به گزارش دیدگاه نیوز از لرستان؛الهام شاداب فر در جمع خبرنگاران اظهار داشت : با هدف مولد سازی داراییهای دولت، شورای عالی هماهنگی اقتصادی اقدام به تهیه مصوبه مولد سازی داراییهای دولت در راستای کمک به رشد اقتصادی و بهرهبرداری از اموال مازاد دولت کرده است.
وی افزود : در این راستا از زمان ابلاغ آئین نامه مولدسازی در دی ماه ۱۴۰۱؛ بالغ بر ۹۰ ملک در سطح استان مربوط به دستگاههای اجرایی، شناسایی شد.
مدیرکل اقتصاد و دارایی لرستان بیان کرد: مولدسازی این املاک برای تکمیل تعدادی از پروژههای عمرانی نیمه تمام استان از جمله پروژههای بیمارستانی، ورزشی و… صورت خواهد گرفت.
شاداب فر تصریح کرد: این وظیفه به صورت ملی به هیات عالی مولد سازی با عضویت معاون اول رئیس جمهور، وزیر امور اقتصادی و دارایی، رئیس سازمان برنامه و بودجه، وزیر کشور، وزیر راه و شهرسازی، نماینده رئیس مجلس شورای اسلامی و یک نفر نماینده ریس قوه قضائیه محول شده است.
وی اظهار کرد: با اجرای طرح مولد سازی در استان، داراییهای مازاد دولت، از طرق مختلف اعم از فروش، اجاره، معاوضه، تهاتر، مشارکت، بهره برداری اوراق بهادار سازی و اقدامات مشابه با مشارکت ظرفیت بخش غیر دولتی منجر به ایجاد ارزش افزوده اقتصادی و تکمیل طرحهای عمرانی نیمه تمام دستگاههای اجرایی میشود.
مدیرکل اقتصاد و دارایی لرستان عنوان کرد: با اجرای این طرح، شاهد تکمیل تعدادی از طرحهای عمرانی نیمه تمام و راه انداختن چرخ پروژههای نیمه تمام، استفاده بهینه از فضاهای اداری، بهینه سازی اماکن ورزشی، رفاهی، گردشگری و اقامتی وزارتخانهها در استان خواهیم بود.
دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید | |||||||
شبنم حاتموند سرپرست و خبرنگار دیدگاه نیوز در استان لرستان میباشد. وی بیش از 3 سال است که در حوزههای اجتماعی و فرهنگی در نشریاتی همچون افق زاگرس و همصدا فعالیت دارد،او همچنین مسئول کمیته فرهنگی انجمن خبرنگاری و روابط عمومی استان لرستان می باشد.
یکی از راهکارهای از انجماد در آوردن دارایی های مازاد دولت که در راستای اهداف و وظایف ذاتی دستگاههای اجرایی استفاده نمیشود اینست که به طرقی که در قوانین بودجه سنواتی و آیین نامه های مرتبط آمده به روشهای مختلف مولد سازی، اینگونه دارایی ها تعیین تکلیف گردند. قطعا میتوان از عوایدحاصل از فروش اگر دستگاههای دارای طرح عمرانی (تملک سرمایه ای)نیمه تکمیل داشته باشد به سرانجام برسد.