×
آخرین اخبار

معاون وزارت ورزش و جوانان: نقش آفرینی بانوان در سبد مدالی کشور بسیار موثر است

  • کد نوشته: 103698
  • ۱۴۰۱-۰۸-۱۲
  • 202 بازدید
  • اهواز – خبر روز – معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان معتقد است که در رویداد المپیک و بازی های آسیایی نقش آفرینی بانوان در سبد مدالی کشور بسیار موثر است.

    معاون وزارت ورزش و جوانان: نقش آفرینی بانوان در سبد مدالی کشور بسیار موثر است

    به گزارش دیدگاه نیوز مریم کاظمی پور روز پنجشنبه در نشست هم اندیشی با روسا و نواب رییس هیات های ورزشی استان خوزستان که در اهواز برگزار شد بر هم‌افزایی دستگاه‌های مختلف با هدف توسعه ورزش بانوان و حمایت از تربیت نسل جدید و سالم تاکید کرد.

    وی کسب اولین سهمیه المپیک پاریس توسط بانوان تیرانداز کشورمان را تبریک گفت و افزود: بخش قهرمانی بانوان دیر شروع به حرکت کرده و شایدیک تاخیر ۲۵ ساله نسبت به آقایان داشته باشیم  ولی حرکت آن سریع است. نتایجی که خیلی از تیم های ما در حوزه آقایان بعد از ۲۵ سال کسب می کنند، در بانوان ما با سرعت خیلی چشمگیری در حال اتفاق است.

    معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان محوریت فعالیت‌های حوزه معاونت بانوان را بر بخش‌های فرهنگی، همگانی و قهرمانی متمرکز دانست و برای تسریع در روند فعالیت‌ها، هم‌افزایی بین‌بخشی و استفاده از ظرفیت دستگاه‌های مختلف را ضروری دانست.

    وی افزود: ما باید از کسب تجربیات آقایان در رویدادهای مختلف، حداکثر استفاده فنی، تجربی و مهارتی را داشته باشیم و با نگاه حمایتی دولت و مجلس بتوانیم یک راهکار اثرگذار، سریع و منطقی برای مدال آوری بانوان مان در نظر بگیریم تا آنها بار افتخارآفرینی کاروان ایران در رقابت های المپیک و بازی های آسیایی را به دوش بکشند.

    کاظمی پور احساس وظیفه نسبت به سلامتی جامعه بانوان و نسل آینده را مهم دانست و گفت: استعدادیابی برای نیل به اهداف ورزش بانوان یک ضرورت است و شرایط را باید در بستر علمی و منطقی برای رسیدن به نسلی پرافتخار و با نشاط فراهم کرد.

    وی بیان کرد: تجربه‌نگاری در ورزش بانوان به‌ عنوان مروری بر اتفاقات و افتخاران ورزش بانوان و استفاده از تجربه مدیران موفق، حائز اهمیت بوده و می‌تواند در مسیر تعالی به ما کمک کند. نقش آقای بنی تمیم به عنوان مدیرکلی که خود از قهرمانان ملی کشورمان بوده بسیار مهم است و امیدواریم با ظرفیت ها و استعدادهایی که در استان وجود دارد، نقش آفرینی بانوان خوزستانی در سبد مدالی کشور همواره چشمگیر باشد.

    معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان گفت: برای بهبود و ترمیم قوانین ورزش بانوان سه کار اصلی را دنبال می کنم که مهمترین آن بحث استخدام ورزشکاران مدال آور خانم است. ما یک قانونی به عنوان سرباز قهرمان داریم به این شکل که ورزشکاران مدال آور المپیک، پاراالمپیک و بازی های آسیایی و پاراآسیایی و قهرمانی جهان در بخش آقایان سهمیه خاص استخدامی دارند. ما درخواست کردیم تا در حوزه بانوان کسب سهمیه المپیک و پارا المپیک و مدال قهرمانی آسیا به این قانون اضافه شده و بانوان ما در دستگاه ها استخدام شوند که امیدوارم نمایندگان مجلس در این زمینه حمایت کنند.

    وی افزود: طبق قانون یک درصد از اعتبارات دستگاه های کل کشور باید به بخش ورزش همگانی کارکنان اختصاص پیدا کند. در قانون دستگاه ها مجاز به این کار شده اند اما ما به دنبال آن هستیم تا برای توسعه ورزش همگانی که زمینه ساز توسعه و ارتقا سطح سلامت است این قانون از مجاز به تکلیف تغییر داده شود و دستگاه ها مکلف به اجرای این بند قانونی شوند.

    کاظمی پور گفت: در بودجه ۱۴۰۲، نگاه حمایتی ویژه نسبت به ورزشکاران اردونشین خانم مدنظر است. بانوان متاهل با مسئولیت های اجتماعی همسری و مادری واقعا از جان خود مایه می گذارند در حالی که ما در قانون، چتر حمایتی خاصی را برای آنها در نظ نگرفته ایم. اگر ما بخواهیم در حوزه قهرمانی گام بزرگی برداریم باید در درجه اول امنیت خاطر و طراز شخصیتی ورزشکاران مان را حفظ کنیم. 

    وی افزود: یکی از برنامه هایی که در سفر استانی به دنبال آن هستیم، رایزنی با باشگاه های خصوصی است تا از این طریق ضمن استفاده از استعدادهای ورزشی به رونق ورزش بانوان کمک کنیم. المپیاد استعدادیابی یک بهانه برای شروع کار ورزش پایه در استان ها است لذا باید در هر استان حداقل یک رشته به طور خاص مدنظر باشد.

    معاون وزیر ورزش و جوانان گفت: چانه وزارت ورزش کوچک است ولی این موضوع باعث نمی شود که درجا زده و از ظرفیت هایی که داریم عقب بمانیم لذا هیات های استانی باید فعالیت خود را بیش از گذشته ادامه دهند. مهمترین بخش برای استعدادیابی و توسعه بعد قهرمانی در استان ها، آموزش و پرورش و نهادهای علمی همچون دانشگاه ها است و این موضوع می تواند در بحث تامین و ارتقا نیروی انسانی به روز موثر باشد.

    در حال حاضر بیش از ۱۵۱ هزار ورزشکار سازمان یافته در قالب یک هزار و ۲۰۰ باشگاه در استان خوزستان فعالیت می کنند.

    نظر شما در مورد این مطلب چیست؟ نظرات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید.

    دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

    نوشته های مشابه

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.