×
آخرین اخبار

آماده شدن کرمانشاه برای میزبانی از پنج میلیون گردشگر در سال ۱۴۰۰

  • کد نوشته: 19477
  • ۱۳۹۸-۱۰-۲۱
  • 644 بازدید
  • مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه از آماده شدن استان برای میزبانی از پنج میلیون گردشگر در سال ۱۴۰۰ خبر داد.
    آماده شدن کرمانشاه برای میزبانی از پنج میلیون گردشگر در سال ۱۴۰۰

    به گزارش دیدگاه نیوز از کرمانشاه، امید قادری مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه با اشاره به تصویب طرح رویداد بین المللی اکوتوریسم و رویداد گردشگری روستایی ۲۰۲۰ در جلسه امروز این شورا، گفت : این طرح عملا یک برنامه برای تحول گردشگری استان محسوب می‌شود.

    او گفت : در این برنامه قرار است با توجه به فرصت به دست آمده از طریق برگزاری این رویداد، به تکمیل زیرساخت‌های گردشگری استان بپردازیم. قادری با اشاره به تشکیل شورای سایت گذاری رویداد گردشگری ۲۰۲۰ در استان، گفت: قرار است ۹ کمیته تخصصی ذیل این شورا برای برگزاری هرچه بهتر این رویداد مشارکت داشته باشند.

    مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمانشاه افزود: با برنامه ریزی‌های صورت گرفته برای برگزاری این رویداد، کرمانشاه تا پایان سال ۱۴۰۰ میزبان بیش از پنج میلیون گردشگر باشد. قادری به روند ثبت جهانی منظر فرهنگی تاریخی اورامانات اشاره کرد و گفت: در حال حاضر همکاران میراث فرهنگی استان در تهران مستقر بوده و با همکاری مسئولین وزارت میراث فرهنگی و نیز نمایندگان یونسکو در حال آماده سازی اسناد این پرونده هستند.

    او افزود: تهیه این اسناد کار بسیار دشواری است، چرا که باید تمام اسناد و مدارک در کنار جمع آوری، ترجمه شوند. قادری گفت: در کنار آماده سازی این اسناد، باید نقشه‌های سه بعدی از روستا‌های منطقه اورامانات نیز تهیه شود تا بتوانیم پلن‌های اجرایی را برای این روستا‌ها تهیه کنیم. او افزود: در تعدادی از روستا‌ها برای اینکه بتوانیم بافت معماری آن‌ها را حفظ کنیم باید ثبت ملی روستا انجام شود که در همین راستا شش روستا ثبت ملی شده و ثبت ملی شش روستای دیگر نیز به احتمال زیاد اوایل هفته آینده انجام می‌شود.

    قادری گفت: بعد از ثبت ملی این روستا‌ها باید اصلاحاتی روی معابر، خانه‌ها و . . . آن‌ها انجام شود تا بتوانیم ایرادات یونسکو را مرتفع کنیم. مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمانشاه گفت: در کنار این، مطالعات باستان شناسی، مردم شناسی، زیست محیطی، معماری، آب و خاک و … منطقه نیز باید صورت گیرد که این مطالعات همگی انجام شده است. او افزود: طبق روال معمول، این پرونده نیز مانند سایر پرونده‌ها چند بار برای رفع ایرادات از طرف یونسکو به ایران ارسال می‌شود، اما نهایتا برآورد ما این است منظر فرهنگی و تاریخی اورامانات حدود یک سال تا یک سال و نیم دیگر ثبت جهانی شود.

    نظر شما در مورد این مطلب چیست؟ نظرات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید.

    دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *