×

مدیر آموزش و پرورش دزفول:
امتحانات پایانی ۱۱ هزار دانش آموز دزفولی حضوری برگزار می‌شود

  • کد نوشته: 60551
  • ۱۴۰۰-۰۲-۲۶
  • 442 بازدید
  • مدیر آموزش و پرورش دزفول گفت: امسال طبق تصمیم وزارت آموزش و پرورش، امتحانات پایانی ۱۱ هزار دانش آموز دزفولی پایه نهم و دوازدهم به صورت حضوری برگزار می‌شود.
    امتحانات پایانی ۱۱ هزار دانش آموز دزفولی حضوری برگزار می‌شود

    به گزارش دیدگاه نیوز ، رضا محمدی خباز روز یکشنبه در شورای اداری شهرستان دزفول در سالن شیخ انصاری دانشگاه آزاد افزود: آموزش و پرورش دزفول با بیش از ۹۴ سال سابقه ۴۰۰ مدرسه دارد که ۲۰۰ مدرسه در مناطق شهری و ۲۰۰ مدرسه در مناطق روستایی واقع شده است.
    وی به وجود پنج هزار فرهنگی، چهار هزار فرهنگی بازنشسته و ۸۰ هزار دانش آموز در دزفول اشاره و بیان کرد: سال گذشته امتحانات پایانی چهار هزار نفر از دانش آموزان پایه دوازدهم در دزفول به صورت حضوری برگزار شد که امسال با افزودن پایه نهم این تعداد به ۱۱ هزار نفر رسیده است.
    محمدی خباز گفت: با اعتراض تعدادی از دانش آموزان به برگزاری حضوری امتحانات روبرو بودیم که اعتراض آنها به مسوولان استانی و کشوری منتقل شد.
    وی به مشکلات برگزاری کلاس های مجازی اشاره کرد و افزود: با همکاری خیرین و سایر نهادها از جمله نیروی انتظامی، چندین هزار دستگاه موبایل به دانش آموزان نیازمند دزفول اهدا شد تا بدون دغدغه آموزش های لازم را فرا گیرندـ
    مدیر آموزش و پرورش دزفول اظهارداشت: اگر دانش آموزان پایه نهم به هر دلیل موجهی سر جلسه امتحان حاضر نشدند پس از پایان امتحانات از آنها آزمون گرفته می شود؛ اگر باز هم در جلسه امتحان حاضر نشدند در شهریورماه از آنها امتحان گرفته می‌شود، اگر باز هم حاضر نشدند بعد از امتحانات شهریورماه از آنها امتحان گرفته می شود.
    محمدی خباز درخصوص انتخابات ریاست جمهوری و شورای شهر گفت: امسال یکهزار و ۵۰ نفر از فرهنگیان دزفول به صورت فعالانه به عنوان نیروهای اجرایی نظارت بر انتخابات را برعهده دارند و ۱۱۵ مدرسه با تمام امکانات برای برگزاری انتخابات آماده شده اند.
    ۶۰ درصد مدارس دزفول کلنگی هستند
    مدیر آموزش و پرورش دزفول بیان کرد: تعداد دانش آموزان برخی مدارس دزفول مانند کوی طالقانی، مدرس، زیباشهر، پیام نور، انجیرک، ذوالفقار، امام رضا (ع)، بهمن، فرهنگیان، رسالت و ملاصدرا بسیار زیاد شده ولی نه زمین و نه مدرسه ای برای تدریس دانش آموزان دارند.
    وی افزود: خیرین برای ساخت مدرسه در این مناطق اقدام می کنند ولی زمینی برای ساخت وجود ندارد، حدود ۸۰ مدرسه ۲ نوبته در دزفول وجود دارد که برخلاف آیین نامه و به اجبار در برخی از آنها ۲ مقطع تحصیلی تدریس می شود.
    مدیر آموزش و پرورش دزفول با بیان اینکه مدارس برخی مناطق قابل استفاده نیستند و معلمان و دانش آموزان این مناطق به سمت مرکز شهر روی آورده اند، گفت: ۲۵ درصد دانش آموزان جنوب شهر و روستایی در مدارسی تحصیل می کنند که فقط ۱۵ تا ۲۰ دانش آموز دارند به همین دلیل سال گذشته قانون کروکی را در مدارس اجرا کردیم.
    وی افزود: یک چهارم دانش آموزانی که در روستاها در کلاس اول ثبت نام می کنند سال دوازدهم فارغ التحصیل نمی شوند که ممکن است جذب بازار کار شوند.
    محمدی خباز با بیان اینکه ۵۰ درصد دانش آموزان شهری که در کلاس اول ثبت نام می کنند سال دوازدهم فارغ التحصیل نمی شوند گفت: امسال با فعال کردن هنرستان ها یک سوم دانش آموزان پایه نهم در آنها تحصیل می کنندـ
    وی افزود: امسال ۱۰ رشته جدید برای کارو دانش و هشت رشته فنی در دزفول فعال کردیم که چهار رشته آن مرتبط با کشاورزی است.
    مدیر آموزش و پرورش دزفول با بیان اینکه مدارس نظری سه برابر مدارس فنی است، گفت: در حالی که کمبود فضای آموزشی فراوانی در دزفول وجود دارد برخی مکان های آموزش و پرورش اجاره داده شده‌اند که باید تخلیه و در اختیار دانش آموزان قرار گیرند.
    وی از سرقت های مکرر در مدارس به ویژه در مناطق روستایی انتقاد کرد و خواستار برقراری امنیت و همکاری بیشتر نهادهای مربوطه در این خصوص شدـ.
    محمدی خباز افزود: ۸۰۰ سرایدار برای مدارس دزفول نیاز داریم این در حالی است که در حال حاضر فقط ۱۵۰ سرایدار داریم.

    نظر شما در مورد این مطلب چیست؟ نظرات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید.

    دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

    مطالب مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *