×
آخرین اخبار

رئیس اداره دامپزشکی هندیجان خبر داد:
دام های سبک و سنگین شهرستان هندیجان علیه بیماری آبله واکسینه شدند

  • کد نوشته: 67033
  • ۱۴۰۰-۰۴-۳۰
  • 464 بازدید
  • به گزارش خبرنگار دیدگاه نیوز از هندیجان روح اله قنواتی رئیس دامپزشکی هندیجان گفت:درراستای خدمات به دامداران در خصوص بهداشت و سلامت دامها ازابتدای سال ۱۴۰۰باشروع عملیات واکسینه ۱۵۴۵۱۹ راس دام سبک بر علیه بیماری آبله که از این تعداد ۵۱۲۳۳ راس گوسفند و ۳۲۸۶ راس بز بوده است. وی افزود: ۵۶۰۰ راس بره بر […]

    دام های سبک و سنگین شهرستان هندیجان علیه بیماری آبله واکسینه شدند

    به گزارش خبرنگار دیدگاه نیوز از هندیجان روح اله قنواتی رئیس دامپزشکی هندیجان گفت:درراستای خدمات به دامداران در خصوص بهداشت و سلامت دامها ازابتدای سال ۱۴۰۰باشروع عملیات واکسینه ۱۵۴۵۱۹ راس دام سبک بر علیه بیماری آبله که از این تعداد ۵۱۲۳۳ راس گوسفند و ۳۲۸۶ راس بز بوده است.

    وی افزود: ۵۶۰۰ راس بره بر علیه بیماری تب مالت (بروسلوز) ، ۳۰۰۰۰ راس بر علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR)، و خونگیری ۱۰۹ راس گوسفند و ۷۵ راس گاو جهت تست بیماری تب مالت، سمپاشی تعداد ۴۲۰۰ راس دام سبک و ۴۵۰۰ راس دام سنگین.

    رئیس دامپزشکی هندیجان ادامه داد: ۱۵۰۰۰ راس دام سبک بر علیه بیماری تب برفکی و ۷۵۰۰ راس دام سنگین بر علیه بیماری لمپی اسکین شدند.

    قنواتی در پایان اظهار کرد: در این راستا ، ۱۱۳ قلاده سگ بر علیه بیماری هاری، ۹۳۰۰۰۰ قطعه طیور بومی روستائیان بر علیه بیماری نیوکاسل، کلیه خدمات ارائه شده بصورت رایگان بوده است که توسط پرسنل دامپزشکی شهرستان انجام گرفت.

    قنواتی ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن عید سعید قربان اظهار کرد: از همشهریان عزیز هندیجان تقاضا میگرددتوصیه های را جهت حفظ بهداشت و سلامت عمومی جامعه رعایت نمایند و خریداران دام‌های قربانی می‌توانند با مراجعه به اکیپ دامپزشکی مستقر در کشتارگاه از سلامت دام خریداری شده اطمینان حاصل کنند.

    رئیس دامپزشکی هندیجان خاطر نشان کرد: رعایت نکردن مسائل بهداشتی و کشتار دام در منازل و معابر احتمال بروز و انتقال بیماری‌های مشترک از جمله تب مالت و تب کریمه کنگو را افزایش می‌دهد. لذا از شهروندان و همشهری های عزیز می‌خواهیم تا کشتار دام های قربانی خود را با نظارت دامپزشکی انجام دهند.

    قنواتی در پایان گفت: کشتارگاه‌ دام شهرستان در روز عید سعید قربان از ساعت ۷ تا ۱۳ آماده ارائه خدمات بوده و به شهروندان عزیز توصیه می‌شود به منظور رعایت مسائل بهداشتی و زیست محیطی دام‌ها را برای قربانی به کشتارگاه انتقال دهند و پس از تایید بهداشتی لاشه توسط بازرس مستقر در کشتارگاه به استفاده از آن اقدام کنند و توصیه میگردد جهت جلوگیری از انتقال و بروز بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو لاشه گوشت و احشا خوراکی دل، جگر و قلوه دام قربانی حداقل به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار گرفته و سپس مصرف گردد.

    نظر شما در مورد این مطلب چیست؟ نظرات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید.

    دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *