×

گفتگوی خبری با ناصر رضایی خبرنگار ،پدر ورزش های رزمی مرند ،حسابرس و  نویسنده  چندین کتاب در مرند .

  • کد نوشته: 215737
  • ۱۴۰۳-۱۱-۲۰
  • 16 بازدید
  • در یک روز سرد زمستانی به سراغ ،نویسنده ،خبرنگار و حسابرس مرندی رفتیم ،ناصر رضایی،  نویسنده مشهور مرندی است که تاکنون، بیش از ۲۰ کتاب در حوزه‌های مختلف رمان، هنری، ورزشی وداستانهایی در آسیبهای اجتماعی  نوشته است.

    گفتگوی خبری با ناصر رضایی خبرنگار ،پدر ورزش های رزمی مرند ،حسابرس و  نویسنده  چندین کتاب در مرند .

    دیدگاه نیوز/- لطفا بیوگرافی از خودتون به مخاطبین ما ارائه کنید؟

    – بنده ناصر رضائی فعال اجتماعی،فرهنگی،ورزشی ، هنری و نویسنده و حسابرس، متولد یک فروردین ۱۳۴۲ در شهرستان مرند هستم. تحصیلات ابتدایی را در دبستان حقوق بشر مرند در ادامه تحصیلات دوره راهنمایی را مدرسه لقمان و دوران دبیرستان را درمدرسه ناصرخسرو مرند به اتمام رساندم ،با ورود به دانشگاه رشته حسابداری و حسابرسی را ادامه داده و با رشته مدیریت منابع انسانی و رفتار سازمانی و کسب کار در مقطع کارشناسی ارشد فارغ التحصیل شدم. در سال ۷۳ ازدواج کردم، همسرم در ابتدای ازدواج دیپلم نداشت بعد ها با حمایتهای بنده در رشته کامپیوتر مهندسی نرم افزار فارع التحصیل و درشته هنری نقاشی و موسیقی فعالیت دارد. حاصل این ازدواجم دو فرزند پسر می باشد ،فرزند ارشدم،فارغ التحصیل دندان پزشکی و هم اکنون در مطب خود فعال است و فرزند پسر دومم دانشجوی رشته مدیریت بازرگانی میباشد.

    – چه شد که به فکر نویسندگی افتادید و از چند سالگی نوشتن رو شروع کردین؟

    –  بنده به خاطر علاقه شدید به مطالعه در دوران راهنمایی هرکتابی که به دستم می رسید مطالعه می کردم، علاقه خاصی به داستان های علمی پلیسی داشتم، آن زمان در دکه روزنامه فروشی محله مان کتاب را روزی با دو ریال اجاره کرده  و برای صرفه جویی در وقت اجاره سعی میکردم با شورو اشتیاق طی دو سه روز کتاب را خوانده و به اتمام برسانم،جالب این بود که  بخاطر علاقه زیادم به مطالعه، برای تشویقم صاحب دکه روزنامه فروشی هر دوهفته یک کتاب را رایگان می داد.آن زمان توانستم ۳۰۰ کتاب و مجله بخوانم.

    -در چه حوزه‌ای می نویسید؟

    – در حوزه های مختلف علمی ،هنری،ورزشی وآسیبها و معضلات اجتماعی و آینده نگری،  روح و روان انسان و جانوران  و مسائل اندرونی و ذهنی و هیپنوتیزم و تله پاتی  و هوش باستانی که برای نخستین بار مطرح کردم مینویسم و علاقه زیادی به بررسی و پژوهشی در قالب اثبات ریشه هنر رزمی ووشو که بنظرم از رقص آذری بوده و هست انجام میدم.

    – چند کتاب تا به حال نوشتید؟

    – تا به حال بیش از بیست عنوان کتاب در حال تالیف و نوشتن هستم  که طرف دوسال ۱۰ عنوان  از این کتاب ها رسما به چاپ و نشر رسیده و چهار جلد در مراحل پایانی تالیف و ویرایش و شش جلد نیز اقدام به تعیین موضوع و در حال نوشتن و پژوهش هستم و اگر عمری باشد سال ۱۴۰۴ یا ۱۴۰۴ ب۶ پایان خواهم رساند و تعدادی نمایشنامه هم در موضوعات آسیبهای اجتماعی نوشتم.

    – لطفا کتابهایتان را برای مخاطبین معرفی کنید.

    بله حتما . اولین کتاب چاپ شده‌ام که حاصل بیش از سی سال تلاش و تجربه بود کتابی بنام تاریخچه و خودآموز هیپنوتیزم و به ترتیب کتابهای بعدیم عبارتند از :  روزی در قبرستان .  سنجاق قفلی .  اسرار و خودآموز تله پاتی .  مجهول الهویه . جاسوسی برای جاسوسان . سایه شب ( شابیزک) .  خودکشی و روشهای پیشگیری. تولید یا تولد – در حال اخذ مجوز .  و بقیه در حال اتمام و تالیف بنامهای چه زمانی  . در معاشرت . گایا ( روح من وتو) و بهشتیان در جهنم چه مبکنند و … هستند.

    . آیا از همان کودکی عاشق دنیای کتاب و نویسندگی  بودین؟
    . بله

    – چطور ایده به ذهنتون می افتد؟

    – معمولا ایده ها در حالت مدیتیشن و یا شب ها در حین خواب به ذهنم میرسد ، بلافاصله یادداشت میکنم و یا در اوقات روزمره زندگی ، گپ و گفتگو با دوستان و … و خیلی ها تصادفی به ذهنم خطور میکند.

    – چه اوقاتی از شبانه روز را صرف نوشتن میکنید؟
    –  معمولا ۸ الی ۱۰ ساعت برای نویسندگی وقت میگذارم،حدود ۳ الی ۵ ساعت آن پشت کامپوتر در حال تایپ مطالبم هستم.

    – آیا زمان و مکان خاصی برای نوشتن دارید یا هر جا و هر وقت شد قلم می‌زنید؟
    و چند مدت قبل از نوشتن هر کتاب تحقیق میکنید؟

    – وقتی موضوعی به ذهنم خطور کرد، یکی دو ساعت اول با خودم کلنجار میرم،بعد آن را فهرست و تیتربندی را شروع کرده و همزمان از کتاب ها و یا از اینترنت تحقیق و جستجو و سپس با دانش و تجربیات و ذهن خود مطالب را  جمع بندی و مینویسم .

    – سخت‌ترین قسمت کار نویسنده کجاست؟

    – دغدغه اصلی نویسندگان پس از  نوشتن و سیرمراحلومختلف قانونی و اخذ مجوز و چاپ و انتشار کتابهایشان هست موضوع فروش و بازگشت سرمایه می باشد. و من نیز  اکثرا کتابم هایم را به رایگان پخش کردم. و جادارد اقدام ارزشمند آقای مهندس علی عظیمی که میتواند الگویی باشد برای حمایت  همه نویسندگان و خیرین بیان کنم. روزی ایشان ب به دفترم آمد و از هر جلد کتاب چندین جلد را انتخاب کرد،  وقتی ماجرا را پرسیدم گفت: قصدم حمایت از نویسنده و اعطلای  فرهنگ کتابخوانی  است و اینها را در دفتر شرکتمان خواهم داشت  و به دوستان و مراجعین،  کتاب اهدا خواهم کرد. واز این کارشان لذت بردم و نشان عالی دانش اجتماعی آن دوستم بود.

    – اگر کار و فعالیت هایی غیر از نویسندگی  دارید برایمان بگویید؟

    – بنده در پایان دوران راهنمایی در رشته های ورزشی فوتبال و دوچرخه سواری با ورزشهای رزمی آشنا شدم و در سال ۵۸ به آموزش کاراته را ادامه دادم، و از سال  ۶۰ بمدت ۸ سال بعنوان مربی و رئیس هیئت تکواندو  و کونگفو فعالیت داشتم، سپس رشته رزم آوران و هنرهای زیبا  و در سال ۱۳۶۹ نیز هنر زیبای ووشو را همزمان با چند استان در ایران  در مرند نیز پایه گذاری کردم.  چون در مرند بیشترین ورزش های رزمی را پایه گذاری کرده بودم از سوی اداره ورزش و جوانان شهرستان مرند بعنوان پدر ورزش های رزمی مرند و حومه  معرفی و ملقب شدم. واولین موسس دیوار مهربانی برای کمک به خانواده‌ها بودم

    و کلام پایانی؟

    ج- از مسئولین می خواهم از نویسندگان که بعنوان سفیران فرهنگ  و هنر جامعه فعلی به آیندگان هستند بیشتر حمایت کرده و در این مسیر از حمایت های مادی و معنویشان کوتاهی نکنند.
    و با همراهی چند شخصیت فاخر شهرمان در صدد تشکیل انجمن فرهنگی ادبی اهل قلم مرند هستیم تا جذب منابع مالی برای احداث سالن های ویژه برای فعالیت شعرا،نویسندگان ،هنرمندان و فعالیت و آموزش برای معلولان در جهت کسب دانش هنری و استقلال مالی آنها و برگزاری آئین های تجلیل و گرامیداشت از مفاخر و مشاهیر شهر زیبایم مرند هستم.
    جا دارد از استاید و دوستان و همسرم که یاور و طراح جلد تمام کتابهایم هستند  و همچنین  مدیر محترم انتشارات نشر اساتید دانشگاه که حامی اصلی و مشوق بنده برای نوشتن کتابهایم بودند تشکر کنم و همچنین از مردم بسیار ارزشمند کشورمان ممنون هستم که با حداقل خرید یک کتاب حامی خوبی از نویسندگان در این زمان هستند.
    ای کاش که بتوانم برای ایده آل شدن جامعه  تلاش کنم.  حرفها و ایده‌های زیادی دارم که انشااله در صورت پذیرش میتوانیم در جامعه خود پیاده سازی کنیم.

    گفتگو ناصر غلامی هوجقان

    نظر شما در مورد این مطلب چیست؟ نظرات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید.

    دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *