دیدگاه نیوز؛ پرویز دویدخسروی-اخیرا طی بخشنامه ای به سازمان برنامه و بودجه کشور در راستای اجرای بند الف ماده۱۱۲ قانون برنامه ۵ ساله ششم توسعه، محدوده مناطق عملیاتی دفاع مقدس را به منظورجبران عقب ماندگی های استان های مذکور تا پایان سال اول اجرای برنامه قانون مناطق جنگی( که مورد تصرف و یا بشدت در حال بمباران و گلوله باران بوده) و امنیتی درگیر در دوران دفاع مقدس ( که حضور ضد انقلاب و درگیری های مداوم در این مناطق موجب عقب ماندگی های آنان شده است )مشخص و اعلام نموده است.
بنا به همین بخشنامه شهرها و مناطق موضوع بخشنامه در استان خوزستان مشخص گردید در حالیکه نام مسجدسلیمان دیده نمی شود. این در حالی است هیچ واکنش و پیگیری از سوی نماینده مجلس به منظور افزودن نام مسجدسلیمان به مصادیق بخشنامه مذکور گزارش نگردید.
آقایان مگر یادتان رفته است که فقط در دو مورد دو موشک متوالی در کمتر از ۵ دقیقه یکصد و بیست چهار شهروند مسجدسلیمانی به شهادت، و بیش از ۳۰۰ نفر مجروح شدند.
و از سوی دیگر مسجدسلیمان به کرات(بیش از ۹۰ بار) بمب باران و موشک باران می شد و مضافا اینکه علاوه بر نقش نیروی انسانی مسجدسلیمان در مدیریت جنگ برخی از صنایع واقع در مسجدسلیمان نقش بی بدیلی در پشتیبانی جنگ داشتند.
پس چرا نام مسجدسلیمان در مصادیق بخشنامه تعیین محدوده مناطق جنگی دیده نمی شود؟
لذا ما از نماینده مردم در مجلس میخواهیم به منظور احقاق حقوق مردم مسجدسلیمان پیگیر موضوع شوند و به مردم گزارش دهند.
والسلام
پرویز دویدخسروی
خبرنگار پارلمانی
پی نوشت:
باز خوانی پرونده حمله موشکی رژیم بعثی به شهر مسجدسلیمان به تاریخ ۳۰ مهر ماه ۱۳۶۳
در حمله موشکی رژیم بعثی در ۳۰ مهر ماه ۱۳۶۳ یکصد و بیست چهار شهروند مسجدسلیمانی به شهادت، و بیش از ۳۰۰ نفر مجروح شدند. وزرات امور خارجه این حمله ویرانگر را به عنوان سند جنایت جنگی به سازمان ملل منعکس نمود و مسجد سلیمانیها علیرغم ادامه حملات موشکی هیچگاه دیارشان را ترک نکردند و در دوران دفاع مقدس مرد و مردانه ایستادند.
حملاتی موشکی در عصر روز سیام مهر در مسجدسلیمان در دو مرحله انجام شد:
در مرحله اول این حمله موشکی ددمنشانه رژیم بعثی دو فروند موشک رأس ساعت ۱۵به دو محله چاه نفتی و سبزآباد اصابت کرد. در مرحله بعدی که حدود یک ساعت بعد به وقوع پیوست، در حالی که بر اثر تصادف دو خودرو در خیابان ۱۷ شهریور، به عنوان یکی از خیابانهای اصلی مسجدسلیمان، بار ترافیکی سنگینی ایجاد شده بود، سومین فروند موشک دشمن بعثی به خیابان مذکور خورد که منجر به رقم خوردن یک فاجعه عظیم انسانی شد و یکی از حوادث غمبار و تکاندهنده در هشت سال جنگ تحمیلی را به بار آورد که هیچ گاه از حافظه مردم پاک نخواهد شد.
در این حمله موشکی وحشیانه رژیم بعثی ۱۲۴ شهروند بیدفاع مسجدسلیمانی به شهادت رسیدند و بیش از ۳۰۰تن مجروح شدند که بسیاری از ایشان جزو جانبازان هستند و بر اثر موج انفجار اصلی و انفجار خودروها، بیش از یکصد واحد مسکونی و تجاری ویران شدند که در جنگ شهرها حادثهای بیسابقه ـ به لحاظ حجم کشتار در چنین محدوده جغرافیایی و با این سرعت ـ و تلخ بود و به رغم بایکوت جنایتهای صدام علیه مردم ایران توسط رسانههای بینالمللی در آن مقطع، این فاجعه بازتاب جهانی داشت.
پس از این حمله خونین موشکی شهر مقاوم مسجدسلیمان تا پایان جنگ تحمیلی بصورت متناوب و در بیش از ۹۰ مرحله مورد تهاجم موشکی و بمباران هوایی قرار گرفت و در هر تهاجم دشمن بعثی، چندین محله مسکونی این شهر ویران و هزاران تن از شهروندان بیدفاع مسجد سلیمانی در طول این حملات شهید و مجروح شدند اما مسجد سلیمانیها هیچگاه دیارشان را ترک نکردند و در دوران دفاع مقدس مردانه ایستادند و دشمن را از تصرف دیار ابرمردان ناامید ساختند.
دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید | |||||||
سردبیر خبر روز، بیش از 16 سال است که در زمینه های تخصصی طراحی، توسعه، بهینه سازی و سئوسازی وب فعالیت می کند. وی از سال ۱۳۸۷ فعالیت خبری خود را در حوزه اخبار تکنولوژی آغاز کرده و از سال ۱۳۹۳ در حوزه های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی شروع به فعالیت مستمر خبری کرده است. وی عضو هیئت مدیره شرکت رایسام نیز می باشد.
با سلام اقای خسروی اگه شما ادعا می کنید خبرنگار هستید چطور نمیدونید این مصوبه در زمان اقای رضایی بود اول یکم اطلاعاتتون رو بالا ببرید بعد قلم بزنید