به گزارش دیدگاه نیوز ، محمدتقی اعلمی، سرپرست دانشگاه تبریز در این نشست ضمن قدردانی از تلاش ها و زحمات اعضای این هیات در گذشته گفت: بررسی، ارزیابی و بهبود کیفیت آموزشی، پژوهشی و اداری آموزش عالی استان برعهده این هیات است و بنابراین اقدامات و عملکرد این شورا باید در راستای ارتقای کیفیت آموزش عالی استان صورت گیرد.
اعلمی در ادامه توجه به بحث آمایش عالی استان آذربایجانشرقی را از جمله وظایف هیات نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استان دانست و خاطر نشان کرد: برنامهریزی و ساماندهی آموزش عالی در استان آذربایجان شرقی و بهرهبرداری بهینه از منابع و ظرفیتهای موجود برای توسعه آموزشی، پژوهشی و فناوری این استان باید با توجه به آمایش عالی استان و نیاز جامعه انجام شود.
سرپرست دانشگاه تبریز، در بخش دیگر سخنان خود تاکید کرد: سوق دادن و حرکت به سمت دانشگاههای نسل سوم و چهارم که از این دانشگاه ها به عنوان دانشگاههای کارآفرین و نوآور یاد می شود، از دیگر ماموریت های هیات نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استان است.
وی در خاتمه درباره وضعیت سامانه ساعا گفت: تمامی دانشگاه های استان باید اطلاعات به روز و شفاف خود را در این سامانه وارد کنند، چرا که برنامه ریزی ها و تصمیم گیری ها در وزارت متبوع بر اساس این سامانه صورت می گیرد.
به گفته وی، برای اینکه وزارت عتف درباره دانشگاه های استان درست برنامه ریزی و تصمیم گیری نماید، باید سامانه ساعا به روزرسانی و تکمیل شود.
داود مختاری دبیر و عضو حقوقی ششمین دوره هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استان آذربایجان شرقی نیز در این نشست گزارشی از بازدیدهای دوره ای در سال جاری، گزارشی از وضعیت سامانه ساعا، گزارشی از وضعیت آموزش عالی استان و بررسی گزارش های بازدید از مجموعه دانشگاه علمی و کاربردی استان، موسسات غیر دولتی استان، پارک ها و مرکز رشد استان و مجموعه دانشگاه پیام نور استان ارایه کرد.
وی افزود: در حال حاضر ۱۰۳ موسسه آموزش عالی، ۱۹ موسسه پژوهشی و ۱۱ موسسه فناوری در استان آذربایجان شرقی وجود دارد.
به گفته وی، امسال ۴۹ بازدید دوره ای از مراکز آموزش عالی و موسسه های پژوهشی و فناوری استان صورت گرفته است.
دکتر مختاری در ادامه با اشاره به وضعیت آموزش عالی استان گفت: هم اکنون سه هزارو ۴۱۹ نفر هیات علمی و ۱۷۵ هزار و ۹۷ نفر دانشجو در مراکز آموزش عالی استان مشغول به فعالیت هستند.
دانشگاه تبریز بعنوان دبیرخانه هیأت نظارت و ارزیابی استان آذربایجان شرقی انتخاب شده و وظیفه نظارت بر مؤسسات و مراکز آموزش عالی استان به این هیأت محول گردیده است. در همین راستا و در اجرای آیین نامه فوق، هیأت نظارت و ارزیابی استان آذربایجان شرقی بعد از تشکیل و توسعه، به فعالیت خود در زمینه نظارت و ارزیابی بر مؤسسات آموزش عالی استان، طبق برنامه های ارائه شده در قالب تشکیل جلسات متعدد هیأت نظارت و ارزیابی استانی و نیز کارگروه های تخصصی، بازدیدهای دوره ای از مراکز آموزش عالی استان با هماهنگی و برنامه ریزی قبلی و همچنین همراهی با اعضای هیئت نظارت و ارزیابی اعزامی از طرف وزارت متبوع در بازدید از مراکز آموزش عالی استان از ابتدای سال ۸۷ فعالیت خود را آغاز کرده است
دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید | |||||||
سرپرست دیدگاه نیوز در استان آذربایجان شرقی می باشد. وی دارای بیش از ۱۳ سال سابقه فعالیت خبری در موضوعات اجتماعی، فرهنگی، ورزشی، گردشگری و . . . بوده و در بیش از 7 خبرگزاری کشوری و استانی فعالیت داشته است.
دیدگاهتان را بنویسید