×
آخرین اخبار

مشاور اسد: مسئله خروج ایران از سوریه هرگز مطرح نیست

  • کد نوشته: 47324
  • ۱۳۹۹-۰۹-۲۹
  • 435 بازدید
  • مشاور سیاسی و رسانه‌ای رئیس جمهور سوریه گفت که درخواست از ایران و حزب الله برای خروج از سوریه هرگز مطرح نیست. به گزارش دیدگاه نیوز ، «بثینه شعبان» مشاور سیاسی و رسانه‌ای بشار اسد اعلام کرد که درخواست دمشق از ایران و حزب الله لبنان برای خروج از سوریه به هیچ وجه مطرح نیست. […]

    مشاور اسد: مسئله خروج ایران از سوریه هرگز مطرح نیست

    مشاور سیاسی و رسانه‌ای رئیس جمهور سوریه گفت که درخواست از ایران و حزب الله برای خروج از سوریه هرگز مطرح نیست.

    به گزارش دیدگاه نیوز ، «بثینه شعبان» مشاور سیاسی و رسانه‌ای بشار اسد اعلام کرد که درخواست دمشق از ایران و حزب الله لبنان برای خروج از سوریه به هیچ وجه مطرح نیست.

    وی که با شبکه خبری «المیادین» گفت‌وگو می‌کرد، افزود: هیچ کس نمی‌تواند به دمشق دیکته کند که روابطش با ایران، حزب الله لبنان و مقاومت فلسطین چگونه باشد.

    مشاور ویژه ریاست جمهوری سوریه در ادامه به سفر اخیر هیئت سوری به مسکو اشاره کرد و آن را مثبت ارزیابی کرد.

    بثینه شعبان گفت: نشست هیئت سوری با وزیر خارجه روسیه چهار ساعت به طول انجامید و در آن همه مسایل مورد اهتمام مشترک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

    وی با تأکید بر تطابق دیدگاه‌های دمشق و مسکو درباره اوضاع سوریه تصریح کرد: در این نشست به اوضاع سوریه و تحریم های یک جانبه آمریکا علیه سوریه پرداخته شد.

    شعبان ادامه داد: آمریکا چگونه می تواند قوانین سازمان ملل درباره سوریه را نقض و اراضی آن را اشغال و نفت این کشور را غارت کند؟

    مشاور اسد افزود: اکنون جنگ بزرگی را دولت سوریه و روسیه و طرف‌های بین المللی برای قرار دادن جهان در مسیر صحیح آن تجربه می‌کنند.

    وی با بیان اینکه راهکارها و طرح‌هایی برای مقابله با تحریم‌های تحمیلی علیه ملت سوریه وجود دارد، تصریح کرد: همپیمان روسی ما در هر زمینه‌ای که ممکن است برای رفع تحریم‌ها و باز کردن مسیر بازسازی در سوریه اقدام می‌کند.

    وی همچنین به موضوع بازگشت آوارگان سوری به کشورشان اشاره کرد و گفت: دولت سوریه همه آنچه که برای بازگشت آوارگان سوریه به کشورشان لازم است، انجام می دهد.

    مشاور سیاسی و رسانه‌ای اسد اعلام کرد که جلوگیری از مشارکت کارشناسان سازمان ملل در کنفرانس امور آوارگان میزان فاصله بین حرف تا عمل غربی‌ها را نشان می‌دهد.

    وی با بیان اینکه آمریکا از مزدوران خود می خواهد همه آنچه که می‌خواهد، اجرا کنند، افزود: منطقه ما از هردوی دموکراتها و جمهوریخواهان رنج دیده است، لذا از دولت جدید آمریکا انتظار زیادی نخواهیم داشت، اما چیزی که برای ما اهمیت دارد خروج آمریکا از سوریه است.

    بثینه یادآور شد که «جیمز جفری» نماینده ویژه آمریکا در سوریه در آبان ماه گذشته به رئیس‌جمهور منتخب آمریکا توصیه کرد سیاست‌های دونالد ترامپ را درباره سوریه و ترکیه در پیش گیرد.

    او ادامه داد: جفری به سایت «Defense One» متخصص تحلیل‌های دفاعی گفته بود که تصمیم ترامپ در سال ۲۰۱۹ درباره خارج کردن سربازان آمریکایی از سوریه برای همگان غافلگیرکننده بود، اما بعدا متقاعد شد بیش از ۲۰۰ نظامی را به دلایل مختلف در سوریه باقی بمانند و  این نشان می دهد حرف‌های جفری  اندازه جوهر [مورد استفاده برای نوشتن توافق] هم ارزش ندارد.

    وی همچنین اعلام کرد که ممکن نیست روسیه از دمشق بخواهد ایران و یا حزب الله از اراضی سوریه خارج شوند و چنین موضوعی به هیچ وجه مطرح نیست.

    بثینه شعبان گفت: از کلی کرافت می خواهیم که قطعنامه ۲۲۵۴ که اشغالگری کشورش علیه کشور ما را رد می‌کند، به شکل واقعی به رسمیت بشناسد.

    وی همچنین به مداخله خارجی در کار کمیته تدوین قانون اساسی سویه اشاره کرد و گفت: هیئت‌هایی که از خارج در امور کمیته مزبور مشارکت می‌کنند، باعث کندی فعالیت کمیته قانون اساسی سوریه شده‌اند؛ چراکه آنها منفعت خارجی را در نظر می‌گیرند نه مصلحت ملت سوریه را.

    مشاور اسد در ادامه به حضور ترکیه در شمال سوریه پرداخت و خاطر نشان کرد، روسیه از ترکیه این انتظار را دارد که به عقب نشینی نیروهایش از مناطق مورد توافق بین پوتین و اردوغان ادامه دهد.

    بثینه شعبان در رد عادی سازی روابط کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی گفت: آنچه در جهان عرب می‌گذرد، به نفع کشورهای سازشگر نیست.اراد ملت های عربی برای ساختن آینده بهتر همچنان وجود دارد.

    وی در پایان این مصاحبه به تحولات فلسطین اشاره و تأکید کرد که هیچ گزینه‌ای به جزء پایبندی به مسئله فلسطین و پایان اشغالگری وجود ندارد.

    نظر شما در مورد این مطلب چیست؟ نظرات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید.

    دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *