به گزارش دیدگاه نیوز، شرفی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان مسجدسلیمان اظهار کرد : به منظور تامین و ارتقاء سطح بهداشت و سلامت مصرف کنندگان فرآوردههای خام دامی و اهمیت فوق العاده این موضوع در ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان، نظارتهای بهداشتی و شرعی بر مراکز تولید ، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی تشدید میشود.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان مسجدسلیمان تصریح کرد: در طول این مدت کارشناسان و بازرسان دامپزشکی در قالب اکیپهای ویژه بهداشتی ، نظارت بر مراکز تولید ، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی ، کشتارگاه ها و سردخانه را بر عهده دارند . در این طرح تعداد دو اکیپ سیار و یک اکیپ ثابت متشکل از ۵ نفر کارشناسان بهداشتی دامپزشکی و دو نفر ناظرین شرعی شهرستان اجرای این طرح را از تاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۱۴ لغایت ۱۴۰۱/۰۲/۱۶ در ساعات صبح و بعد از ظهر بر عهده خواهند داشت.
شرفی همچنین افزود این برنامه تشدید کنترل و نظارت بهداشتی از سه بخش هماهنگی ، برنامه عملیاتی و نتیجه عملکرد تشکیل شده و موفقیت این طرح در گرو ارتقاء شاخصهای بهداشتی و تامین سلامت جامعه و در نهایت انجام مطمئن مراحل برنامه می باشد.
در پایان توصیه می گردد شهروندان محترم فرآوردههای خام دامی مورد نیاز خود را از واحدهای مجاز تهیه کنند و هرگونه تخلف در این خصوص را جهت پیگیری و برخوردهای قانونی به اداره دامپزشکی شهرستان به شماره تماس ۰۹۱۶۰۹۸۶۸۶۶ اطلاع دهند.
دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید | |||||||
سردبیر خبر روز، بیش از 16 سال است که در زمینه های تخصصی طراحی، توسعه، بهینه سازی و سئوسازی وب فعالیت می کند. وی از سال ۱۳۸۷ فعالیت خبری خود را در حوزه اخبار تکنولوژی آغاز کرده و از سال ۱۳۹۳ در حوزه های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی شروع به فعالیت مستمر خبری کرده است. وی عضو هیئت مدیره شرکت رایسام نیز می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید