×
آخرین اخبار

عملیات موفقیت آمیز امداد و نجات کشتی دوان در بندر خرمشهر/ بازگشت به حالت تعادل و جلوگیری از واژگونی و غرق شدن کشتی

  • کد نوشته: 70246
  • ۱۴۰۰-۰۶-۰۲
  • 420 بازدید
  • مدیرکل بندر و دریانوردی خرمشهر درباره وضعیت کشتی دوان که ظهر روز گذشته تعادل خود را از دست داد و در حال غرق شدن بود، اعلام کرد: با انجام عملیات به موقع امداد و نجات، کشتی به حالت تعادل بازگشت و از واژگونی و غرق شدن آن جلوگیری شد.
    عملیات موفقیت آمیز امداد و نجات کشتی دوان در بندر خرمشهر/ بازگشت به حالت تعادل و جلوگیری از واژگونی و غرق شدن کشتی

    به گزارش دیدگاه نیوز ، نورالله اسعدی در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، در رابطه با آخرین وضعیت کشتی دوان که ظهر روز گذشته تعادل خود را در کنار اسکله خرمشهر از دست داده و در حال غرق شدن بود، اظهار داشت: کشتی دوان از مبدا خرمشهر مشغول بارگیری کالای صادراتی چوب mdf بود و قرار بود به مقصد کویت حرکت کند که به سمت دریا کج شد و در حال غرق شدن بود.
    وی ادامه داد: بلافاصله گروه های امداد و نجات بندر خرمشهر، با هماهنگی اداره کل ایمنی و حفاظت دریایی و اداره کل امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی وارد عملیات شدند.
    مدیرکل بندر و دریانوردی خرمشهر تاکید کرد: این مساله باعث شد بعد از عملیات تقریبا ۴ ساعته و به کارگیری شناورهای یدک کش خدماتی بندر خرمشهر برای Push کردن، از طریق ۳ فروند یدک کش بندر و همزمان تخلیه متعادل بار با جرثقیل های موجود عملیات، کشتی به حالت تعادل برگردد و کشتی از حالت اضطرار و واژگونی خارج شود.
    اسعدی با بیان اینکه ظرفیت کشتی دوان، یک هزار و ۲۰۰ تن بود که معادل ۶۰۰ تن کالا در آن بارگیری شده بود، خاطرنشان کرد: خوشبختانه خسارت جانی به بار نیامد و صرفا مقداری از بار کشتی به دلیل حجمی بودن آن به آب ریخته شد و در حال حاضر کشتی به شرایط عادی بازگشته است.
    مدیرکل بندر و دریانوردی خرمشهر اظهارداشت: عملیات امداد و نجات کشتی دوان چند نکته مهم داشت؛ اول اینکه بندر خرمشهر نسبت به اطلاع رسانی این اتفاق به فوریت عمل کرد و دوم اینکه ستاد بحران و تعیین فرمانده صحنه با سرعت مشخص شد.
    وی درباره دیگر دلایل ادامه داد: حمایت و همکاری کامل امور دریایی از ایمنی و حفاظت دریایی نکته سومی است که در این حادثه مورد توجه قرار گرفت و همچنین اجرای دستورات کارشناسی و دادن اختیار به کارشناسان علمی جهت صدور دستورات عملیاتی از دیگر مواردی است که سبب اجرای موفقیت آمیز عملیات جلوگیری از واژگونی شناور شد.

    نظر شما در مورد این مطلب چیست؟ نظرات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید.

    دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *