×
آخرین اخبار

با موافقت مجلس؛
نامزد‌های انتخاباتی باید مخارج مرتبط با انتخابات را در سامانه مالی ثبت کنند

  • کد نوشته: 19774
  • ۱۳۹۸-۱۱-۰۶
  • 724 بازدید
  • به گزارش دیدگاه نیوز؛ با رأی نمایندگان نامزد‌ها موظف شدند که مصارف و مخارج مرتبط با فعالیت‌های انتخاباتی خود را در سامانه مالی انتخابات ثبت کنند.  نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز یکشنبه پارلمان و در جریان بررسی طرح دو فوریتی شفاف سازی منابع تأمین مالی تبلیغات و فعالیت‌های انتخاباتی با مواد ۹ و ۱۰ […]

    نامزد‌های انتخاباتی باید مخارج مرتبط با انتخابات را در سامانه مالی ثبت کنند

    به گزارش دیدگاه نیوز؛ با رأی نمایندگان نامزد‌ها موظف شدند که مصارف و مخارج مرتبط با فعالیت‌های انتخاباتی خود را در سامانه مالی انتخابات ثبت کنند.

     نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز یکشنبه پارلمان و در جریان بررسی طرح دو فوریتی شفاف سازی منابع تأمین مالی تبلیغات و فعالیت‌های انتخاباتی با مواد ۹ و ۱۰ طرح مذکور موافقت کردند.

    بر اساس ماده ۹: نامزد‌ها موظفند تمامی مصارف و مخارج مرتبط با فعالیت‌های انتخاباتی و هزینه‌های تبلیغاتی خود و منابع تأمین مالی این هزینه‌ها و میزان کمک‌های مالی نقدی و غیرنقدی دریافتی را به نحو شفاف در سامانه مالی انتخابات ثبت نمایند، وزارت کشور موظف است ظرف مدت یک سال پیش از صدور و اعلام دستور آغاز فرآیند انتخابات سامانه را به گونه‌ای طراحی نماید که اطلاعات ثبت شده در آن از طریق کمیسیون ماده ۱۰ قانون نحوه فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی مصوب ۸ آبان ۱۳۹۵ مجمع تشخیص مصلحت نظام و هیئت‌های اجرایی و نظارت حسب مورد قابل دسترس حسابرسی و رسیدگی باشد.

    مراجع مربوطه موظف هستند در صورت مشاهده موارد تخلف آن را به هیئت نظارت استان مربوطه گزارش نموده، هیئت مذکور پس از بررسی موارد ذیربط را به مراجع صالح قضایی ارجاع می‌دهد.

    همچنین بر اساس ماده ۱۰ نامزد‌ها مکلف هستند، علاوه بر ارائه اسناد و مدارک لازم در طول دوره برگزاری انتخابات به مراجع ذی صلاح گزارش مالی خود را که بیانگر مجموع منابع تأمین هزینه‌های انتخاباتی و تبلیغاتی به تفکیک منابع مذکور در ماده ۳ این قانون و هم چنین تفصیل این منابع به صورت جز به جز مشتمل بر مشخصات کامل اشخاص و یا افراد کمک کننده و همچنین امکاناتی که از محل منابع عمومی دریافت گردیده است و مصارف آن‌ها باشد همراه با اسناد مالی لازم در خصوص دریافت و هزینه از حساب معرفی شده حداکثر ۲۰ روز بعد از رأی گیری به فرمانداری ذیربط جهت ارسال به وزارت کشور و هیئت مرکزی نظارت ارائه دهند.

    گزارش مزبور پس از تأیید نهایی از طریق سامانه وزارت کشور در دسترس عموم قرار می‌گیرد و در صورت مشاهده تخلف از این قانون نزد مراجع قضایی ارسال می‌گردد.

    نظر شما در مورد این مطلب چیست؟ نظرات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید.

    دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *