مسئول گروه ویژه اقدام علیه ایران در وزارت امور خارجه آمریکا تأکید کرد که اختلاف دولت متبوعش با کشورهای اروپایی بر سر مسئله تمدید تحریمهای تسلیحاتی علیه ایران نه یک اختلاف ذاتی و راهبردی، بلکه یک اختلاف «تاکتیکی» است.
به گزارش گروه بینالملل دیدگاه نیوز به نقل از شبکه خبری الجزیره، «برایان هوک» مسئول گروه ویژه اقدام علیه ایران در وزارت امور خارجه آمریکا امروز سهشنبه در یک نشست خبری تأکید کرد که اختلاف واشنگتن با دولتهای اروپایی بر سر تمدید تحریمهای تسلیحاتی علیه ایران نه یک اختلاف ذاتی و راهبردی، بلکه یک اختلاف تاکتیکی است.
برایان هوک با اعلام اینکه واشنگتن برای تمدید تحریمهای تسلیحاتی علیه ایران از هیچ تلاشی فروگذار نمیکند، اظهار داشت: «ایران در این قضیه از حمایت بینالمللی برخوردار نیست. اختلاف ما با برخی کشورها [مشخصاً کشورهای اروپایی] در این زمینه یک صرفاً تاکتیکی است و نه ذاتی و راهبردی.»
وی در ادامه مدعی شد: «روسیه و چین میخواهند به ایران سلاح بفروشند و به همین دلیل تمدید تحریمهای تسلیحاتی علیه ایران، از نظر آنها گزینه مناسبی نیست.»
برایان هوک در بخش دیگری از صحبتهای خود با تکرار ادعاهای بیاساس مقامات کشورش مبنی بر حمایت ایران از تروریسم مدعی شد: «برداشتن تحریمهای تسلیحاتی علیه ایران به این کشور امکان میدهد که منطقه را بیثبات کند. حسن روحانی رئیسجمهور ایران گفته است که تمدید نشدن تحریمهای تسلیحاتی یک پیروزی برای این کشور خواهد بود.»
وی افزود: «ما میخواهیم تحریمهای بینالمللی که به موجب توافق هستهای به حالت تعلیق درآمدند دوباره برقرار شود. توافق هستهای با ایران مقولهای مجزا از قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت است.»
مسئول گروه ویژه اقدام علیه ایران در وزارت امور خارجه آمریکا در خصوص نتایج تحریمهای دولت متبوعش علیه ایران نیز ادعا کرد: «تحریمها علیه ایران به نتایجی عالی منجر شدهاند. به لطف تحریمها، ایران از میلیاردها دلار درآمد نفتی محروم شده است.»
این دیپلمات ارشد آمریکایی با اشاره به اینکه سیاست فشار حداکثری علیه ایران ادامه خواهد یافت، مدعی شد: «ایران تحت فشار بسیار شدیدی است و درهای دیپلماسی به روی این کشور باز است. ایران باید به خواسته رئیسجمهور ترامپ جواب دهد.»
دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید | |||||||
محمد باقر عباسی سردبیر دیدگاه نیوز در استان خوزستان می باشد. وی سابقه بیش از 9 سال فعالیت خبری در موضوعات سیاسی، اجتماعی و اقتصادی را داراست.
دیدگاهتان را بنویسید