حبیبالله بوربور روز یکشنبه در گفت و گوبا خبرنگار دیدگاه نیوز افزود: بیشتر قربانیان مصدوم حوادث چهارشنبه سوری (به ویژه سوختگی) بنا به دلایلی به زندگی خود پایان می دهند، لذا رسالت خود می دانیم که با اقدامات تبلیغی و ترویجی، از چنین اتفاقات دلخراشی جلوگیری کنیم.
وی درباره تصویب طرح پیشگیری از حوادث ناگوار چهارشنبه سوری در مجمع خیرین کشور گفت: این طرح در جلسات پیشین این مجمع به بحث و گفت و گو گذاشته شد و مقرر شد در ادامه اجرای موفقیتآمیز این طرح در استانهای قم و البرز، سه استان همدان، قزوین و کردستان نیز با تسهیلگری و حمایت مجمع خیرین کشور اجرا شود.
انجام اقدامات پیشگیری از حوادث چهارشنبهسوری از اول دی ماه
رئیس مجمع خیرین کشور با بیان اینکه بیشتر بیماران سوختگی ناشی از چهارشنبه سوری یا به زندگی خود پایان می دهند یا از جامعه منزوی میشوند، تاکید کرد: به همین دلیل رسالت خود میدانیم که هرساله از اول دیماه به بعد برای پیشگیری از حوادث چهارشنبهسوری اقدامات تبلیغی و ترویجی انجام دهیم.
شهرداری تهران باید فضاهایی برای برگزاری مراسم چهارشنبهسوری در اختیار شهروندان قرار دهد
بور بور، با بیان اینکه شهرداری تهران باید فضاهایی برای برگزاری مراسم چهارشنبهسوری در اختیار شهروندان قرار دهد، خاطر نشان کرد: متأسفانه در سالهای اخیر زیباسازی شهری و صداوسیما همکاری کافی را نداشتهاند اما امسال به طور جدی از طریق شورای شهر، شهرداری و صداوسیما پیگیر هستیم تا تبلیغات محیطی و برنامههای آموزشی پیشگیرانه به نمایش درآید.
وی تصریح کرد: در این زمینه علاوه بر شهرداری، آموزش و پرورش نیز برای فرهنگسازی در زمینه پیشگیری از حوادث چهارشنبهسوری در اقدامات بعدی، باید محور و پای کار باشد.
بوربور، در خصوص تصویب نهایی این طرح گفت: مدیرکل امور خیرین وزارت بهداشت، به عنوان نماینده مجمع خیرین کشور برای هماهنگی در مجمع خیرین استان تهران و اجرایی شدن طرح پیشگیری از حوادث چهارشنبهسوری انتخاب و مقرر شده است که از ظرفیت شهرداری، آموزش و پرورش، خیریهها و سمنها را برای پیشگیری از حوادث چهارشنبه آخر سال به میدان بیایند.
به گزارش دیدگاه نیوز، براساس آمار سازمان اورژانس کشور در حوادث چهارشنبه سوری ( از ابتدای سال تا ۲۲ اسفند ۱۴۰۲) سه هزار و ۲۵۳ نفر مصدوم و ۱۴ نفر نیز جان خود را از دست دادند.
همچنین دراین بازه زمانی مصدومان دارای قطع عضو ۱۸۹ نفر بودند و هزار و ۷۰ نفر نیز دچار آسیب چشمی شدند که از این تعداد یک مورد تخلیه کامل چشم انجام شده است، بیشترین مورد مصدومیت حوادث چهارشنبه سوری ۱۴۰۲ مربوط به آسیب به چشم با هزار و ۷۰ مورد بود و پس از آن سوختگی با ۹۸۱ مورد در رتبه دوم قرار داشت.
همچنین بر اساس آمار سازمان پزشکی قانونی کشور در چهارشنبه سوری (۱۴۰۱) ۲۸ نفر از هموطنان (۲۰مرد و ۸ زن) جان باختند که تهران با ۱۲ فوتی شامل سه زن و ۹ مرد دارای بیشترین فوتی و آذربایجان شرقی با هفت فوتی (۴زن و ۳مرد)، آذربایجان غربی با سه فوتی (یک زن و ۲مرد) در رتبه بعدی قرار داشت.
همچنین در چهارشنبه سوری (۱۴۰۰) ۱۹ نفر از هموطنان (۱۸ مرد و یک زن) جان باختند که در آذربایجان شرقی ۶ نفر، قم پنج نفر، تهران، مرکزی و همدان هرکدام دو نفر و البرز و خراسان رضوی هر کدام یک نفر فوت کردند.
دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید | |||||||
اخباری که توسط خبر فوری منتشر میشوند به صورت اتوماتیک از منابع مختلف جمعآوری شده و در سایت دیدگاه نیوز انتشار مییابند. مسئولیت صحت یا عدم صحت این اخبار توسط دیدگاه نیوز تایید و یا تکذیب نمیشوند و این اخبار نیز دیدگاه هیئت تحریریه نمیباشند.
دیدگاهتان را بنویسید