×
آخرین اخبار

اربعین مردم ایران و عراق را بیش از پیش به هم نزدیک کرد

  • کد نوشته: 18570
  • ۱۳۹۸-۰۸-۰۱
  • 631 بازدید
  •  به گزارش دیدگاه نیوز؛ معاون انتظامی ، امنیتی استاندار خوزستان و جانشین ستاد اربعین این استان گفت:همایش پیاده روی اربعین حسینی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران و عراق را به هم گره زد و مردم ۲ کشور را بیش از پیش به هم نزدیک کرد. حبیب اله آصفی روز سه شنبه در نشست خبری با […]

    اربعین مردم ایران و عراق را بیش از پیش به هم نزدیک کرد

     به گزارش دیدگاه نیوز؛ معاون انتظامی ، امنیتی استاندار خوزستان و جانشین ستاد اربعین این استان گفت:همایش پیاده روی اربعین حسینی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران و عراق را به هم گره زد و مردم ۲ کشور را بیش از پیش به هم نزدیک کرد.

    حبیب اله آصفی روز سه شنبه در نشست خبری با رسانه های گروهی در اهواز با بیان اینکه اربعین حسینی به فرهنگ مشترک ۲ کشور ایران و عراق تبدیل شده و هر سال بر عظمت و شکوه آن و حضور دیگر کشورهای مسلمان در این همایش بزرگ افزوده می شود افزود: زائران بسیاری از کشورها از جمله سریلانکا، هندوستان، پاکستان، لبنان، آذربایجان، لیتوانی و افغانستان در راهپیمایی عظیم اربعین امسال حضور داشتند.
    وی با اشاره به بسیج همه امکانات خوزستان برای میزبانی از زائران اربعین حسینی افزود: برنامه میزبانی از زائران اربعین، امسال با برنامه ریزی هفت ماهه و نشست های زیاد برای ایجاد هماهنگی بین بخشی در خوزستان عملیاتی شد و خروجی آن همایش بزرگ اربعین در عراق را رقم زد و خوزستان در آن نقشی پررنگ داشت.
    آصفی در این پیوند به برگزاری بیش از ۱۰۰ نشست در ستاد اربعین حسینی خوزستان و کمیته های زیرمجموعه اشاره کرد و ادامه داد: ماحصل و خروجی این برنامه ها حضور و همراهی پررنگ مردم نمایش راهپیمایی عظیم و باشکوه اربعین امسال بود.
    جانشیین ستاد اربعین خوزستان با اشاره به شور و نشاط گروه های مردمی و هیات های مذهبی برای پذیرایی از زائران حسینی گفت: موکب ها علاوه بر تهیه غذا، بیش از ۱۵ میلیون بطری آب معدنی میان زائرانی که از چذابه و شلمچه به کربلا عزیمت نمودند توزیع کردند.
    وی با اشاره به حضور بیش از ۶ هزار نفر از نیروی انتظامی و حضور نیروهای سپاه، بسیج، ارتش و نیروهای امنیتی در مرزهای شلمچه و چذابه و مسیرهای منتهی به این ۲ گذرگاه مرزی افزود: اربعین امسال نسبت به سال های گذشته از نظر امنیت، زیرساخت ها و خدمات رفاهی بسیار بهتر بود و در سال های آینده با تقویت نقاط قوت و برطرف کردن برخی ضعف ها، اربعین با شکوه و عظمت بیشتری برگزار خواهد شد.
    آصفی با اشاره به تلاش و برنامه ریزی دشمنان برای تحت الشعاع قرار دادن اربعین از طریق ایجاد بحران امنیتی و سیاسی در منطقه و عراق اظهار داشت: همه توطئه ها با حضور جهانی دوستداران امام حسین (ع) فرو ریخت و نتوانست خللی در این همایش بین المللی ایجاد کند.
    جانشین ستاد اربعین خوزستان در ادامه گفت: دولت نیز با وجود تنگناهای مالی، همراه مردم و زائران اربعین بود و بسیاری از زیرساخت ها را برای حرکت خودجوش زائران اربعین حسینی فراهم آورد و دولت عراق نیز در این زمینه کوتاهی نکرد و هرآنچه در توان داشت به میدان آورد.

    وی به بکارگیری هشت هزار دستگاه اتوبوس برای جا به جایی زائران حسینی در ایام اربعین در چهار مرز رسمی کشور اشاره کرد و افزود: از این تعداد یک هزار و ۷۰۰ دستگاه اتوبوس سهمیه خوزستان بود.

    ۳۰۰ میلیارد ریال برای بهبود زیرساخت ها و پروژه های عمرانی اربعین
    آصفی گفت: ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار در حوزه زیرساخت و ۱۰۰ میلیارد ریال برای پروژه‌های عمرانی به ستاد اربعین حسینی خوزستان اختصاص داده شد ولی امیدواریم در سال های آینده اعتبار بیشتری برای تامین زیرساخت های اربعین در خوزستان تخصیص یابد.
    رضا نجاتی دبیر ستاد اربعین حسینی خوزستان نیز در این نشست گفت: اربعین در سال ۱۳۹۰ در یکی از شهرها شروع و سپس به یک رویداد استانی، ملی و در نهایت امروز به رویدادی بین المللی تبدیل شده است.
    با اشاره به اینکه میزبانی از زائران حسینی افتخار ونعمتی بزرگ برای مردم خوزستان است افزود: رسانه ها نیز در نمایش این همایش بین المللی تاثیر گذار بودند.
    به گفته وی امروز ستاد اربعین به عنوان یک واحد ثابت و رسمی در استانداری خوزستان فعال و جلسات آن منوط به ایام اربعین نیست.
    نجاتی با اشاره به تفاوت های اربعین امسال با سال های گذشته گفت: حرکت زائران حسینی در اربعین سال گذشته یک هفته قبل از اربعین اوج گرفت ولی امسال دو هفته قبل از اربعین شاهد حضور گسترده زائران حسینی بودیم که این وضعیت تغییراتی را در حمل و نقل زائران در ۲ کشور به وجود آورد.
    به گفته وی از مرزهای چذابه و شلمچه یک میلیون و ۳۵۰ هزار زائر به کربلا مشرف شدند که از این تعداد ۱۸۰ هزار زائر خارجی بودند.
    نجاتی افزود: خروج زائران اربعین حسینی از مرزهای چذابه و شلمچه در مقایسه با اربعین پارسال حدود ۲۰ درصد افزایش داشت.
    اربعین امسال در مجموع ۵۷ درصد زائران از مهران، ۲۵ درصد از شلمچه، ۱۱ درصد از چذابه، پنج درصد از خسروی و سه درصد از مرزهوایی به کربلا و نجف عزیمت کردند.

    صدور کارت تردد برای خبرنگاران، ضرورت بازنگری در طرح جامع اربعین در شلمچه، ضعف و فقدان مدیریت یکپارچه در ساماندهی پایانه مسافری چذابه، عدم نظارت صحیح بر نظارت سرویس های بهداشتی، انتقاد از جانمایی اشتباه موکب ها در چذابه و تاکید بر تکرار نشدن آن در شلمچه و تکمیل زیرساخت ها برای اربعین سال آینده از موارد و انتقاد های مطرح شده در این نشست بود.

    نظر شما در مورد این مطلب چیست؟ نظرات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید.

    دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *