به گزارش دیدگاه نیوز، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی بعد از ظهر دوشنبه بیست و هفتم اردیبهشت به شیراز سفر کردنند و نشست هم اندیشی با رعایت شیوه نامه های بهداشتی و با حضور ایشان و جمعی از فعالان و نخبگان شهر شیراز برگزار شد.
محور اصلی و موضوع این نشست تبیین گفتمان گام دوم انقلاب اسلامی و مدل حکمرانی دولت جوان حزب اللهی بود.
سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی عصر امروز با حضور در سومین حرم اهل بیت، در جمع مردم شهیدپرور شیراز ابا اشاره به آیات ۱۵و۱۶ سوره مائده، اظهار داشت: انسان پس از هبوط به دنبال سعادت است، مهمترین خواسته انسان برگشت به خویشتن است و اسلام، این مسیر را با مبانی و اساتید میسر میکند.
وی با بیان اینکه اسلام خودبه خود در جامعه پیاده نمیشود، به نیاز به راهنما و استاد تاکید کرد و افزود: همانطور که شیطان برای خود لشکر فراهم میکند، اسلام هم لشکر میخواهد و پیادهسازی دستورات اسلام بدون حکومت، بیمعنی است و قصد اصلی انبیاء الهی هم در طول تاریخ، تشکیل حکومت بوده است و ما در تاریخ اسلام هم شاهد این امر بودهایم و انقلاب اسلامی هم با همین هدف تشکیل شده است.
به گفته نائب رئیس مجلس انقلاب اسلامی برخلاف دیگر انقلابهای بشر آزادی را معادل ولنگاری و عدالت را معادل استبداد میداند، با هدف تعریف آرمانهای انسان به درستی پدید آمد و ما در این انقلاب، به دنبال چنین حکومتی بودیم.
قاضیزاده هاشمی با اشاره به بالا رفتن نرخ سواد در ایران به لطف جمهوری اسلامی، تصریح کرد: امروز در همه کشور دانشگاه تاسیس شد و نسبت به کشورهای همتراز، ۳ تا ۵ برابر بیشتر باسواد داریم.
وی با یادآوری اینکه در کشور، مدارس و دانشگاههای ویژه تاسیس کردیم برای تربیت نخبگان اما امروز پس از فارغالتحصیلی، به جای ورود به بازار کار مهاجرت میکنند، گفت:همین وضعیت درمورد رشد اقتصادی و سرمایهگذاری هم وجود دارد که به علت نرخ تورم، تمام صاحبان سرمایه برای اینکه رشد سرمایه داشته و زندگی در رفاه بهتر؛ از روستا به شهر و از شهرهای کوچک به بزرگ و از تهران به دیگر کشورها مهاجرت میکنند.
این کاندیدای ریاست جمهوری ادامه داد: تمام دولتها تاکنون زحمات گستردهای کشیدهاند، اما هرچه میگذرد، به مردم احساس نامطلوبی دست میدهد.
قاضیزاده هاشمی ضمن تصریح بر اینکه من کم سنترین کاندیدای امسال هستم، به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر تشکیل دولت جوان حزب اللهی اشاره و تاکید کرد: البته منظور ایشان صرفا سن نیست، بلکه آنچه که مطالبه گام دوم است، مطالبه در فهم مسائل کشور است. ما به یک جهاد اکبر برای اصلاح نظام مدیریتی کشور نیاز داریم و این نظام باید ترمیم تا امور اصلاح شود و ما در دو سال گذشته تلاش کردیم با مشورت افراد صاحب نظر، یک مدل پیشنهادی برای این ترمیم در کتابی با عنوان فصل پروانگی ارائه دهیم.
وی با بیان اینکه در نظام مردمسالاری دینی، اصل مردمند، ادامه داد: از مجموعه مطالعات اندیشکدههای دولتی و خصوصی را در طراحی مدل مدیریتی استفاده کردیم و شاید اولین بار است که عدهای در انتخابات ورای پیروزی آمدهاند و میخواهند بار را به دوش بکشند؛ و اسم این دولت، «سلام» است؛ سلامی به نسل جدیدی از مجریان و سیاستمدارانی که جوانانه فکر و عمل میکنند، سلام به مردمی که همیشه و همه حا حاضر بودند و جوابی نگرفتند و به آنچه که به عنوان فساد، عدم پاکدستی، ایجاد یک طبقه ممتاز است، والسلام بگوید.
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی ابراز امیدواری کرد که این سال به عنوان آخرین سال از قرن ۱۴، سال خوبی برای ورود به قرن جدید باشد و ما زمینه ساز آن باشیم.
قاضی زاده هاشمی انتخابات را در جمهوری اسلامی، یک واحب شرعی دانست و گفت: این یک رابطه امام و امتی است و انتخابات، یک بیعت است؛ بیعت هم یک عقد شرعی است، پس در نظام مردمسالاری دینی، مسئولین نمایندگان امام هستند و شرکت در انتخابات، رابطه حق و تکلیفی است.
وی با تاکید بر اینکه دولت نباید به تنهایی تصمیمگیری کند، تصریح کرد: دولت آمده تا مشکلات مردم را حل کند و همه مردم باید از امور دولت آگاه باشند و تمامی مبانی تصمیمات را به مردم توضیح دهد و مردم از دلایل تصمیمات دولت آگاه باشند و عدم انحصار و وجود رقابت سالم، عدالت در رشد کل جامعه و پاسخگویی از شرایط دولت اسلامی است.
این کاندیدای ریاست جمهوری با بیان اینکه جبهه انقلاب باید همراهی داشته باشند و زمینه افت نیروهای انقلاب را فراهم نکند، تصریح کرد: باید ببینیم شورای نگهبان، شرایط را برای کدامیک از نیروهای انقلاب فراهم میکند، اما حکومت اسلامی، به همه خصوصیاتی که در برنامههای نیروهای انقلاب دیده میشود، با هم نیاز دارد.
وی با اشاره به ورود خود به بحث بورس و پیگیریهایی که حدود یک سال برای مجلس شورای اسلامی به طول انجامید، تاکید کرد: این روند را اگر رئیس جمهور انجام میدادند، شاید دو سه روز طول میکشید.
قاضی زاده هاشمی با تاکید بر نیاز به آموزش و پرورش جدید، اظهار داشت: نظامهای هدایت تحصیلی که استعدادها را در سن ۳ تا ۷سالگی شناسایی میکند باید رواج یابد و رشتههای تخصصی دبیرستانها به مهارت آموزی و حرفهای تغییر کند. پس در برنامه من، نظام آموزشی کلا باید تغییر کند که البته یک دوره ۱۰ ساله را میطلبد.
دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید | |||||||
وی سرپرست دیدگاه نیوز در استان فارس بوده و دارای سابقه 7 ساله در بازیگری تئاتر و فیلم کوتاه بوده وی گوینده رادیو، مجری و فعال در حوزه های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و هنری می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید