×
آخرین اخبار

تشدید نظارت‌های بهداشتی بر مراکز تولید و توزیع فرآورده های دامی مسجدسلیمان

  • کد نوشته: 82083
  • ۱۴۰۰-۱۲-۱۷
  • 566 بازدید
  • به گزارش دیدگاه نیوز، شرفی ‌رئیس اداره دامپزشکی شهرستان مسجدسلیمان اظهار کرد : به منظور تامین و ارتقاء سطح بهداشت و سلامت مصرف کنندگان فرآورده‌های خام دامی و اهمیت فوق العاده این موضوع در ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان، نظارتهای بهداشتی و شرعی بر مراکز تولید ، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی […]

    تشدید نظارت‌های بهداشتی بر مراکز تولید و توزیع فرآورده های دامی مسجدسلیمان

    به گزارش دیدگاه نیوز، شرفی ‌رئیس اداره دامپزشکی شهرستان مسجدسلیمان اظهار کرد : به منظور تامین و ارتقاء سطح بهداشت و سلامت مصرف کنندگان فرآورده‌های خام دامی و اهمیت فوق العاده این موضوع در ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان، نظارتهای بهداشتی و شرعی بر مراکز تولید ، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی تشدید می‌شود.
    رئیس اداره دامپزشکی شهرستان مسجدسلیمان تصریح کرد: در طول این مدت کارشناسان و بازرسان دامپزشکی در قالب اکیپهای ویژه بهداشتی ، نظارت بر مراکز تولید ، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی ، کشتارگاه ها و سردخانه را بر عهده دارند . در این طرح تعداد دو اکیپ سیار و یک اکیپ ثابت متشکل از ۵ نفر کارشناسان بهداشتی دامپزشکی و دو نفر ناظرین شرعی شهرستان اجرای این طرح را از تاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۱۴ لغایت ۱۴۰۱/۰۲/۱۶ در ساعات صبح و بعد از ظهر بر عهده خواهند داشت.
    شرفی همچنین افزود این برنامه تشدید کنترل و نظارت بهداشتی از سه بخش هماهنگی ، برنامه عملیاتی و نتیجه عملکرد تشکیل شده و موفقیت این طرح در گرو ارتقاء شاخصهای بهداشتی و تامین سلامت جامعه و در نهایت انجام مطمئن مراحل برنامه می باشد.

    در پایان توصیه می گردد شهروندان محترم فرآورده‌های خام دامی مورد نیاز خود را از واحدهای مجاز تهیه کنند و هرگونه تخلف در این خصوص را جهت پیگیری و برخوردهای قانونی به اداره دامپزشکی شهرستان به شماره تماس ۰۹۱۶۰۹۸۶۸۶۶ اطلاع دهند.

    نظر شما در مورد این مطلب چیست؟ نظرات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید.

    دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *