به گزارش دیدگاه نیوز از الجزیره، «ولید فیاض» گفت: ثبات و سرمایهگذاری مجدد در میادین گازی، اعتماد را به لبنان بازخواهد گرداند.
وی با بیان اینکه میدان گازی «قانا»، ارزش اقتصادی زیادی برای لبنان دارد، افزود: هیچ مانعی بر سر راه اجرای توافق مرزبندی دریایی با فلسطین اشغالی نمیبینیم.
وزیر انرژی لبنان گفت که میانجیگری آمریکا در غلبه بر موانع توافقنامه تعیین مرزها نقش داشت.
فیاض همچنین گفت که یک هیأت بلندپایه از شرکت توتال نیز به لبنان سفر خواهد کرد تا عملیات حفاری در این میدان را آغاز کند.
پیش از این الیاس بوصعب نائب رئیس پارلمان لبنان گفته بود که کشورش به تمام مطالبات خود در پرونده ترسیم مرزهای دریایی دست یافت.
وی گفت که آموس هوکشتاین میانجی آمریکایی به راه حل و تفاهمی رسید که هر دو طرف لبنانی و صهیونیستی را راضی میکند.
بوصعب با بیان اینکه بررسی پیشنهاد آمریکا در پرونده ترسیم مرزهای دریایی برعهده رئیس جمهور لبنان است، تاکید کرد: پیشنهاد آمریکا برای ترسیم مرز دریایی یک توافقنامه یا معاهده با اسرائیل نیست.
نائب رئیس پارلمان لبنان خاطرنشان کرد که لبنان به تمام سهم خود از میدان گازی “قانا” دست یافت و تمام ملاحظات این کشور اجرا شد.
بوصعب تاکید کرد که پذیرش نهایی پیشنهاد آمریکا به تصمیم رئیس جمهور، نخست وزیر و رئیس پارلمان لبنان باز میگردد.
پیش از این جبران باسیل رهبر جریان آزاد ملی لبنان در گفت وگو با شبکه تلویزیونی “ال. بی. سی” لبنان، گفت: حزب الله معادله قدرت را (در پرونده ترسیم مرزها به رژیم اسرائیل) تحمیل کرد و کشور لبنان در مساله ترسیم مرزهای دریایی به مطالبات خود دست یافت و اکنون تنها یک گام مانده است. جایگزین توافق، جنگ خواهد بود.
یک مقام آمریکایی بلندپایه پیشتر از تحویل نسخه نهایی پیشنویس پیشنهادی توافق این کشور در پرونده ترسیم مرزهای دریایی میان لبنان و فلسطین اشغالی، به بیروت و رژیم صهیونیستی خبر داده بود.
این مقام آمریکایی تاکید کرده بود: ما خیلی به امضای توافق نزدیک هستیم.
دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید | |||||||
اخباری که توسط خبر فوری منتشر میشوند به صورت اتوماتیک از منابع مختلف جمعآوری شده و در سایت دیدگاه نیوز انتشار مییابند. مسئولیت صحت یا عدم صحت این اخبار توسط دیدگاه نیوز تایید و یا تکذیب نمیشوند و این اخبار نیز دیدگاه هیئت تحریریه نمیباشند.
دیدگاهتان را بنویسید