×
آخرین اخبار

مسجد خیرساز ثامن الائمه (ع) کیش ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

  • کد نوشته: 68113
  • ۱۴۰۰-۰۵-۱۱
  • 406 بازدید
  • معمار مسجد خیرساز ثامن الائمه(ع) کیش با اشاره به پیشرفت ۹۰ درصدی مراحل ساخت این مسجد گفت: پیش بینی می شود این طرح فرهنگی و مذهبی بعد از ماه صفر در یکی از اعیاد اسلامی به بهره برداری برسد.
    مسجد خیرساز ثامن الائمه (ع) کیش ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

    به گزارش دیدگاه نیوز ، محمدوحید صابری معمار مسجد ثامن الائمه (ع) روز یکشنبه در بازدید خبرنگاران از این پروژه اظهار داشت: مسجد ثامن الائمه (ع) در زمینی به مساحت یک هزار و ۵۰۰ متر مربع با سه هزار متر ربع زیربنا در سه طبقه احداث می شود.

    وی اضافه کرد : جناب آقای مشتاق مشتاقی خیر و بانی ساخت مسجد ثامن الائمه در نظر دارند علاوه بر ساخت مسجدی در خور شهر توریستی کیش با شاخصه های معماری فاخر ایرانی-اسلامی امکانی فراهم شود که بتوان در این مسجد مرکز اسلامی کیش به عنوان مرکزی برای برگزاری رویدادهای بین المللی جهان اسلام، تقویت وحدت بین فرق اسلامی، ارتقاء سطح معارف اسلامی، پژوهش های قرآنی و تبلیغ و ترویج شعائر اسلامی شکل گیرد.

    معمار مسجد ثامن الائمه گفت: طراحی و اجرای نقوش و تزئینات و کتیبه های پروژه، هنر دست اساتید بنام و تراز اول بین المللی نظیر جلیل جوکار استاد نگارگری، مرتضی مطیفی فرد استاد گچبری و احد ترابی اراکی استاد خوشنویسی میباشد.

    وی با بیان اینکه طراحی سازه مسجد و مرکز اسلامی کیش توسط دکتر رسول میرقادری به صورت یک سازه تمام بتنی از پی تا مناره ها و گنبدها شکل گرفته است افزود، در ساخت این مسجد که نمونه ای کم نظیر در جهان اسلام است، تمام متریال و مصالح بکار رفته متناسب با اقلیم مرطوب وگرم کیش انتخاب شده و در آزمایشگاه های معتبرداخلی وخارجی، مورد ارزیابی قرارگرفته اند، تا ماندگاری بالایی در طول زمان های متمادی و قرون داشته باشد.

    صابری گفت: در زیر گنبد این سازه منحصر به فرد و دیواره های آن بیش از هزار متر مربع گچ بری با دست معادل زمانی ۱۰ هزار ساعت-نفر انجام شده است، آرایه‌های این مسجد، از بیرون حجاری و از داخل حجاری و گچ‌بری است به شکلی که مسجد یکپارچه سفید و مزین به نقوش ایرانی -اسلامی است.

    وی یادآور شد: با توجه به اینکه پروژه از ابتدا مزین به نام مبارک حضرت ثامن الائمه (ع) بوده، نگاه ویژه ای به نمادپردازی عدد هشت شده است تا احیاگر نمادپردازی عددی حکمی در هنر اسلامی نیز باشد و دراین مسجد با زیربنای ۳ هزارمترمربع یک هزار و ۵۰۰ تن کوپ سنگ سفید در وسعت ۱۰ هزار متر مربع توسط آقایان کرباسی وشمس با تکنیک و هنر حجاری نصب شده است و از سوی دیگر برای ساخت ۴۰ لنگه درب گره چینی، ۲۵ مترمکعب چوب ساج برمه توسط استاد رادمند بکار برده شد.

    وی با اشاره به کارآفرینی دینی – هنری در ساخت مسجد و مرکز اسلامی کیش گفت: برای اجرای این طرح بیش از ۲۰۰ هنرمند و صنعتگر به صورت مستقیم و بیش از یک هزار و ۵۰۰ نفر بصورت غیر مستقیم مشغول به کار شدند.

    کلنگ ساخت مسجد در آبان ۹۳ با حضور حجت الاسلام قرائتی رئیس ستاد اقامه نماز، حجت الاسلام قاضی عسگر نماینده وقت ولی فقیه در سازمان حج و اوقاف، امام جمعه وقت جزیره کیش، رئیس وقت سازمان منطقه آزاد کیش و جمع دیگری از مسئولین جزیره به زمین زده شد و از آن تاریخ ساخت مسجد بی وقفه ادامه داشته است.

    نظر شما در مورد این مطلب چیست؟ نظرات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید.

    دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *