به گزارش دیدگاه نیوز، حجت الاسلام سید علی اکبر موسوی ا با اشاره به آخرین وضعیت مناطق زلزله زده اندیکا، با بیان اینکه کار ساخت و ساز به صورت جزئی آغاز شده است، اظهار داشت: در بحث آواربرداری و اسکان اضطراری فعالیتهایی صورت گرفته است که این فعالیت بسیار کند و رضایت بخش نیست.
وی افزود: در زمینه ساخت و ساز منازل، از نظر زمانبندی عقب هستیم؛ بنا بود تا پیش از آغاز فصل بارندگی اسکان موقت در شهرستان را صورت دهیم، اما متاسفانه اسکان موقت در هیچکدام از قسمت مناطق رخ نداده است.
امام جمعه اندیکا در خصوص بارندگیهای اخیر این شهرستان افزود: بارندگی در ارتفاعات اندیکا به صورت برف و تگرگ آغاز شده است به گونهای که راه گروههای جهادی اعزام شده به منطقه بسته شده بود.
وی ادامه داد: وجود رودخانههای فصلی در شهرستان پس از بارندگی موجب شد تا مسیر برخی از روستاهای محروم و آسیب دیده بسته شود.
حجت الاسلام موسوی ضمن گلایه به بنیاد مسکن تصریح کرد: متاسفانه بنیاد مسکن تنها روی بخش “چلو” تمرکز کرده است و رسیدگی لازم را به این بخش ندارد؛ بخش مرکزی اندیکا نیز رها شده است.
وی با اشاره به مصوبات دولت برای اندیکا اظهار داشت: پس از تصویب دولت جهت تخصیص ۵۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای شهرستان و ابلاغ آن توسط معاون اول رئیسجمهور به بانک مرکزی و دستگاهها، هنوز این اعتبار به اندیکا نرسیده است.
امام جمعه اندیکا با اشاره به شرایط بخش مرکزی این شهرستان گفت: عمده بخش مرکزی عشایری است و در پی زلزله اخیر آسیبهای بسیاری دارد؛ بنابراین نیازمند اعزام تیمهای ارزیابی و توجه بیشتر در جهت تشکیل پرونده برای وام مسکن است.
وی بیان داشت: متأسفانه هنوز از اعتبارات مصوب شده دولت برای بازسازی مناطق زلزلهزده خبری نیست و کار در بحث شهرستان متوقف شده است.
امام جمعه اندیکا به تعلل در رسیدگی به این شهرستان اشاره داشت و گفت: با وجود این تعللها شاید در دو سال آینده شاهد تکمیل ساخت و ساز منازل باشیم.
حجت الاسلام موسوی افزود: برخی از مردم به ناچار مشغول ساخت و ساز خانههای با همان ابزار و وسایل خود شده اند.
وی ادامه داد: به دلیل پراکندگی بالا، وسعت منطقه، تعداد بالای منازل آسیب دیده بنیاد مسکن به تنهایی در خدمت رسانی ناتوان است؛ بنابراین باید چندین گروه بنیاد مسکن در این راستا فعالیت کنند.
امام جمعه اندیکا از حضور و استقرار گروه بنیاد مسکن لرستان در بخش چلو خبر داد و عنوان داشت: در حال حاضر دو گروه بنیاد مسکن لرستان و خوزستان در منطقه مستقر هستند؛ اما باید استانهای معین گروههایی از بنیاد مسکن خود را با تجهیزات کامل به منطقه اعزام کنند تا کار به صورت هماهنگ انجام شود.
حجت الاسلام موسوی با بیان اینکه گروههای جهادی در بحث بازسازی از دستگاههای دولتی پیشی گرفتهاند؛ بیان داشت: باید از ظرفیت گروههای جهادی توانمند استفاده شود و به آنها اعتماد کنیم.
دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید | |||||||
مدیر مسئول دیدگاه نیوز، کارشناس مدیریت فرهنگی و دارای سابقه ی ۱۰ ساله در هیئتهای تحریریه بیش از ۶ خبرگزاری است. وی فعال اجتماعی محیط زیست بوده، مدرس فن بیان و سخنوری و دارای مقام کشوری در شاهنامه خوانی و نقالی میباشد.
دیدگاهتان را بنویسید