به گزارش دیدگاه نیوز، چندین سال بود که کارخانه سیمان مسجد سلیمان در باتلاق مدیریتی دست و پا میزد، حق و حقوق کارگران پرداخت نمیشد، اعتصابات پیدرپی کارگری در مقابل فرمانداری و یا درب کارخانه برای وصول مطالبات بصورت ماهیانه شکل می گرفت، خط تولید از حرکت باز ایستاده بود، کارخانه ای که میبایست سیمان تولید کند به کارخانه ای برای تولید تنش و حاشیه تبدیل شده بود و امیدها روز به روز برای کارگران و خانواده های آنها نا امید تر میشد تا اینکه در بخش های مدیریتی کلان این کارخانه تغییراتی بوجود آمد.
.
با تغییرات صورت گرفته در سطح کلان، کارخانه نیز نیازمند یک رئیس باتجربه، کاردان و دلسوز بود تا شرایط را تغییر دهد. با تصمیم هوشمندانه مدیرعامل جوان شایسته مسجدسلیمان با سابقه ای طولانی در صنعت سیمان بعنوان رئیس جدید کارخانه انتخاب شد.
مهران امامی از آبان ماه سال گذشته و در پی تغییرات بنیادین در بخشهای سهامداری و مدیریت کلان کارخانه، بعنوان رئیس سیمان کارون مسجد سلیمان آغاز بکار کرد و در طی این مدت با تلاش های شبانه روزی و اتکا به تجربه گرانبهای خود در این صنعت در کنار سایر مدیران و کارگران زحمتکش، کارخانه بُحران زده و نیمه فعال را به چرخه تولید بازگرداند.
در نشست مدیریت کارخانه سیمان کارون با خبرنگاران به بیان برخی مشکلات و موضوعات از جمله راه اندازی فاز دوم کارخانه پرداخته شد تا رئیس کارخانه در این رابطه توضیحاتی ارائه دهد.
در همین رابطه امامی اظهار داشت: کارخانه در سالیان گذشته مشکلاتی داشت و تقریباً نیمه متوقف بود.
وی افزود: در سطح کلان، تصمیم بر این شد که تغییراتی در بخش مدیریتی و سهامداران ایجاد شود که حضور بنده هم بخشی از آن تصمیم بود تا شاهد احیای مجدد کارخانه باشیم. لذا از ابتدای سال ۱۳۹۹ این تغییرات کلید خورد و تحولات ایجاد شد.
امامی در ادامه عنوان داشت: پس از پرداخت بدهی ها توسط سهامدار، پیگیری مشکلات کارخانه از جمله بیمه، مالیات، گاز، برق و مسائل کارگری در دستور کار قرار گرفت.
وی ادامه داد: در اسفندماه ۱۳۹۹ تمام مطالبات کارگری از سال ۱۳۹۴ تا پایان سال ۱۳۹۹ پرداخت گردید و حقوق پرسنل که در گذشته با تاخیر ۶ تا ۱۰ ماهه همراه بود، بروزرسانی شد و هم اکنون حقوق بین پنجم تا ششم هر ماه به حساب آنان واریز میشود.
همچنین با پیگیری های صورت گرفته، بدهی های مالیاتی، گاز، برق و بیمه، تقسیط و این اقساط در موعد مقرر پرداخت میشود.
رییس کارخانه سیمان کارون مسجد سلیمان در رابطه با ظرفیت تولید سالانه سیمان در این کارخانه گفت: ظرفیت تولید ما یک میلیون تُن در سال است.
وی اضافه کرد: از آبان سال ۱۳۹۹ که مسئولیت ریاست کارخانه به بنده واگذار شد تا پایان سال ۱۳۹۹ ظرفیت تولید را به ۷۰ درصد رساندیم و قرار بود که در سال ۱۴۰۰ این ظرفیت به ۸۵ درصد برسد اما برخی مشکلات از جمله قطعی گاز و برق مانع از دستیابی به این هدف شد.
امامی اضافه کرد: در زمستان سال ۱۳۹۹ قطعی گاز مانعی بزرگ بر سر راه تولید سیمان بود و از اول فروردین محدودیت برق برای ما ایجاد شد و خاموشی های اجباری باعث کُند شدن روند تولید شد که امیدوارم در نیمه دوم سال جاری موضوع گاز ما را اذیت نکند تا در پایان سال ۱۴۰۰ عملکرد مناسبی از خود ارائه دهیم.
وی اظهار داشت: ما شرایط ایدهآلی نداریم اما به سمت ایدهآل شدن حرکت میکنیم و امیدوارم تا پایان سال مشکلاتمان برطرف شود. ضمن اینکه با تمام شرایط و محدودیت های موجود، تولید مان نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد افزایش داشته است.
وی در رابطه با مشکلات فنی کارخانه اظهار داشت: در حوزه فنی مشکلاتی مربوط به خرید قطعات از چند سال گذشته وجود داشته که بخشی از آن ناشی از تحریم ها است و در تلاش هستیم تا پایان ۱۴۰۰ به شرایط مطلوب تری برسیم.
امامی در رابطه با شروع فاز دوم کارخانه گفت: فعال کردن فاز دوم کارخانه سیمان کارون که بیش از بیست سال است که راجع به آن صحبت میشود، موضوع مهمی است که در دستور کارمان قرار گرفت.
تمام قطعات خارجی مربوط به راه اندازی فاز دوم در سالهای قبل خریداری شده است. بخشی از کارهای زیربنایی در سالیان گذشته انجام شده بود که بعضاً بصورت نیمه تمام بود و نیاز به تعیین تکلیف داشت که در جلسات متعدد با مُجری و پیمانکار و مشخص شدن مطالبات آنها به جمع بندی خوبی رسیدیم. مشاور انتخاب شده، نیاز سنجی ها صورت گرفته، موضوع برق فاز دوم طی جلسات متعدد با شرکت توزیع برق استان پیگیری و موافقت واگذاری برق اخذ شده و نقشه جانمایی پست برق مورد نیاز تهیه گردیده است و مدیر پروژه ما در حال مذاکره با مشاور برای تعیین مختصات فنی کابلها و قطعات برقی هستند.
پیمانکار ساختمانی تا اواخر شهریور مستقر و کار را آغاز خواهد کرد و امیدوارم بتوانیم تا اواخر ماه جاری، بتن ریزی ساختمانهای مورد نیاز را آغاز کنیم.
وی ادامه داد: در زمان شروع پروژه فاز دوم بین ۶۰۰ تا ۱۰۰۰ نفر مشغول بکار خواهند شد و زمانی که پروژه آماده بهرهبرداری شود حدود ۳۰۰ نفر اشتغال مستقیم خواهند داشت. خدمات رسانی در این صنعت بسیار حجیم است و انتقال محصول بیشتر از خود محصول برای شهر درآمد زایی دارد و راه اندازی این فاز از کارخانه کمک بزرگی به اقتصاد شهر گلگیر و شهرستان مسجدسلیمان خواهد کرد.
وی در پایان اظهار داشت: من در تمام هُلدینگ های صنعت سیمان در سراسر کشور کار کردم، مزیت بسیار خوبی که در مسجدسلیمان وجود دارد نیروی فنی و کاربلد است و اگر مشکلاتمان را در سایر بخشها حل کنیم، به لحاظ نیروی فنی و توانمند هیچ مشکلی نخواهیم داشت و امیدوارم بتوانیم با کمک همدیگر سیمان کارون مسجد سلیمان را به نقطه ای که شایسته آن است برسانیم.
دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید | |||||||
مدیر مسئول دیدگاه نیوز، کارشناس مدیریت فرهنگی و دارای سابقه ی ۱۰ ساله در هیئتهای تحریریه بیش از ۶ خبرگزاری است. وی فعال اجتماعی محیط زیست بوده، مدرس فن بیان و سخنوری و دارای مقام کشوری در شاهنامه خوانی و نقالی میباشد.
کارخانه سیمان میشد حداقل ۳فاز دیگه بهش اضافه کنی.اگه توتبریز یا اصفهان بود
تودزفول بود۳فاز اجرامیشد..
باتشکر از مهندس امامی