دیدگاه نیوز / چی لازم دارم:
۳۰۰ گرم هویج ▪ نصف فنجان کشمش ▪ یک چهارم فنجان روغن زیتون ▪ سه قاشق غذاخوری آب لیموترش ▪ سه قاشق غذاخوری آب پرتقال ▪ دو قاشق غذاخوری عسل
▪ نـصف قاشـق مـربـاخوری زنـجـبـیل
▪ نصف قاشـق مـرباخوری دارچین
▪ نمک و فلـفل به میزان کـم
▪ برگ نعـنای تـازه برای تـزئین
چه جوری درست میشه:
هویج ها را پوسـت گـرفته و با درجه بزرگ آنها را رنده کنید. کشمش ها را شسـته، در آبکش ریخته و تا خشک شدن آنها صبر کنید.روغن زیتون، آب لیموترش، عـصاره پرتقال، عسل، زنجبیل، دارچین و نمک و فلفل را در ظرف مناسبی ریخته و بخوبی با هم مخلوط کنید. سپس آن را به هویج و کشمش اضافه کرده و با نوک چنگال مخلوط کنید. مخلوط را برای چند ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید و سپس آن را میل کنید.
دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید | |||||||
سردبیر دیدگاه نیوز، بیش از 16 سال است که در زمینه های تخصصی طراحی، توسعه، بهینه سازی و سئوسازی وب فعالیت می کند. وی از سال ۱۳۸۷ فعالیت خبری خود را در حوزه اخبار تکنولوژی آغاز کرده و از سال ۱۳۹۳ در حوزه های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی شروع به فعالیت مستمر خبری کرده است. وی عضو هیئت مدیره شرکت رایسام نیز می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید