به گزارش بامداد چهارشنبه دیدگاه نیوز به نقل از روابط عمومی استانداری چهارمحال و بختیاری، غلامعلی حیدری روز سهشنبه در دیدار با معاون هماهنگکننده قرارگاه خاتمالانبیا با اشاره به اینکه چهارمحال و بختیاری با تنش آبی مواجه شده است، اظهار داشت: برخی از پروژههای تامین آب در این استان بیش از یک دهه عمر دارند و تکمیل و بهره برداری از این پروژهها میتواند مشکل تامین آب در چند شهرستان را برطرف کند.
استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: احداث پروژه سد باباحیدر، سد بیدکان، سد گهرو و چند سد دیگر ، سالها قبل در استان آغاز شد و هنوز نیمهتمام باقی مانده است که قرارگاه خاتمالانبیا یک ظرفیت بزرگ برای ورود به این پروژههای نیمهتمام محسوب میشود.
وی با بیان اینکه زیرسازی پروژه راهآهن مبارکه، سفید دشت به شهرکرد در حال اتمام است، گفت: قرارگاه خاتمالانبیا امکانات لازم برای اجرای روسازی این پروژه را دارد، همچنین در سفر رییس جمهور به استان اعتبار خوبی برای تکمیل این پروژه اختصاص پیدا کرده است، این پروژه استان را از بنبست نجات میدهد.
حیدری بیان کرد: چهارمحال و بختیاری یکی از استانهای محروم در کشور محسوب میشود و تاکنون قرارگاه خاتم به این استان ورود پیدا نکرده است، این قرارگاه میتواند پروژههای بزرگ و تاثیرگذار را در مدت زمان کوتاه و با کیفیت بسیار بالا را اجرا کند که باید از ظرفیت آن در استان استفاده کنیم.
استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه شهرکرد تنها مرکز استانی است که تاکنون در آن پروژه زیرگذر و روگذر اجرا نشده است، یادآور شد: مقرر شد قرارگاه خاتمالانبیا اجرای ۲ پروژه زیرگذر و روگذر در این شهر را با همکاری شهرداری شهرکرد انجام دهد.
وی با اشاره به ظرفیتهای گردشگری در چهارمحال و بختیاری، یادآور شد: اگر زیرساختها در این استان تقویت شود، به طور قطع با ورود گردشگر شاهد اشتغالزایی نیز خواهیم بود، یکی از مهمترین زیرساختها در استان جاده و راهآهن است.
حیدری با تاکید بر اینکه شرایط برای حضور قرارگاه خاتمالانبیا در چهارمحال و بختیاری توسط دستگاههای اجرایی متولی فراهم شود، بیان کرد: موانعی که بر سر راه انعقاد تفاهمنامه با این قرارگاه برای ورود به پروژههای عمرانی وجود دارد به سرعت برطرف شود، جلسات هماهنگی به همین منظور بهصورت هفتگی برگزار شود.
استاندار چهارمحال و بختیاری در خصوص ورود قرارگاه خاتمالانبیا به پروژه احداث بیمارستان یک هزار تختخوابی در شهرکرد، گفت: برای تامین اعتبار این پروژه میتوان از چند روش ورود پیدا کرد، تهاتر نفت، اخذ مجوز ماده ۲۳ و فروش ملک از جمله این روشها است که باید مورد پیگیری قرار بگیرد.
به گزارش دیدگاه نیوز، چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهرستان با جمعیتی نزدیک به یک میلیون نفر است.
دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید | |||||||
اخباری که توسط خبر فوری منتشر میشوند به صورت اتوماتیک از منابع مختلف جمعآوری شده و در سایت دیدگاه نیوز انتشار مییابند. مسئولیت صحت یا عدم صحت این اخبار توسط دیدگاه نیوز تایید و یا تکذیب نمیشوند و این اخبار نیز دیدگاه هیئت تحریریه نمیباشند.
دیدگاهتان را بنویسید