به گزارش دیدگاه نیوز، محمد حسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران با ابراز نگرانی از گسترش پیتزا های ارزان قیمت ۵ هزار تومانی در جامعه گفت: در پخت پیتزای ۵ هزار تومانی از مواد مرغوب استفاده نمی شود و همین موضوع می تواند باعث به وجود آمدن مشکلات جدی برای افراد شود.
عزیزی در خصوص عوارض مصرف فستفود ابراز داشت: مشکلات گوارشی، کبد چرب، بیماری های قلبی و عروقی، اضافه وزن، فشار خون و خطر ابتلا به دیابت از جمله خطرات احتمالی مصرف پیتزا و ساندویچ است.حالا در این میان وقتی افراد پیتزاهای ارزان قیمت ۵ هزار تومانی با مواد نامرغوب و با کیفیت پایین استفاده کنند به طور حتم باید بیش از پیش در انتظار انواع بیماری ها باشند.
وی بیان کرد: پیتزاهای کوچک و با قیمت کم بیشتر کارخانهای بوده و در مکانی دیگر آماده و تنها در مغازه ها آنها را داغ کرده و تحویل مردم میدهند؛ هنگام آماده سازی برخی از این پیتزاهای از پیش تهیه شده ممکن است مسائل بهداشتی رعایت نشده باشند و همین امر تهدید بزرگی برای سلامت بهداشت مردم تلقی میشود.
عزیزی عنوان کرد: پیتزاهای ارزان قیمت ۵ هزار تومانی بیشتر از پنیر، خمیر و سوسیس و کالباس با کیفیت بسیار پایین تهیه میشوند و در این مواد غذایی گوشت جایگاهی ندارد و همین مسئله باعث کاهش کیفیت این ماده غذایی در بین سایر فست فودها شده است .
وی تاکید کرد: پیتزاهای ارزان قیمت دارای چربی و نمک بالایی هستند و این فست فودهای با قیمت پایین باعث بروز بیماریهای غیرواگیر مانند چاقی، قلب و عروق و افزایش کلسترول بد خون و حتی فشار خون در بین مصرف کنندگان میشود، به همین منظور افراد باید از خوردن پیتزاهای ارزان قیمت ۵ هزار تومانی پرهیز کنید
دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید | |||||||
مدیر مسئول دیدگاه نیوز، کارشناس مدیریت فرهنگی و دارای سابقه ی ۱۰ ساله در هیئتهای تحریریه بیش از ۶ خبرگزاری است. وی فعال اجتماعی محیط زیست بوده، مدرس فن بیان و سخنوری و دارای مقام کشوری در شاهنامه خوانی و نقالی میباشد.
دیدگاهتان را بنویسید