به گزارش دیدگاه نیوز از روابط عمومی استانداری کرمانشاه، در دیدار منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه که با همراهی حجتالاسلام وحید احمدی رییس مجمع نمایندگان استان انجام شد، مهمترین مطالبات آموزشی استان با علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش مطرح و پیگیری شد.
یکی از اصلیترین موضوعات این نشست جمعآوری مدارس کانکسی و سنگی در استان کرمانشاه است که بر اساس دستور دکتر پزشکیان رییسجمهور در اولویت برنامههای وزارت آموزش و پرورش قرار دارد.
کاظمی در این دیدار بر حمایت جدی وزارت آموزش و پرورش برای جایگزینی این مدارس ناایمن با مدارس استاندارد و ایمن تأکید کرد.
بر پایه این گزارش هم اکنون ۱۰۷ مدرسه کانکسی و ۲۲ مدرسه سنگی در استان کرمانشاه وجود دارد که استاندار کرمانشاه در تلاش است تا پایان شهریور ۱۴۰۴ با مدارس استاندارد و ایمن جایگزین شود.
توسعه زیرساختهای آموزشی و تأمین امکانات مورد نیاز مدارس مناطق محروم از دیگر موضوعات مطرحشده در این نشست بود.
استاندار کرمانشاه و رییس مجمع نمایندگان استان بر ضرورت افزایش اعتبارات آموزشی، تجهیز مدارس و جذب نیروی انسانی برای رسیدن منطقه به مناطق برخوردار تأکید کردند.
همچنین، موضوع بازسازی و مقاومسازی مدارس فرسوده استان کرمانشاه در این دیدار مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش دیدگاه نیوز؛ پیشتر و در جلسه شورای آموزش و پرورش استان، استاندار کرمانشاه از دستگاه های عضو شورا خواسته بود تا پایان شهریورماه سال آینده و آغاز سال تحصیلی جدید تمام ۱۰۷ مدرسه کانکسی و ۲۲ مدرسه سنگی استان جمع آوری و به جای آنها مدرسه جدید ساخته شود.
همچنین نادر نورایی رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمانشاه در گردهمایی مدیران کل نوسازی استانهای منطقه سه که آذر ماه امسال با حضور معاون سازمان نوسازی کشور در کرمانشاه برگزار شد با اشاره به دستورالعمل اعتباری این سازمان برای برچیدن مدارس سنگی از مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان خواست هرچه زودتر اعتبار پروژههای ساخت مدارس جایگزین مدرسههای سنگی را اعلام کند.
نورایی به تاکید دفتر رهبر معظم انقلاب و همچنین برنامه هفتم توسعه مبنی بر برچیده شدن مدارس سنگی کل کشور اشاره کرد و افزود: تخصیص مالی این پروژه ها به استان ها ابلاغ شده، بنابراین مشکلی برای تخصیص منابع به این پروژه ها وجود ندارد.
بیشتر مدارس کانکسی کرمانشاه در غرب استان و مناطق زلزله زده و مدارس سنگی نیز در مناطق عشایری دایر است.
ساعت ۲۱:۴۸:۱۶ شبانگاه ۲۱ آبان ۱۳۹۶ زلزله ای به بزرگی ۷.۳ ریشتر استان کرمانشاه را لرزاند و در مجموع ۶۲۱ کشته و ۱۲ هزار و ۳۸۶ مصدوم برجای گذاشت.
این زلزله منجر به تخریب مدارس زیادی در غرب استان شامل شهرستان های ثلاث باباجانی، سرپل ذهاب، قصرشیرین و گیلانغرب شد اگرچه بسیاری از این مدارس بعد از زلزله به سرعت احداث و اکنون دایر است اما به گفته مدیر آموزش و پرورش شهرستان ثلاث باباجانی حدود ۳۵ مدرسه کانکسی فقط در این شهرستان وجود دارد.
استان کرمانشاه با بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت بیش از ۳۷۱ هزار دانش آموز و افزون بر ۲۶ هزار فرهنگی دارد.
دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید | |||||||
اخباری که توسط خبر فوری منتشر میشوند به صورت اتوماتیک از منابع مختلف جمعآوری شده و در سایت دیدگاه نیوز انتشار مییابند. مسئولیت صحت یا عدم صحت این اخبار توسط دیدگاه نیوز تایید و یا تکذیب نمیشوند و این اخبار نیز دیدگاه هیئت تحریریه نمیباشند.
دیدگاهتان را بنویسید