×
آخرین اخبار

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان لرستان در گفتگوی اختصاصی با خبر روز لرستان:
سال ۹۹ پایان بازسازی نقاط آسیب‌دیده در بخش راه است

  • کد نوشته: 25178
  • ۱۳۹۹-۰۲-۱۸
  • 592 بازدید
  • مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان گفت: اگر اعتبارات به موقع در اختیار ما قرار بگیرد می‌توانیم پایان سال ۹۹ را پایان بازسازی سیل در بخش راه قلمداد کنیم و یا اینکه حداقل ۹۰ درصد پروژه‌ها بالای ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته باشند.
    سال ۹۹ پایان بازسازی نقاط آسیب‌دیده در بخش راه است

    به گزارش خبرنگار دیدگاه نیوز در لرستان، مهندس عباس شرفی با بیان اینکه استان لرستان در مسیر کریدور اتصال جنوب به شمال قرار گرفته است، خاطر نشان کرد: استان خوزستان و بنادر مهمی که در این استان وجود دارند و متعاقب آن مراکز صنعتی مهمی مثل استان اصفهان، مرکزی، قم و تهران، اهمیت لرستان به عنوان یک اتصال دهنده را بیش از پیش نمایان کرده است.

    وی با اشاره به اینکه قریب به ۸ هزار کیلومتر جاده در لرستان وجود دارد، تصریح کرد: نزدیک به ۴ هزار و ۲۰۰ کیلومتر جاده آسفالته روستایی، حدود یک‌هزار و ۸۰۰ کیلومتر راه‌های اصلی بزرگراهی و ۲هزار کیلومتر جاده خاکی لرستان وجود دارد.

    مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان لرستان افزود: شهرستان‌هایی که جاده‌های خاکی آنها نسبت به سایر شهرستان‌ها بیشتر است به ترتیب الیگودرز ، دلفان و خرم آباد هستند و مابقی شهرستان‌ها در رده های بعدی قرار دارند.

    مهندس شرفی ادامه داد: نزدیک به ۱۴ هزار دستگاه پل در لرستان وجود دارد و با توجه به اینکه بر خلاف استان اصفهان و خوزستان که بیشتر حالت دشت را دارند، لرستان یک استان کوهستانی است که از ۲۸ هزار کیلومتر مربع مساحت استان، ۹۰ درصد آن کوهستانی می‌باشد و همین موضوع می‌طلبد تعداد پلهای بزرگی در استان لرستان احداث گردد.

    این مقام مسئول تصریح کرد: اداره کل راهداری استان لرستان در بخش ماشین‌آلات دارای ۳۳۰ دستگاه ماشین آلات با حدود ۵۵۰ نفر نیرو می باشد و در بخش حمل و نقل نیز دارای شرح وظایفی بوده و دارای ۸۸ شرکت مسافربری و ۸۷ شرکت باربری است، تعداد ۱۰ پاسگاه پلیس راه، ۱۴ دستگاه مجتمع خدماتی رفاهی و ۳۲ واحد راهدارخانه متعلق به این اداره کل هرکدام به نوبه خود به مردم ارائه خدمت می‌کنند.

    وی همچنین گفت: در حوزه معاونت فنی، مدیریت کنترل راه‌ها، دوربین‌های این اداره کل محورهای استان را پوشش می‌دهند، علاوه بر این راه‌های روستایی و الحاق آن به اداره کل راهداری کار را دو چندان کرده است و الان در حال مبادله پرونده‌ها از اداره کل راه و شهرسازی به اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده استان لرستان هستیم و پیگیری می‌کنیم از طریق استانداری لرستان و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اعتبارات سال ۹۹ حوزه راه روستایی به این اداره کل اختصاص داده شود.

    مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان اظهار داشت: مردم حق دارند بدانند شرح وظایف یک اداره کل در استان و در سطح کشور چیست تا بتوانند مطالبات منطقی خود را از آن اداره کل بخواهند.

    سیل ۹۸، خسارات و اعتبارات تخصیص یافته به راهداری

    مهندس شرفی به وقوع سیل بزرگ در سال ۹۸ لرستان و خسارات آن به زیر بخش‌های اداره کل راهداری اشاره کرد و افزود: سیل ششم و دوازدهم فروردین ۹۸، نزدیک به یکهزار و ۲۰۰ میلیارد تومان به زیربخش‌های این اداره‌کل خسارت وارد کرد و این برآورد حداقلی بوده است، در حالی که خسارت از این مقدار بیشتر بود و ما انتظار داشتیم این میزان خسارات به موقع پرداخت شود ولی با پیگیری ها و تلاش استان ، سازمان راهداری کشور و وزارت راه و شهرسازی سعی شد اعتبارات متناسب با سیل‌های ششم و دوازدهم فروردین به استان اختصاص یابد اما تاکنون تنها ۲۳۰ میلیارد تومان مصوب شده است که ۱۰۸ میلیارد تومان آن از اعتبارات استانی و ۱۲۲ میلیارد تومان دیگر توسط سازمان راهداری به استان ابلاغ شده است.

    وی ادامه داد: بر اساس این اعتبار، اقدام به اولویت‌بندی و کار را به دو بخش تقسیم کردیم، یک بخش کارهای موقت بود، لذا با هماهنگی سازمان راهداری کشور، وزارت راه و شهرسازی یک سری پل‌ها‌ به صورت موقت از استان‌های دیگر به لرستان حمل شد و نزدیک به ۱۰ دستگاه پل خرپایی از استان‌های اصفهان، زنجان، ‌تهران یزد و بوشهر به استان لرستان منتقل گردید. پل‌ها مورد نیاز ضروری مردم بدون محاسبات و کار کارشناسی و با هدف تردد مردم از جمله پل‌های دو آب چم شهران‌، زیودار کلات زیودار، شاهیوند و پل حیات الغیب از استان‌های مبداء آورده و بر روی کوله های قبلی نصب شد.
    پایان بخش اول

    نظر شما در مورد این مطلب چیست؟ نظرات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید.

    دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *