×
آخرین اخبار

ترویج فرهنگ اهدای عضو در محله کم برخوردار تبریز.

  • کد نوشته: 85244
  • ۱۴۰۱-۰۲-۲۷
  • 511 بازدید
  • انجمن اهدای عضو ایرانیان تبریز در محله خلیل آباد تبریز با همکاری دفتر تسهیلگری و توسعه محلی محله خلیل آباد، ضمن برگزاری کلاس آموزشی و آشنایی شهروندان با روند اهدای عضو به سولات آنها در این ارتباط پاسخ داده و با عضویت درآوردن تعدادی داوطلب اهداء عضو، به مناسبت نزدیکی سالروز ۳۱اردیبهشت، این رسم خداپسندانه اهدای عضو، اهدای زندگی را پاس داشتند.
    ترویج فرهنگ اهدای عضو در محله کم برخوردار تبریز.

    به گزارش دیدگاه نیوز،  انجمن اهدای عضو ایرانیان تبریز در محله خلیل آباد تبریز با همکاری دفتر تسهیلگری و توسعه محلی محله خلیل آباد، ضمن برگزاری کلاس آموزشی و آشنایی شهروندان با روند اهدای عضو به سولات آنها در این ارتباط پاسخ داده و با عضویت درآوردن تعدادی داوطلب اهداء عضو، به مناسبت نزدیکی سالروز ۳۱اردیبهشت، این رسم خداپسندانه اهدای عضو، اهدای زندگی را پاس داشتند.

    فائقه پور حمزه مدیر دفتر تسهیلگری و توسعه محلی خلیل آباد در راستای فعالیت های دفاتر گفت؛ این دفاتر در واقع حلقه رابط میان اهالی محلات و مسئولان دستگاه های اجرایی به شمار می روند که در پهنه شمال کلانشهر تبریز واقع شده اند و با عنایت به اهمیت توجه دستگاه های اجرایی در زمینه ساماندهی سکونتگاه های غیر رسمی، ظرفیتی مناسب برای ایجاد پیوند میان ساکنان محلات و مسئولان به منظور رفع نیازهای اولویت دار انان می باشند.

    وی افزود ؛ به منظور کاهش آسیب های اجتماعی چهار دفتر تسهیلگری در کلانشهر تبریز شامل شش محله ی خلیل آباد، شهید اصمعی، قربانی، ایده لو، وحدت و ملا زینال از سال ۹۸ زیر نظر استانداری، فعالیت خود را به صورت جدی آغاز کرده اند.

    پور حمزه ادامه داد؛ دفاتر تسهیلگری با رویکرد اجتماع محور به دنبال توسعه اجتماعی محلات کمتر برخوردار هستند که افزایش حق مشارکت مردم، یاری رسانی به گروه های اجتماعی فعال و استفاده از شیوه های توانمندساز از اهم نقش این دفاتر است.

    مدیر دفتر تسهیلگری و توسعه محلی خلیل آباد اشاره کرد؛ دفاتر در حوزه های مختلفی همچون حوزه اقتصادی، اجتماعی، مددکاری، حقوقی و شهرسازی فعالیت های متفاوتی دارند که با برگزاری نشست های مردمی و شناسایی مسایل اولویت دار هر محله، اجرای راهکارهای عملیاتی دستگاهها را تا حصول نتیجه پیگیری و تسهیل می کنند.

    پور حمزه در پایان گفت؛ دفاتر تسهیلگری با ارتقای سطح آگاهی عمومی، آگاه سازی و بسیج اجتماعی، فرایند مطالبه گری را انجام داده و نهایتا با ایجاد تغییرات لازم در اقدامات اجرایی و هم افزایی نهادی، دستیابی به اهداف توسعه محلی را میسر ساخته و نهایتا جلب اعتماد عمومی، همبستگی اجتماعی و هویت بخشی به محلات را در کنار کاهش آسیب های اجتماعی  جزو اهداف اصلی خود می دانند.

    نظر شما در مورد این مطلب چیست؟ نظرات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید.

    دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *