رئیسجمهور آمریکا در مصاحبهای اعلام کرد که گاهی ممکن است پلیس در رویارویی با مظنونان مجبور به استفاده از شیوه «فشار بر گردن» شود!
دونالد ترامپ رئیسجمهور آمریکا در مصاحبه با شبکه خبری فاکسنیوز اعلام کرد که گاهی لازم است که پلیس بر گردن مظنونان فشار وارد کند.
در حالی که کمتر از سه هفته از قتل یک شهروند سیاهپوست آمریکایی به دلیل فشاری که یک افسر پلیس با زانو بر گردنش وارد کرد میگذرد، دونالد ترامپ در مصاحبهای که امروز جمعه از شبکه خبری فاکسنیوز پخش شد، اظهار داشت: «پایان دادن به استفاده پلیس از شیوه فشار بر گردن بهطور کلی تصمیم خوبی است که البته اتخاذش بر عهده مقامات محلی است. اما در برخی از موارد وقتی پلیس به صورت تک به تک با مظنون مواجه میشود، شاید استفاده از این روش لازم باشد.»
روز دوشنبه ۲۵ می (۵ خرداد) یک افسر سفیدپوست در آمریکا یک مرد سیاهپوست غیرمسلح را در شهر مینیاپولیس با فشار دادن زانوی خود بر گردن او به قتل رساند و پس از آن ایالت مینهسوتا و چندین ایالت دیگر آمریکا شاهد برگزاری تظاهرات گسترده مردمی در اعتراض به تبعیض و همچنین رفتار نژادپرستانه و وحشیانه پلیس با سیاهپوستان بوده است.
دونالد ترامپ رئیسجمهور آمریکا از زمان شروع اعتراضات تاکنون چندین بار بهصورت مستقیم و غیرمستقیم معترضان را تهدید کرده است. وی اصرار دارد که برای سرکوب اعتراضات، علاوه بر نیروهای پلیس و نیروهای گارد ملی آمریکا از نیروهای ارتش نیز استفاده کند.
ترامپ دوشنبه گذشته در اوج اعتراضات علیه نژادپرستی ساختاری در آمریکا، در یک نشست ویدیویی با فرمانداران ایالتهای این کشور اعلام کرد که دولتش قصد دارد هزاران نفر از معترضان به قتل یک شهروند سیاهپوست توسط پلیس را بازداشت و اعتراضات را بهشدت سرکوب کند.
روز شنبه نشریه آمریکایی واشنگتن پست به نقل از منابع آگاه در کاخ سفید گزارش داد که دونالد ترامپ خواستار استقرار ۱۰ هزار نیروی ارتش در پایتخت آمریکا برای کمک به سرکوب اعتراضات بوده است، اما ویلیام بار دادستان کل، مارک اسپر وزیر دفاع و مارک میلی رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در کاخ سفید با استقرار نیروهای رزمی ارتش در شهر واشنگتن مخالفت کرده و در نهایت ترامپ از تصمیم خود عقبنشینی کرده است.
دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید | |||||||
محمد باقر عباسی سردبیر خبرگزاری دیدگاه نیوز در کهن شهر شوشتر می باشد.
وی سابقه بیش از 9 سال فعالیت خبری در موضوعات سیاسی، اجتماعی و اقتصادی را داراست.
دیدگاهتان را بنویسید