رئیس سازمان نظام پزشکی گفت: جامعه پزشکی با برنامه دولت برای جریمه افرادی که ماسک نمیزنند و پروتکلهای بهداشتی را رعایت نمیکنند، موافق است و کمیته انتظامی ستاد ملی کرونا و شورای امنیت ملی در حال تدوین دستورالعمل اجرایی این اقدام است.
به گزارش دیدگاه نیوز، محمدرضا ظفرقندی درباره اقدام دولت برای جریمه شهروندانی که پروتکل های بهداشتی را رعایت نمیکنند، گفت: باید سختگیریها برای رعایت پروتکل های ابلاغی بهداشت کرونا اجرا شود، همه امور با نصیحت و توصیه امکانپذیر نیست. در دنیا نیز این پروتکل ها را با توصیه اجرا نمی کنند و باید مکانیزمی عملی برای آن تدوین و اجرا شود.
او گفت: در کشور باید مکانیزم و زیرساخت عملی وجود داشته باشد که اگر فردی به قانون تمکین نکرد، جریمه شود، اکنون چنین مکانیزمی وجود ندارد و اگر فردی ماسک نزد چه کسی می تواند جلوی او را بگیرد یا با او برخورد کند. معتقدیم همه باید برای حفظ جان خود و دیگران مثل کمربند ایمنی که اجباری شد، ملزم به زدن ماسک و رعایت پروتکل های بهداشتی باشند.
رئیس سازمان نظام پزشکی ادامه داد: شورای امنیت ملی و کمیته انتظامی ستاد ملی مبارزه با کرونا اکنون مشغول تدوین زیرساخت و پروتکل جریمه افراد خاطی از دستورالعمل بهداشتی کروناست و بزودی ابلاغ و اجرایی می شود. این پروتکل فقط مربوط به ماسک نزدن نیست و همه ضوابط پروتکل بهداشتی از جمله برگزاری تجمعات، عروسی ها و عزاداری ها را شامل می شود.
ظفرقندی گفت: جامعه پزشکی و پرستاری کشور در ماههای گذشته با جانفشانی و فداکاری بی نظیر برای نجات جان بیماران ایثارگری کرده و تاکنون بیش از ۶ هزار نفر از کادر درمان به کرونا مبتلا شده و ۱۶۴ نفر شهید شده اند. پزشکان و پرستاران کشور اکنون خسته اند و نیازمند بازتوانی هستند و این روا نیست که افرادی با تخطی از پروتکل های بهداشتی به خستگی و از بین رفتن بیشتر کادر درمان دامن بزنند.
وی افزود: بسیاری از کادر درمان در بیمارستانهای دولتی در شرایط بسیار سخت مشغول کار هستند و حتی برخی آنها ماههاست که معوقات کارانه و اضافه کار خود را دریافت نکرده اند. به طور متوسط پزشکان در بیمارستانها حدود ۶ ماه و پرستاران حدود چهار ماه معوقات وصول نشده دارند البته این معوقات تا یکی دو ماه پیش حدود یکسال پرداخت نشده بود و اخیرا با پرداختی که سازمان تامین اجتماعی و دولت داشت این عقب ماندگی به ۴ تا ۶ ماه کاهش یافت.
رئیس سازمان نظام پزشکی درباره تامین اعتبارات لازم برای مبارزه با کرونا گفت: اگر همان یک میلیارد یورویی که با موافقت مقام معظم رهبری قرار شد از صندوق ذخیره ارزی پرداخت شود، منابع لازم برای مبارزه با کرونا تامین می شود و نیازی به اقدام دیگری نیست در حالی که با گذشت چندین ماه از ابلاغ این دستور، حدود ۳۵ درصد این اعتبار پرداخت شده است.
استفادهنکردن از ماسک: ۵۰ هزار تومان، مخفی کردن بیماری و رعایتنکردن قرنطینه: ۲۰۰ هزار تومان
اصناف: مرحله اول تذکر، مرحله دوم ۳۰۰ هزار تومان، مرحله سوم ۱ میلیون تومان و مرحله چهارم پلمب
تاکسیرانی: راننده ۱۰۰ هزار تومان، هر مسافر ۲۰ هزار تومان (راننده باید پرداخت کند)
ادارات: حراست و روسای بخشها به میزان تخلف افراد خاطی جریمه میشوند.
نیروی انتظامی از ابزار و وسایلی که در اختیار دارد، استفاده میکند و از طریق دوربینهای ناظر، شخص را جریمه میکند و برای او ارسال میشود.
جریمه باید به حسابی که وزارت بهداشت و درمان اعلام میکند واریز شود، اگر پرداخت نکند به بدهی او افزوده خواهد شد.
دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید | |||||||
سردبیر خبر روز، بیش از 16 سال است که در زمینه های تخصصی طراحی، توسعه، بهینه سازی و سئوسازی وب فعالیت می کند. وی از سال ۱۳۸۷ فعالیت خبری خود را در حوزه اخبار تکنولوژی آغاز کرده و از سال ۱۳۹۳ در حوزه های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی شروع به فعالیت مستمر خبری کرده است. وی عضو هیئت مدیره شرکت رایسام نیز می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید