×
آخرین اخبار

صدور ۱۱ پروانه بهره برداری گردشگری در خوزستان

  • کد نوشته: 99650
  • ۱۴۰۱-۰۷-۲۰
  • 180 بازدید
  • اهواز- خبر روز – مدیرکل میراث فرهنگی ،گردشگری و صنایع دستی خوزستان گفت: در ۶ ماه نخست امسال ۱۱ پروانه بهره‌برداری برای تأسیسات گردشگری در شهرستان‌های ایذه، دزفول و اهواز صادر شده است.

    صدور ۱۱ پروانه بهره برداری گردشگری در خوزستان

    به گزارش روز چهارشنبه دیدگاه نیوز به نقل از روابط عمومی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان محمدحسین ارسطوزاده با بیان اینکه ۹۴ طرح سرمایه‌گذاری گردشگری در خوزستان در دست احداث است افزود: در راستای حمایت از سرمایه‌گذاران و توسعه تاسیسات گردشگری، ۵۰ فقره موافقت اصولی ایجاد این تاسیسات طی ۶ ماه نخست امسال در استان صادر شده است.

    وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه سرمایه‌گذاری این اداره‌کل از یکم فروردین تا یکم مهرماه سال جاری اظهار کرد: حجم سرمایه‌گذاری پیش‌بینی شده موافقت‌های اصولی صادرشده در استان برابر با سه‌هزار و ۹۳۴ میلیارد ریال است و اشتغال پیش‌بینی شده برای این موافقت‌های اصولی ۶۳۴ نفر است.

    ارسطوزاده ادامه داد: در این مدت، ۲۶ فقره مجوز ایجاد، اصلاح و تکمیل تاسیسات گردشگری با حجم سرمایه‌گذاری سه هزار و ۹۴۰ میلیارد ریال و با اشتغال ۶۳۵ نفر صادر شده است.

    مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان با بیان این‌که گردشگری یکی از محورهای مهم و تاثیرگذار توسعه در مناطق مختلف جهان محسوب می‌شود گفت: گردشگری از اولویت‌های دولت‌ها برای رونق کسب و کارهای پایدار و محور اصلی اشتغال و کارآفرینی در راستای درآمد ارزی و رونق اقتصادی در مناطق مختلف از جمله روستاها است،

    وی تعداد طرح‌های سرمایه‌گذاری تاسیسات گردشگری در حال ساخت استان را ۹۴ مورد با حجم سرمایه‌گذاری حدود ۴۱هزار میلیارد ریال و میزان اشتغال سه‌هزار و ۴۲۷ نفر عنوان کرد و افزود: این طرح‌ها شامل هتل‌های یک تا پنج‌ستاره، اقامت‌گاه‌های بوم‌گردی، مهمان‌پذیر، سفره‌خانه سنتی، مجتمع خدمات رفاهی و گردشگری، مرکز آب‌درمانی، مناطق نمونه گردشگری، اردوگاه و مراکز سرگرمی ـ تفریحی هستند که برخی از آن‌ها در حال حاضر فعال و تعدادی نیز به دلایلی متوقف شده ‌اند.

    ارسطوزاده یادآور شد: در ۶ ماه گذشته، میزان تسهیلات پرداختی در این بخش در استان خوزستان  ۶۵۰ میلیارد ریال برای ۱۰۰ طرح سرمایه‌گذاری بود که از این ۱۰۰ طرح، ۲ طرح مربوط به بند الف تبصره ۱۸، یک مورد نیز مربوط به طرح اشتغال روستائی و ۹۷ مورد نیز مربوط به طرح‌های صنایع‌دستی بوده است.

    نظر شما در مورد این مطلب چیست؟ نظرات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید.

    دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *