×

استقرار ۲۰۰ هنرستان در جوار صنایع و کارخانه‌ها/ ضرورت توجه به توسعه عدالت آموزشی

  • کد نوشته: 216160
  • ۱۴۰۳-۱۱-۲۳
  • 19 بازدید
  • تهران- دیدگاه نیوز- معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: ۲۰۰ هنرستان در جوار کارخانه‌ها و صنایع یا وابسته به نهادها استقرار دارد.

    استقرار ۲۰۰ هنرستان در جوار صنایع و کارخانه‌ها/ ضرورت توجه به توسعه عدالت آموزشی

    به گزارش خبرنگار گروه جامعه دیدگاه نیوز، مصطفی آذرکیش روز سه‌شنبه در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: صیانت از کرامت و منزلت معلمان و دانش‌آموزان، تقویت و توسعه فعالیت‌های فرهنگی پرورشی مبتنی بر فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی، توسعه و تعمیق برنامه‌های درسی و تضمین کیفیت آموزش در مدارس دولتی از جمله برنامه‌های مورد نظر است.

    معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به ضرورت توزیع متوازن رشته‌های تحصیلی، گفت: از میان همه دانش‌آموزانی که در شاخه نظری مشغول به تحصیل هستند، بر اساس آخرین آماری که مربوط به بهمن ماه امسال است، ۱۸.۴۶ درصد در رشته ریاضی، ۳۶.۵۸ درصد در رشته تجربی، ۴۲.۶ درصد در علوم انسانی و ۰.۷۰ درصد یا هفت دهم درصد هم در رشته‌های اسلامی مشغول به تحصیل هستند.

    آذرکیش خاطر نشان کرد: توسعه عدالت آموزشی اهمیت بسیاری دارد و تلاش برای افزایش دسترسی به آموزش با توسعه مدارس روستا مرکزی و تجهیز آزمایشگاه‌ها صورت می‌گیرد.

    اجرای پویش جهاد علمی در مدارس شبانه‌روزی

    وی به ضرورت تقویت بنیه علمی اشاره کرد و گفت: اجرای پویش جهاد علمی در مدارس شبانه‌روزی با همکاری نهادهای بیرونی مانند بنیاد مستضعفان و تأکید بر آموزش حضوری و در صورت نیاز استفاده از روش‌های جایگزین مانند آموزش الکترونیکی در دستورکار است.

    معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه اهمیت مشارکت مردم در موفقیت برنامه‌ها حائز اهمیت است، افزود: پیش‌بینی روش‌های جایگزین برای جبران زمان‌های از دست‌ رفته آموزشی صورت گرفته است.

    تخصیص ۴۶۰ میلیارد تومان برای ایاب و ذهاب دانش‌آموزان در مناطق محروم

    آذرکیش با بیان اینکه بودجه‌های پرسنلی وزارت آموزش و پرورش به صورت مستمر پرداخت می‌شود، افزود: هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای سرانه فضایی دانش‌آموزان و ۴۶۰ میلیارد تومان برای ایاب و ذهاب دانش‌آموزان در مناطق محروم تخصیص یافته است.

    معاون وزیر آموزش و پرورش درباره راهبردهای اصلی وزارت آموزش و پرورش توضیح داد: «توسعه عدالت آموزشی»، «ارتقای کیفیت آموزشی» و «مهارت‌آموزی» برای دانش‌آموزان مورد توجه است.

    آموزش مهارت‌های شغلی، هنری و فرهنگی به ۶ میلیون دانش‌آموز غیرهنرستانی

    آذرکیش خاطرنشان کرد: برنامه هفتم پیشرفت شامل آموزش مهارت‌های شغلی، هنری و فرهنگی به ۶ میلیون دانش‌آموز غیرهنرستانی است همچنین طرح‌هایی مانند «ایران دیجیتال» و «پویش خاتم؛ (خانواده، تلویزیون مهارت)» برای ارتقای مهارت‌ها اجرا می‌شود.

    وی درباره استفاده از فضای مجازی برای دانش آموزان یادآور شد: استفاده از سامانه شاد و تولید محتواهای آموزشی برای ارتقای کیفیت آموزشی مورد توجه است.

    نظر شما در مورد این مطلب چیست؟ نظرات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید.

    دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *