×
آخرین اخبار

ضرورت جلوگیری از خام‌فروشی خرما با راه‌اندازی صنایع فرآوری در خوزستان

  • کد نوشته: 94973
  • ۱۴۰۱-۰۶-۲۴
  • 283 بازدید
  • اهواز – خبر روز – معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: توسعه صنایع فرآوری در خوزستان علاوه بر اشتغالزایی و افزایش ارزش افزوده باعث جلوگیری از خام فروشی خرما می‌شود.

    ضرورت جلوگیری از خام‌فروشی خرما با راه‌اندازی صنایع فرآوری در خوزستان

    به گزارش روز پنجشنبه دیدگاه نیوز از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان، تورج نوروزی در بازدید از کارگاه بسته بندی خرما در شادگان افزود: خوزستان دارای ۳۷ هزار هکتار نخیلات بارور است که پیش بینی می‌شود از سطح این نخیلات بیش از ۲۴۰ هزار تن محصول خرما و سایر محصولات به صورت تازه خوری برداشت شود.

    وی عمده محصول خرمای نخیلات استان را از نوع استعمران دانست و ادامه داد: قدرت نگهداری این نوع خرما در شرایط گرمای خوزستان حتی تا یک سال بدون استفاده از سردخانه است.
    معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی خوزستان پیش بینی کرد ۸۰ هزار تن خرمای استعمران توسط کارگاه های بسته بندی استان خریداری و بخش عمده آن به خارج از کشور صادر شود.
    وی با بیان اینکه ۶۵ واحد بسته بندی خرما در خوزستان وجود دارد، اضافه کرد: اغلب این کارگاه‌ها در شهرهای شادگان، خرمشهر، آبادان، ماهشهر، اهواز و کارون قرار دارند.

    نوروزی برگزاری نشست‌های متعدد با اتحادیه صادرکنندگان خرما و خشکبار و اتحادیه تولیدکنندگان و انجمن خرما برای قیمت خرید توافقی را یادآور شد و اظهارداشت: براساس آنالیز قیمت پیشنهاد شده از سوی تولیدکنندگان و صادرکنندگان، قیمت خرید توافقی خرمای استعمران درجه یک ۱۳۰ هزار ریال تعیین شد و هزینه‌های جانبی مانند جعبه و هزینه حمل و نقل به عهده کارگاه داران است.

    وی از اعلام آمادگی کارگاه‌های بسته بندی براب خرید خرما خبر داد و افزود: تولید کنندگان و کارگاه داران لازم و ملزوم هم هستند.

    معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی خوزستان اظهارداشت: بیش از سه هزارو ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۱۰ها هزار نفر به صورت غیرمستقیم مشغول در این کارگاه‌ها فعالیت دارند.
    وی افزود: ما به دنبال کشت قراردادی خرما هستیم تا کشاورز بدون دغدغه نهاده و خدمات را از کارگاه داران دریافت کند و دیگر نگران قیمت فروش خرمای خود نباشد.
    نوروزی توسعه صنایع فرآوری خرما را نیز بسیار مهم خواند و گفت: توسعه صنایع تبدیلی خرما در خوزستان، ارزش افزوده این محصول را افزایش داده واز اتلاف این سرما ملی جلوگیری می کند.

    نظر شما در مورد این مطلب چیست؟ نظرات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید.

    دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *