×
آخرین اخبار

هشدار پلیس فتا: پیامک های ناشناس سامانه ثنا را باز نکنید / کلاهبرداری از طریق ارسال پیامک جعلی با نام «سامانه ثنا»

  • کد نوشته: 69637
  • ۱۴۰۰-۰۵-۲۷
  • 741 بازدید
  • چنانچه شهروندان پیام‌هایی تحت عنوان سامانه ثنا دریافت کردند که حاوی لینک پرداخت بود، آگاه باشند که در معرض کلاهبرداری قرار گرفته اند و به هیچ وجه روی لینک مربوطه کلیک نکنند.
    هشدار پلیس فتا: پیامک های ناشناس سامانه ثنا را باز نکنید / کلاهبرداری از طریق ارسال پیامک جعلی با نام «سامانه ثنا»

    به گزارش دیدگاه نیوز ، در این روش از کلاهبرداری فرد کلاهبردار با جعل آدرس اینترنتی سامانه ثنا (سامانه ثبت نام الکترونیک قضایی) پیامکی با محتوا‌هایی نظیر ابلاغیه، ثبت شکایت در سامانه و … که در نهایت به یک لینک پرداخت آنلاین منتهی می‌شود برای شهروندان ارسال می‌کنند و از آنجایی که برخی از شهروندان از این سامانه‌ها و نحوه فعالیت آن‌ها آگاهی ندارند و مبلغ عنوان شده نیز بسیار ناچیز است روی لینک کلیک کرده و اقدام به عملیات پرداخت وجه می‌کنند.

    لینک معرفی شده در این پیامک‌ها حاوی یک بدافزار است و مجرمین اینترنتی با این شگرد مجرمانه، اطلاعات کارت بانکی متقاضیان را به سرقت برده و نسبت به برداشت غیرمجاز از حساب بانکی آن‌ها اقدام می‌کنند.

    رئیس پلیس فتا شهرستان مسجد سلیمان با اشاره به اینکه سایت ثنا تنها سامانه رسمی قوه قضائیه برای ارسال ابلاغیه‌های الکترونیک به شمار می‌رود به شهروندان هشدار داد تا مراقب پیامک‌های جعلی کلاهبرداران با عنوان سامانه ثنا باشند.

    سرگرد داوودی ، رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی شهرستان مسجدسلیمان در تشریح این خبر گفت: ارسال پیامک جعلی سامانه ثنا ترفند تازه کلاهبرداران و مجرمان سایبری می‌باشد و متأسفانه افراد زیادی به دلیل بی‌دقتی و یا بی‌اطلاعی، در دام مجرمان سایبری گرفتار می‌شوند.

    وی افزود: مجرمان سایبری با ساخت آدرس اینترنتی جعلی به عنوان سامانه ثبت‌نام الکترونیک قوه‌ قضاییه (ثنا) و ارسال پیامک‌های ساختگی با موضوعاتی از قبیل ابلاغیه، ثبت شکایت در سامانه و …کاربران را به درگاه‌های جعلی هدایت می‌کنند.

    سرگرد داوودی بیان داشت: قربانیان پس از ورود به لینک‌های ارسالی با درخواست پرداخت وجوه بسیار اندک مواجه می‌شوند و غافل از اینکه ارسال‌کنندگان لینک‌های جعلی هدفی جز دسترسی به اطلاعات بانکی شهروندان ندارند و با دستیابی به این اطلاعات، از حساب‌های بانکی شهروندان برداشت می‌کنند.

    این مقام سایبری افزود: مهم‌ترین عامل زمینه‌ساز در دسترسی به اطلاعات و سوءاستفاده از اطلاعات کاربران، اعتماد بیش از حد به افراد ناشناس، پیامک‌های دریافتی و لینک‌های موجود در فضای مجازی است که باید توجه داشت که هرگونه درخواست وجه حتی با مبالغ اندک تحت عنوان سامانه ثبت‌نام الکترونیک قضایی (ثنا) یا هر عنوان دیگری جعلی بوده و منجر به بروز مشکلات خواهد شد.

    این مقام انتظامی خاطر نشان کرد: کاربران در صورت مواجهه با صفحات جعلی، مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir به مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا گزارش دهند تا هر چه سریع‌تر برای بررسی موضوع و برخورد با کلاهبرداران اقدام شود.

    نظر شما در مورد این مطلب چیست؟ نظرات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید.

    دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *