گلسرخی متخصص طب ایرانی بیان کرد: در روزهای گرم تابستان افراد با مزاج گرم از مصرف غذاها و نوشیدنیهایی که حرارت بدن را بالا میبرد، خودداری کرده یا خوردن آن را محدود کنند.
مواد غذایی خوراکی با مزاج گرم شامل فلفل، زنجبیل، دارچین، زعفران، سسهای تند و خردل، سبزیجات تند مثل سیر، پیاز، ترخون، تره، نعنا، شاهی و شوید هستند که مصرف زیاد آن در روزهای گرم سال مناسب نیست.
مصرف شیرینیها، شکلات، عسل، کشمش، مویز و میوههای شیرین مثل انجیر، نارگیل، موز، خربزه و آناناس ترجیحا محدود و یا کمتر مصرف شوند.
دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید | |||||||
اخباری که توسط خبر فوری منتشر میشوند به صورت اتوماتیک از منابع مختلف جمعآوری شده و در سایت دیدگاه نیوز انتشار مییابند. مسئولیت صحت یا عدم صحت این اخبار توسط دیدگاه نیوز تایید و یا تکذیب نمیشوند و این اخبار نیز دیدگاه هیئت تحریریه نمیباشند.
دیدگاهتان را بنویسید