سید کریم حسینی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار داشت: نمایندگان تا آخرین روز مجلس یازدهم، بدون توجه به بداخلاقیها، به عنوان خادم مردم به وظیفه خود عمل میکنند.
وی با تاکید بر اینکه یکی از اولویتهای ما در مجلس، پیگیری جهت تکمیل طرحهای نیمه کاره است، افزود: توجه به معیشت مردم اولویت اول مجلس است، همچنین توجه به جهش تولید مسکن، مالیات بر ارزش افزوده، مالیات بر خانههای خالی، ساماندهی ساختار بانک مرکزی بر مبنای بانکداری اسلامی، از دیگر موارد مهم و مورد توجه مجلس در این سه سال بوده است.
نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: پیگیری جهت تصویب قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، قانون شفافیت، حمایت از بانوان، ساماندهی کارکنان دستگاههای اجرایی و نیز مواردی که مربوط به طرح امنیت غذایی و خرید محصولات کشاورزی، همسان سازی حقوق بازنشستگان و ساماندهی صنعت خودرو داخلی و تسهیل واردات، بیمه رایگان برای دهکهای پایین جامعه و حمایت از بیماران صعبالعلاج همواره دیگر مورد تاکید و پیگیری نمایندگان بود.
حسینی با بیان اینکه باید پاسخگوی عملکرد سه ساله خود باشیم، گفت: نمایندگان خوزستان در این مجلس بیشترین انسجام را در بین دورههای گذشته داشتهاند.
وی با بیان اینکه برای پیگیریها با همکاری و همافزایی جمعی بهتر نتیجه گرفتیم بیان کرد: با همکاری و هماهنگی بین نمایندگان خوزستان، سعی شد در کمیسیون تلفیق و حتی هیئت رئیسه مجلس حداقل یک نماینده داشته باشیم تا بتوانیم در تخصیص بودجه به استان، قدرت چانهزنی را افزایش دهیم.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: بر همین اساس در بودجه ۱۴۰۲ در بحث فاز دوم طرح احیای اراضی که مورد تاکید مقام معظم رهبری است، ۲۰ درصد از سود حاصل از سهام بانکها و نیشکر به این طرح اختصاص داده شد که به دنبال آن افزایش ارزش زمین، در اختیار گذاشتن فرصتهای اشتغال، احیای اراضی و غیره محقق میشود.
وی همچنین با بیان اینکه بودجه استان خوزستان ۸ هزار میلیارد تومان بود، گفت: در جدول مصارف استانها، چهار هزار میلیارد تومان برای مناطق نفتخیز و گازخیز و محروم اختصاص پیدا کرد که با یک پیشنهاد سه هزار میلیارد تومان، معادل یک سوم بودجه استان، اضافه شد.
حسینی افزود: به منظور اختصاص حق آلایندگی ها پیگیریهایی توسط نمایندگان و استانداری انجام شد که ماحصل آن اختصاص اعتباراتی بود که به شهرداریهای استان پرداخت شد.
وی با اشاره به وضعیت رتبه بندی معلمان گفت: رتبه بندی معلمان بیش از ده سال در انتظار تصویب در مجلس بود که در این مجلس به تصویب رسید.
نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با پیگیری نمایندگان، قیر رایگان به عنوان مواد اولیه آسفالت جاده های شهری و روستایی تصویب شده بود که کمک خوبی به توسعه عمرانی میکند.
وی در ادامه تاکید کرد: یکی از دغدغههای مجلس یازدهم بحث اشتغال است که بر همین اساس جلسات و پیگیریهایی به صورت مستمر و هفتگی برای ایجاد فرصتهای جدید اشتغال جوانان با مسئولان کشوری و دولتی انجام شده است.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در یک سال گذشته با پدیدهای مواجه شدیم که فرصتهای اشتغال تهدید میشد به طوری که برخی سعی در انتقال شرکتها و کارخانههای زیرمجموعه وزارتخانهها به خارج از استان را داشتند که با این انتقال مخالفت کرده و خواستار ماندگاری آن در استان و حوزه انتخابیه شدیم.
وی افزود: یکی از اقدامات ما برای حمایت از طرح اشتغالزایی، جلوگیری از خارج شدن شرکت کربن و کارخانه فولادسازی فولاد اکسین از استان خوزستان بود.
نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: در خصوص حق آلایندگیها و عوارض، پیگیریهای خوبی صورت گرفت که واریز بیش از یک هزار میلیارد تومان به حساب شهرداری اهواز را در پی داشت.
حسینی با انتقاد از اینکه شهرداری برای گرامیداشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) کوتاهی کرده است، بیان کرد: شهرداری اهواز برای نماینده مجلس ۴۷ بنر در سطح شهر نصب میکند، اما برای سالروز ارتحال بنیانگذار انقلاب اسلامی تنها ۱۲ بنر نصب میشود.
وی همچنین در ادامه گفت: عوارض آلایندگیهایی که به حساب شهرداری اهواز واریز شد باید خرج ترمیم نوارهای حفاری، آسفالت خیابان ها و معابر میشد، نه اینکه برای نصب بنر برای فلان نماینده از جیب شهرداری هزینه کند.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه وظیفه نمایندگان نظارت عالیه است، افزود: اولین وظیفه اعضای شورای شهر به عنوان نمایندگان مردم در شورا، نظارت بر عملکرد شهرداری است.
وی با عنوان اینکه از وضعیت کیفیت آب ناراضی هستم، گفت: علیرغم بودجههای کلان و اعتبارات جذب شده، متاسفانه کیفیت آب مورد تایید ما نیست و کارهای انجام شده باکیفیت و اصولی نیست.
نماینده اهواز در مجلس از وضعیت کیفیت آب و پروژه های فاضلاب انتقاد کرد و گفت در سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بیش از ۶ هزار میلیارد تومان برای فاضلاب اهواز و طرح جامع فاضلاب جذب شده است.
حسینی با بیان اینکه با گذشت ۹ ماه کلانشهر اهواز همچنان بدون فرماندار است، خاطرنشان کرد: با استاندار و وزیر کشور پیرامون سرپرست فرمانداری اهواز نشستها و پیگیریهایی انجام شده است.
دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید | |||||||
سردبیر خبر روز، بیش از 16 سال است که در زمینه های تخصصی طراحی، توسعه، بهینه سازی و سئوسازی وب فعالیت می کند. وی از سال ۱۳۸۷ فعالیت خبری خود را در حوزه اخبار تکنولوژی آغاز کرده و از سال ۱۳۹۳ در حوزه های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی شروع به فعالیت مستمر خبری کرده است. وی عضو هیئت مدیره شرکت رایسام نیز می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید