×
آخرین اخبار

تأمین نهاده های مورد نیاز کشت کلزا و توزیع بین کشاورزان در امیدیه / کارگاه های آموزشی کشاورزی در امیدیه برگزار شد

  • کد نوشته: 37063
  • ۱۳۹۹-۰۷-۱۳
  • 498 بازدید
  • مدیر جهاد کشاورزی شهرستان امیدیه از تامین و توزیع نهاده های مورد نیاز برای کشت کلزا در شهرستان خبر داد به گزارش خبرنگار دیدگاه نیوز از شهرستان امیدیه سید داود علوی فرد مدیر جهاد کشاورزی شهرستان امیدیه گفت : در راستای حمایت از کلزا کاران و داشتن تولیدات مطالوب، تأمین و توزیع به موقع، کافی، […]

    تأمین نهاده های مورد نیاز کشت کلزا و توزیع بین کشاورزان در امیدیه / کارگاه های آموزشی کشاورزی در امیدیه برگزار شد

    مدیر جهاد کشاورزی شهرستان امیدیه از تامین و توزیع نهاده های مورد نیاز برای کشت کلزا در شهرستان خبر داد

    به گزارش خبرنگار دیدگاه نیوز از شهرستان امیدیه سید داود علوی فرد مدیر جهاد کشاورزی شهرستان امیدیه گفت : در راستای حمایت از کلزا کاران و داشتن تولیدات مطالوب، تأمین و توزیع به موقع، کافی، کیفی و با قیمت مناسب نهاده‌های کشاورزی در دستور کار این مدیریت قرار گرفته است
    وی افزود: این نهاده ها شامل بذر یارانه ای وکود است و کلزاکاران می توانند با مراجعه به مراکز توزیع اقدام به تهیه نهاده های مورد نظر خود کنند.
    ایشان با اشاره به این مطالب که تأمین روغن نباتی مورد نیاز کشور را از دغدغه های اصلی مسئولان است اظهار کرد: توزیع بذور هیبرید کلزا با پتانسیل مناسب و پرداخت یارانه بذر، پرداخت کمک هزینه خرید بذرکار دو منظوره کلزا و غلات به صورت بلاعوض ، پرداخت تسهیلات به کلزاکاران ، سهولت خرید تضمینی با پرداخت به موقع وجه محصول کلزا برای توسعه کشت این دانه روغنی استراتژیک، از جمله سیاست های حمایتی کشت کلزاست.
    علوی فرد درپایان گفت : برای آشنایی زارعان با کشت و کار این محصول کارگاه های آموزشی و ترویجی لازم انجام شده و درخواست های متقاضیان کشت کلزا در این شهرستان موید باور قلبی بهره برداران از ویژگی های این زراعت استراتژیک از نظر تناوب با غلات و سایر خصوصیات بارز این گیاه ارزشمند است. 

    مدیر جهاد کشاورزی شهرستان امیدیه از تأمین و توزیع نهاده های کشاورزی بین کشاورزان این شهرستان در سال زراعی ۱۴۰۰-۹۹ خبر داد.
    سید داود علوی فرد مدیر جهاد کشاورزی شهرستان امیدیه با بیان این مطلب که این نهاده ها عمدتاً شامل کودهای اوره، و و بذور گندم و کلزا می باشد افزود: بذور و کودهای توزیع شده از طریق عاملین توزیع در اختیار کشاورزان این شهرستان قرار خواهد گرفت.
    علوی فرد با اشاره به نقش غیرقابل انکار نهاده های کشاورزی به خصوص کودهای کشاورزی در افزایش کمی و کیفی محصولات کشاورزی افزود: با توجه به حساسیت موضوع تأمین و توزیع به موقع، سهل و آسان و با کیفیت نهاده های کشاورزی، برنامه ریزی های لازم صورت گرفته و بر اساس نیاز در بین کشاورزان شهرستان توزیع خواهد شد.
    جلسه ستاد فنی شهرستان امیدیه جهت بررسی ملی طرح کندم بنیان و مسائل و مشکلات کشت پاییزه با حضور مدیر جهاد کشاورزی، مجری ستادی وکارشناس طرح، معاونین، عاملین توزیع نهاده های کشاورزی، نماینده صندوق بیمه محصولات کشاورزی، کلیه واحدهای ستادی مدیریت و مراکز خدمات در محل سالن جلسات مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان برگزار گردید.
    سید داود علوی فرد مدیر جهاد کشاورزی شهرستان امیدیه اظهار داشت: این جلسه با هدف پیگیری مسائل و مشکلات کشت های پاییزه به ویژه مسئله تأمین آب در حوزه رودخانه زهره، توسعه کشت های مکانیزه ، پیگیری طرح گندم بنیان ، برگزاری کلاس های آموزشی و ترویجی و … برگزار شد.
    وی ارتقاء بهره وری با افزایش تولید در واحد سطح، امنیت غذایی، کاهش هزینه ها و مصرف بذر، سموم و سایر نهاده‌ها از اهداف اجرای طرح ملی گندم بنیان دانست و عنوان کرد: طرح ملی گندم بنیان در سال زراعی جاری در ۱۵۰۰ هکتار از مزارع امیدیه ا جرا خواهد شد
    علوی فرد افزود: در طرح افزایش عملکرد و بهره وری نظام‌های زراعی گندم بنیان کارشناسان در کنار محققان بخش کشاورزی در این طرح از آخرین تکنولوژی و علم روز کشاورزی استفاده کرده تا ضمن کاهش هزینه افزایش عملکرد را نیز داشته باشند.
    علوی فرد ضمن تقدیر و تشکر از زحمات و تلاش های کلیه همکاران، از برنامه های پیش رو در سال زراعی جاری سخن گفت و ازکارشناسان مربوطه درخواست مشارکت در امر کاشت گندم در قالب نظام زراعی گندم بنیان و سایر محصولات پاییزه در شهرستان را نمود.
    مدیر جهاد کشاورزی شهرستان امیدیه از برگزاری کارگاه آموزش انتقال یافته های کشاورزی ئر مزارع گندم وکلزا با مشارکت ۲۰ نفر از بهره برداران در این شهرستان خبر داد.
    سید داود علوی فرد مدیر جهاد کشاورزی امیدیه با اعلام این خبر اظهار داشت: این کارگاه دو روزه با مشارکت بهره برداران پیشرو بخش مرکزی وجایزان و با هدف انتقال آخرین یافته‌های تحقیقاتی علمی به بهره‌برداران برگزار شده است.
    وی تصریح کرد: در:این کارگاه آموزشی با موضوعاتی از قبیل نقش آزمون آب و خاک در مصرف صحیح مواد غذایی در خاک، معرفی کودهای میکرو و ماکرو در مزارع گندم و کلزا ، معرفی روش‌های غیر شیمیایی مبارزه با آفات و بیماری‌ها و نقش عناصر غذایی در افزایش کمی و کیفی محصولات کشاورزی توسط کارشناس مرکز ارائه شد.

    .

    نظر شما در مورد این مطلب چیست؟ نظرات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید.

    دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *