نوروز هنگامی است که روزگار کهن، زندگی از سر میگیرد و زمانه و آنچه که در اوست نو میشوند. موجودات حیاتی جدید مییابند و سال حقیقی دورهای از ادوار خویش را به پایان رسانیده، وارد مرحله نوینی میشود.
این شروع دوباره و بیداری طبیعت از خواب زمستانی تبدیل به نماد نو شدن در فرهنگ ایرانی شده است و به همین دلیل شهرداریها در راستای وظایف خود اقدام به فضاسازی شهری میکنند تا شهروندان را به آینده شهر امیدوار کنند.
شهر غرق در زباله و نخاله
یک عضو شورای شهر اهواز میگوید: شهردار قول داده بود به سرعت نخالهها را جمع آوری کند اما شهر غرق در نخاله و زباله است و جمعآوری زباله که بدیهیترین و کمترین خواسته مردم هست نیز آنچنان که باید انجام نمیشود.
محمد جواد رضوی میافزاید: امینی شهردار اهواز در سال قبل وعده داده بود که در سال ۱۴۰۱ اهواز متفاوتی خواهیم دید اما این وعده و انتظارات ما برآورده نشد؛ اکنون نیز در آستانه سال نو ۱۴۰۲ فضای شهر اهواز هیچ آمادگی برای استقبال از راهیان نور و مسافران نوروزی ندارد و بوی بهار احساس نمیشود.
شهر شلخته است
بعد از انتقادات اعضای شورای شهر به عملکرد شهردار در آماده سازی اهواز برای نوروز ۱۴۰۲، شهرداری اقدامات دقیقه نودی خود را آغاز کرد.
با این وجود اقدامات شهرداری در المان سازی، نورپردازی و گلکاری نشان میدهد که این اقدامات جزیرهای بوده و به همین دلیل زیبایی آنها دیده نمیشود.
استقرار المان لنج بدون فضاسازی مناسب، پروژههای نصف و نیمه رنگ آمیزی و آسفالت معابر جزو کارهای جزیرهای بود که باید منتظر بی نظمی مالی در آنها بود.
حتی پروژههای بزرگ شهر اهواز که بعد از یک دوره دو ساله رکود به بهره برداری رسیدهاند، هنوز بهصورت کامل آماده نشده بودند.
اقدامات تزئینی بودند
یکی از شهروندان اهوازی میگوید: وقتی یک هفته قبل از نوروز شهر به زیر آب میرود، توقع کارهای نمادین و زیبا از شهرداری اهواز در سال جدید توقع بیهودهای است.
وی که ساکن منطقه کوی رمضان است، ادامه میدهد: در بلوار کارگر کوی رمضان همه بی نظمیهای شهرداری قابل مشاهده است؛ یک بخشی از اتوبان را برش زدهاند تا آسفالت کنند؛ بخش دیگر اتوبان نصف و نیمه آسفالت شده و بخش دیگر آن هنوز آسفالت نشده است.
آقای قیصری عنوان میکند: جدولهای دور اتوبان نیز نصف و نیمه رنگ آمیزی و رها شدهاند و در جای جای این اتوبان زبالهها جمعآوری نشدهاند.
گلایههای شهروندان اهوازی به یک منطقه و دو منطقه خلاصه نمیشود؛ پل کابلی اهواز که یکی از نمادهای اهواز به شمار میآید، نمای سفید خود را از دست داده و رنگ آمیزی نشده است.
بر خلاف گذشته که در آستانه نوروز فضای سبز اهواز دگرگون شده بود و نخل کاری بهصورت وسیع در اهواز انجام شده بود، امسال به غیر از گلکاریهای معمول اقدامی انجام نشد هرچند شهرداری برای گل کاری جشنواره هم برگزار کرده بود.
این اوضاع در حالی رقم خورده که در ۱۰۰ کیلومتری اهواز و در شهر آبادان در ایام منتهی به نوروز بهصورت گسترده و در مساحت ۱۵ هکتاری اقدام به کشت درختان مثمر مانند نخل، سدر و توت شده بود.
دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید | |||||||
سردبیر خبر روز، بیش از 16 سال است که در زمینه های تخصصی طراحی، توسعه، بهینه سازی و سئوسازی وب فعالیت می کند. وی از سال ۱۳۸۷ فعالیت خبری خود را در حوزه اخبار تکنولوژی آغاز کرده و از سال ۱۳۹۳ در حوزه های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی شروع به فعالیت مستمر خبری کرده است. وی عضو هیئت مدیره شرکت رایسام نیز می باشد.
ما دیگه امیدی به بازسازی اهواز نداریم
هر مسئولی که میاد وعده های الکی میده و بعد از مدتی میره
فقط معلوم نیست این بودجه ای که برای بازسازی خوزستان هست صرف چه کاری میشه وپولش تو جیب کیا میره