×
آخرین اخبار

توصیه‌های پلیس به والدین دانش آموزان درمورد سرویس مدارس

  • کد نوشته: 17894
  • ۱۳۹۸-۰۶-۲۸
  • 730 بازدید
  • به گزارش دیدگاه نیوز؛ معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور ناجا تاکید کرد: رانندگان سرویس مدارس باید افراد بدون سوءپیشینه کیفری و عدم اعتیاد به موادمخدر و داروهای روان گردان باشند . سرهنگ عین الله جهانی با اشاره به آغاز سال تحصیلی جدید، گفت: باتوجه به شروع سال تحصیلی جدید ، آینده سازان کشور […]

    توصیه‌های پلیس به والدین دانش آموزان درمورد سرویس مدارس

    به گزارش دیدگاه نیوز؛ معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور ناجا تاکید کرد: رانندگان سرویس مدارس باید افراد بدون سوءپیشینه کیفری و عدم اعتیاد به موادمخدر و داروهای روان گردان باشند .

    سرهنگ عین الله جهانی با اشاره به آغاز سال تحصیلی جدید، گفت: باتوجه به شروع سال تحصیلی جدید ، آینده سازان کشور عزیزمان با شور و شوق وصف ناشدنی در مسیر رفت و برگشت آموزشی قرار می گیرند و از این رو رفت و آمد ایمن و به دور از حادثه دانش آموزان از اهمیت ویژه ای برای پلیس راهور برخوردار است.

    وی در خصوص سرویس مدارس به والدین توصیه کرد: فرزند خود را به هر فرد یا وسیله های متفرقه نسپارند و حتما با ثبت نام در سامانه “سپند” نسبت به انتخاب راننده خودرو با هماهنگی شهرداری ها و آموزش و پرورش اقدام کنند.

    معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور ناجا خاطرنشان کرد: مقررات ، بخصوص آیین نامه حمل و نقل دانش آموزی موید آن است که سازمان های ذیربط در انتخاب خودرو و راننده برای سرویس های مدارس دقت های لازم را مبذول دارند ، گواهی سلامت رانندگان سرویس دانش آموزی که برای مدت یکسال توسط شهرداری ها صادر می شود نیز بسیار مهم است.

    جهانی ادامه داد: برابر آیین نامه، رانندگان سرویس مدارس باید افراد بدون سوءپیشینه کیفری و عدم اعتیاد به موادمخدر و داروهای روان گردان باشند و از طرفی در زمان انعقاد قرارداد ، موسسات حقوقی و شخصی با مدارس، موضوع رعایت ظرفیت می بایست کاملا رعایت شود ، بطوری که برای سواری با ظرفیت چهارنفر، نباید تعداد بیشتری برای جابجایی محول نشود.

    وی با اشاره به نقش همیاران پلیس در کاهش تصادفات رانندگی، گفت: بر اساس پژوهش‌های انجام شده، همیاران پلیس ۱۸درصد در کاهش تصادفات رانندگی موثر بوده اند بنابراین از دانش آموزان می خواهیم به عنوان همکاران ما در داخل خودروها ، اولا خودشان نکات ایمنی لازم را رعایت کنند و ثانیا اگر تخلفاتی نظیر صحبت با تلفن همراه و نبستن کمربند ایمنی، خوردن و آشامیدن، یا استعمال دخانیات و … را شاهد بودند، مودبانه و محترمانه به راننده تذکر دهند.

    براساس اعلام سایت پلیس، معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور ناجا گفت: رانندگان سرویس مدارس، معلمان کلاس سیار ترافیک هستند و نقش آنان در تعلیم مقررات راهنمایی و رانندگی به دانش آموزان بسیار حائز اهمیت است چرا که کودکان چشمانی بینا و گوش های تیزی دارند و بخش عمده ای از یادگیری آنان در مسیر رفت و برگشت در مدرسه و منزل شکل می گیرد.

    نظر شما در مورد این مطلب چیست؟ نظرات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید.

    دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *