محمدی در نشست خبری با اصحاب رسانه که صبح ۳اسفندماه در محل سالن جلسات این شرکت برگزار شد با بیان اینکه مشکل گروه ملی تولید کم است و در فروش هیچ مشکلی ندارد، اظهار کرد: فاز دوم طرح فولادسازی ۴۳۰ هزار تنی است که با تکمیل آن ۴۳۰ هزار تن دیگر به تولید واحد فولادسازی شرکت اضافه میشود و مجموع شمش تولیدی به ۸۶۰ هزار تن خواهد رسید.
وی بااشاره به اینکه در سال آینده به سمت احداث کارخانه تولید آهن اسفنجی خواهیم رفت، گفت: مطالعات این طرح توسط مشاور در دست تکمیل است و امیدواریم بانکها پای کار بیایند و سرمایه حدود ۳ هزار میلیارد تومانی مورد نیاز برای این طرح را تامین مالی کنند.
مدیرعامل گروه ملی صنعتی فولاد ایران بیان کرد: شرکتهایی مثل گروه ملی فولاد ایران اگر طرح توسعهای نداشته باشند قطعا عقب خواهند افتاد؛ همه مجوزهای زیست محیطی وغیره این طرح گرفته شده و با تامین منابع مالی و اجرای این طرح جهش بزرگی در گروه ملی رخ می دهد.
محمدی در ادامه به آزمون استخدامی اشاره کرد و افزود: در روز جمعه ۵ اسفندماه یک آزمون استخدامی برگزار کنیم و پس از آن ۳۲۳ نفر از افراد پذیرفتهشده به استخدام این گروه ملی در میآیند. همچنین تاکنون ۱۵۰ نفر جذب شدند و در مجموع تا پایان سال ۵۵۰ نفر جذب شرکت خواهند شد.
وی با اشاره به اینکه کارخانههای فولادی کشور در حال حاضر با ۵۰ درصد از ظرفیت خود فعالیت میکنند تصریح کرد: این مساله به دلیل این است که زنجیره گسترش پیدا میکند اما به درستی این اتفاق رخ نمیدهد و باعث میشود تا واحدهای فولادی نتوانند با تمام توان و ظرفیت خود فعالیت کنند.
مدیرعامل گروه ملی صنعتی فولاد ایران با بیان اینکه نیروی انسانی گروه ملی بزرگترین فرصت این شرکت است، اظهار کرد: همچنین تنوع محصولات گروه ملی و برند این شرکت از دیگر فرصتها و ظرفیتهایی است که باید مورد توجه جدی قرار بگیرد.
محمدی یادآور شد: تنها مشکل گروه ملی کمبود سرمایه در گردش است که اگر بانکها مساعدت و مصوبات ستاد تسهیل را اجرایی کنند و تسهیلات لازم را ارائه دهند گروه ملی میتواند کارخانههای بیشتر بسازد و با ظرفیت بیشتری تولید داشته باشد.
وی همچنین با بیان اینکه در سالهای اخیر و پس از حل مشکلات کارگری در مجموعه گروه ملی فولاد ایران تلاش شده است تا رشد و رونق تولید محقق شود، اظهارکرد: میزان تولید گروه ملی در سال ۱۳۹۸ حدود ۲۴۰ هزار تن بود و در سال ۱۳۹۹ به حدود ۴۷۰ هزار تن رسید اما مجددا با مشکلاتی که در سال ۱۴۰۰ داشتیم میزان تولید به ۳۶۰ هزار تن کاهش پیدا کرد.
وی افزود: خوشبختانه با تلاشهای انجامشده در گروه ملی صنعتی فولاد ایران امسال پیش بینی میکنیم که تولید ۴۷۰ هزار تنی در شرکت محقق شود.
مدیرعامل گروه ملی صنعتی فولاد ایران در خصوص مسائل مربوط به فولاد اکسین خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه سهامدار ۴۰ درصد شرکت فولاد اکسین هستیم نگرانیهای عمیقی از شرکت فولاد اکسین داریم. ما به اتفاقاتی که در مجموعه مدیریتی این شرکت رخ داده واکنش نشان دادهایم و امیدواریم در اکسین تصمیماتی گرفته نشود تا آینده این شرکت به خطر بیافتد؛ از وضعیت مدیریت این شرکت اصلا راضی نیستیم.
دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید | |||||||
سردبیر دیدگاه نیوز، بیش از 16 سال است که در زمینه های تخصصی طراحی، توسعه، بهینه سازی و سئوسازی وب فعالیت می کند. وی از سال ۱۳۸۷ فعالیت خبری خود را در حوزه اخبار تکنولوژی آغاز کرده و از سال ۱۳۹۳ در حوزه های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی شروع به فعالیت مستمر خبری کرده است. وی عضو هیئت مدیره شرکت رایسام نیز می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید