ سلاخ خانه (۱۶۵۷)؛ یعقوب درحال تبرک پسران یوسف (۱۶۵۶)؛ پرتره زوجی به نام اسحاق و ربکا (حوالی ۱۶۶۵ میلادی)؛ گشت شبانه (۱۶۴۲)؛ دانائه (۱۶۳۶)؛ ضیافت در بلشصر (۱۶۳۵) و طوفان در دریای جلیل (۱۶۳۳) از مشهورترین آثار رامبرانت به شمار میروند …
در سال ۱۹۹۰ تابلوی «طوفان در دریای جلیل» که در سال ۱۶۳۳ میلادی کشیده شده بود از موزه ایزابل استوارت به سرقت رفت و تاکنوننیز این تابلو کشف نشده است.
دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید | |||||||
اخباری که توسط خبر فوری منتشر میشوند به صورت اتوماتیک از منابع مختلف جمعآوری شده و در سایت دیدگاه نیوز انتشار مییابند. مسئولیت صحت یا عدم صحت این اخبار توسط دیدگاه نیوز تایید و یا تکذیب نمیشوند و این اخبار نیز دیدگاه هیئت تحریریه نمیباشند.