×
آخرین اخبار

سفر ۱.۵ ساعته لندن به نیویورک با جت هیدروژنی مافوق صوت

  • کد نوشته: 152163
  • ۱۴۰۲-۰۶-۰۶
  • 224 بازدید
  • ناسا به روز رسانی‌های جدیدی را در مورد هواپیمای هیدروژنی مافوق صوت که قصد دارد دو برابر سریع‌تر از کنکورد باشد را فاش کرده است.

    سفر ۱.۵ ساعته لندن به نیویورک با جت هیدروژنی مافوق صوت

    آژانس فضایی ایالات متحده در حال تحقیق در مورد امکان هواپیمای هیدروژنی مافوق صوت با سرعت ۴۲۴۸ کیلومتر بر ساعت برای پیمودن مسیر نیویورک تا لندن به مدت یک ساعت و ۳۰ دقیقه است. ناسا پیش‌تر تصویری مفهومی از یک هواپیمای مافوق صوت را منتشر کرده بود. اگر هواپیمایی به پرواز با چنین سرعتی دست یابد چهار برابر سریع‌تر از آن چه در حال حاضر با هواپیمای تجاری امکان پذیر خواهد بود مسافت را می‌پیماید. کنکورد تاکنون در این زمینه رکوردشکن بوده، زیرا مسیر نیویورک تا لندن را در سال ۱۹۹۶ میلادی در بازه زمانی ۲ ساعت و ۵۲ دقیقه و ۵۹ ثانیه پیمود.

    به نقل از سان، ناسا در هفته جاری اعلام کرد که “پرواز از نیویورک به لندن تا چهار برابر سریع‌تر از آن چه در حال حاضر صورت می‌گیرد ممکن است در ظاهر رویایی دور از دسترس به نظر برسد، اما ناسا در حال بررسی است که آیا بازار تجاری می‌تواند از سفر با چنین سرعتی پشتیبانی کند یا خیر”.

    آژانس فضایی ایالات متحده فاش کرد که یک بازار مسافربری احتمالی و ۵۰ مسیر برای این هواپیمای مافوق صوت را شناسایی کرده است. در بیانیه ناسا آمده است: “مطالعات ناسا به این نتیجه رسیده که بازار‌های مسافربری بالقوه در حدود ۵۰ مسیر ایجاد شده شهر‌ها را به یکدیگر متصل می‌سازد”.

    از آنجایی که ایالات متحده و سایر کشور‌ها پرواز مافوق صوت بر فراز خشکی را ممنوع کرده اند یافته‌های این مطالعات شامل سفر‌های بین اقیانوسی، از جمله مسیر‌های پر حجم اقیانوس اطلس شمالی و مسیر‌های عبور از اقیانوس آرام می‌شود. برای موفقیت تجاری این هواپیما قوانین پرواز مافوق صوت زمینی باید تغییر کند.

    ناسا قصد دارد تحقیقات بیش تری را در مورد امکان سفر‌های هوایی انجام دهد تا پرواز‌های تجاری بین ۲۱۲۴ تا ۴۲۴۸ کیلومتر بر ساعت را به واقعیت تبدیل کند. بوئینگ نیز در این پروژه مشارکت دارد و تیمی را به همراه سایر برند‌های بزرگ مانند رولز رویس و GE Aerospace هدایت خواهد کرد.

    ناسا در بیانیه خود افزوده است: “هر تیم عناصر نقشه راه را شامل بدنه هواپیما، نیرو، نیروی محرکه، مدیریت حرارتی و مواد کامپوزیتی که می‌توانند تحت سرعت‌های مافوق صوت حفظ شوند را توسعه خواهند داد. آنان هم چنین طرح‌های غیر اختصاصی برای وسایل نقلیه مفهومی ایجاد خواهند کرد”.

    نظر شما در مورد این مطلب چیست؟ نظرات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید.

    دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *